Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi'nin biraz sakin olması lazım türkler dik başlı çatışma çıkabilir 😄, yoksa ben kvara ve politano'yu bile haşladığını gördüm. Artık bizim oyuncumuz olduğu için kral benim moduna girdi şl'de geçen seneye benzer karne yaparsak osimhen hepimizi sıradan geçirir aman ha.

Vay be monacolular singo en az 40 milyon diyor .. gecen sene takimin en iyi oyuncusuydu diyorlar.. biz bu herifi simdi nasil alcaz 25 30a...

Hasan Sas bunu dun de acikladi, yarin Lemina veya Torreira CL macinda olmazsa yerine koyabilecegin kimse yok. Bunlara hic birsey olmayacakmis gibi hareket edemeyiz ya da kotu olduklarinda yerine koyabilecek biri olmali en kotu rotasyonda. Mecbur 6-8 oynayabilen bir transfer gerekiyor bize o yuzden. Orada rekabet olmali. Kaan veya Berkan ile gitmez orasi.

Ilkay nokta atisi olur iki bölge icin de önemli bir alternatif ve yerli

Ama gelmek istemiyor veya ikna edemiyoruz bilemiyorum

İlgi, gundeme alma, bilgi sorma.

Biktim.

biz 2009da yaşadık bunu

parayı sürekli ön tarafa harcayıp orta sahayı boşladık sonunda yatırımlar çöp oldu

75 milyonluk santrafor alıyorsan sağ bek sallai olmaz

o zaman almasaydın 75 milyonluk adam madem sadece ligi düşünüyorsun

75 milyonluk santrforla sağ bekin ne alakası var ? Sağ beke 75 milyona adam alsan forvetin Sallai kalitesinde biri olsa anlarım. Sağ bekle kimse şampiyon olmuyor bu ligde. Sallai ve Jelert gönderilmeden sağ bek alınmamalı. Milyonlar saçmaya da gerek yok. Travma olacak artık bu sağ beklerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt