Salih Salihoğlu
Kırmızı Üye
- 29 Ocak 2024
- 1.694
- 1.046
- 473
Bu kez giderse sonsuza kadar içimizde ukde kalacak gibiZaniolo kalmalı diyen üç kişiyiz galiba
Acaba mı, olacak gibiydi diyip duracağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kez giderse sonsuza kadar içimizde ukde kalacak gibiZaniolo kalmalı diyen üç kişiyiz galiba
Hasan Sas bunu dun de acikladi, yarin Lemina veya Torreira CL macinda olmazsa yerine koyabilecegin kimse yok. Bunlara hic birsey olmayacakmis gibi hareket edemeyiz ya da kotu olduklarinda yerine koyabilecek biri olmali en kotu rotasyonda. Mecbur 6-8 oynayabilen bir transfer gerekiyor bize o yuzden. Orada rekabet olmali. Kaan veya Berkan ile gitmez orasi.
Ulaştım, görüştüm, topu Alper altuna pasladim. Gol atmasını bekliyoruz
Bunun artık yenisi lazım yav. Komik oluyor 25 yıl önceki şeyi kutlamak.
Koray felaket osurtmuş menajeri
Yalniz bissouma leminanin eskali degil ama gelirse sevinirim orta sahaya dinamik katar.O yüzden diyorum ya bize top çıkaran 6-8 arası bissouma tarzı bir oyuncu lazım orta sahaya sertlik katacak ilkayda isterim ama o saranın yerine olur bize lemina yedeğide lazım önce
Kura gunune kadar sabredecegim. Sonra cok laf edecegimKeep calm and trust in the yönetim
28/08Bu haftanin forumdaki mac programini paylasiyorum:
25/8:
Newcastle - Liverpool
27/8:
Benfica - Fenerbahçe
28/8:
Beşiktaş - Lausanne
Samsunspor - Panathinaikos
29/8:
Göztepe - Konyaspor
30/8:
Galatasaray - Rizespor
31/8:
Liverpool - Arsenal
Gençlerbirliği - Fenerbahçe
Trabzonspor - Samsunspor
Alanyaspor - Beşiktaş
biz 2009da yaşadık bunu
parayı sürekli ön tarafa harcayıp orta sahayı boşladık sonunda yatırımlar çöp oldu
75 milyonluk santrafor alıyorsan sağ bek sallai olmaz
o zaman almasaydın 75 milyonluk adam madem sadece ligi düşünüyorsun