- 3 Haziran 2015
- 53.910
- 61.915
- 3.963
Dortmunda gitti o bonservisiyleGeçen sene peşinden koştuğumuz Çelsi'li Çükübik'i kiralayalım bari. +2 kontenjana da yazılır hem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dortmunda gitti o bonservisiyleGeçen sene peşinden koştuğumuz Çelsi'li Çükübik'i kiralayalım bari. +2 kontenjana da yazılır hem.
Evet olabilir, saha dışı sebeplerden dolayı ben de karşıyım ama saha içinde Rabiot çok underrated bir adam.
Hatta bu mallıkları olmasa çok efsane kariyeri olabilirdi, tam bir komple orta saha.
Baya yüksek opsiyonu vardı, kullandı mı Dmund?Dortmunda gitti o bonservisiyle
Yeni gitti rdas 20 milyon karsiligindaBaya yüksek opsiyonu vardı, kullandı mı Dmund?
Tüh beYeni gitti rdas 20 milyon karsiliginda
Valla ben ilaç olacak adamı söyledim al Strasbourg’daki çocuğu geç, 15-20ye bağlarsın hem de versatil, mevkileri yedekliyor.
Topla çıkıyor, sert, pasları fena değil. Tek sıkıntısı boyu kısa ama o sayede süpürücülük özelliği var.
Ben olsam sağ beke genç bir bek alırım, stoperi ön libero oynayabilen birisi seçerim, üstüne 10 numara ve kaleci alır kapatırım mevzuyu.
Aha galatasaray kapanıyorgaliba bir dahaki nöbeti ben açacağım
Strasbourg'dan Morreira'yı alırdım adı geçen Catamo,Osorio gibi adamlar yerine illa solak oyuncu bakıyorlarsa sol kanadaValla ben ilaç olacak adamı söyledim al Strasbourg’daki çocuğu geç, 15-20ye bağlarsın hem de versatil, mevkileri yedekliyor.
Topla çıkıyor, sert, pasları fena değil. Tek sıkıntısı boyu kısa ama o sayede süpürücülük özelliği var.
Ben olsam sağ beke genç bir bek alırım, stoperi ön libero oynayabilen birisi seçerim, üstüne 10 numara ve kaleci alır kapatırım mevzuyu.
Makus talihimizi kırmak adına Mahsun bey açmalıgaliba bir dahaki nöbeti ben açacağım
Ben Doukoure’yi diyordum da sözleşme uzatmış 3 gün önce, sözleşmesi bitiyordu.Strasbourg'dan Morreira'yı alırdım adı geçen Catamo,Osorio gibi adamlar yerine illa solak oyuncu bakıyorlarsa sol kanada
Umarim bonservis 25 maas 3 u geçmez hocam. Hayırlısı olsunSingo geliyor gibi