Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet olabilir, saha dışı sebeplerden dolayı ben de karşıyım ama saha içinde Rabiot çok underrated bir adam.

Hatta bu mallıkları olmasa çok efsane kariyeri olabilirdi, tam bir komple orta saha.

kötü oyuncu demiyorum ama ben sevmiyorum

ama mesele o da değil

bu adamlarla bu kadar egoyla ve en önemlisi bu kadar maaşla bu takım döner mi

çıldırmış olmalı bizimkiler artık

Hoca ne kadar yama yapmis olsa bile simdilik, bu pislik menajer tayfasi gitcek avrupadan 25lik teklif getirecek "alin, yardimci olun simdi" gibi triplere girecek gibi pis bir senaryo da var.

Zaten transferde canimiz sikkin, uzerine bu islere ne gerek vardi yani..

biz 2009da yaşadık bunu

parayı sürekli ön tarafa harcayıp orta sahayı boşladık sonunda yatırımlar çöp oldu

75 milyonluk santrafor alıyorsan sağ bek sallai olmaz

o zaman almasaydın 75 milyonluk adam madem sadece ligi düşünüyorsun

Brighton'a falan giderse 70-80m'lik orta saha olacak
bu tarz oyunculara gitmemiz lazım artık

bu da harika topçu şuanki kadroları müthiş, Aral Şimşir, Franculino,Osorio

Valla ben ilaç olacak adamı söyledim al Strasbourg’daki çocuğu geç, 15-20ye bağlarsın hem de versatil, mevkileri yedekliyor.

Topla çıkıyor, sert, pasları fena değil. Tek sıkıntısı boyu kısa ama o sayede süpürücülük özelliği var.

Ben olsam sağ beke genç bir bek alırım, stoperi ön libero oynayabilen birisi seçerim, üstüne 10 numara ve kaleci alır kapatırım mevzuyu.

Yarın gel sportif direktör olarak başla

Valla ben ilaç olacak adamı söyledim al Strasbourg’daki çocuğu geç, 15-20ye bağlarsın hem de versatil, mevkileri yedekliyor.

Topla çıkıyor, sert, pasları fena değil. Tek sıkıntısı boyu kısa ama o sayede süpürücülük özelliği var.

Ben olsam sağ beke genç bir bek alırım, stoperi ön libero oynayabilen birisi seçerim, üstüne 10 numara ve kaleci alır kapatırım mevzuyu.
Strasbourg'dan Morreira'yı alırdım adı geçen Catamo,Osorio gibi adamlar yerine illa solak oyuncu bakıyorlarsa sol kanada

Bugün ve yarın artık süreçler hızlanmalı CL listesine 1 hafta civarında bir süre var en az 4 ihtiyaç transfer var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt