Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
Aha

Manchester City, Senne Lammens seçeneğini değerlendiriyor!

🇧🇪 Gianluigi Donnarumma için çok yüksek bir bedel talep eden Paris Saint-Germain ile pazarlıklarda zorluklar yaşayan Manchester City, son dönemde Belçikalı oyuncuya yöneldi.

(@sachatavolieri)
Valla artık kafayı yiyeceğim. Son gün kazık yemek istiyorlar bunlar belli oldu. İyi oyuncular olsa bari

Barış beni bırakın gideyim diyormuş
Boyleyse yapacak bir sey yok, antemana cikmamak haliyle kayseir mac kadrosunda da olmayacak (hoca idmanda yer almayani kadroya almaz heralde)

Keciorenle ve NEOMu hizaya getirsin,masaya teklifi koysun. Sonrasinda arabistanda mutluluklar.

Gardi birkaç güne damlar yine Donnarumma'yı getireyim diye. Bitmeyen bir döngüye girdik kaleci işinde yav.

Barış hakkında son yorumum illa gitmek istiyorsa:

50 Milyon Euro + %20 Keçiörengücü Payı (12.000.000 Euro)
+
5 Milyon Euro (Maç sayısına bağlı opsiyon 40-50 Maç oynayınca)
+
Türkiye'de Galatasaray hariç hiç bir kulübe satılamaz maddesi (+ oradan gideceği kulüpler'den gelemeyeceğine dair taahhüt)

Barış bu maddeyi imzalıyorsa ve gitmek istiyorsa bu şartlara olur.

50 verelim 10'u onlara kalsın ile olmaz.

Hani 11:00 de baskan yayindaydi yav, erteleme falan mi oldu

Hasan Şaş gibi eski emektar futbolcularımız şimdi bakıp eminim 'ulan biz bedavaya oynadık, şunlara bak' diyorlardır.

bu herkesin maaş yükseltme isteği muhabbet baymaya başladı.

ayrıca sürekli spekülasyon çıkıyor ama kimse açıklama yapmıyor.

barış yerinde olsam ben anında açıklama yapardım. zaten bu açıklama gelmiyorsa demek ki konuşulanlar doğru. biz de buna göre tavrımızı alırız topçuya.
Hasan şaş avrupada büyük kulüplerin ilgisinin olduğu Galatasaray’dan vazgeçmemiş büyük bir oyuncu yani anlayamıyorum türkiuenin en büyük kulübendesin çoğu yaşıtlarının hayal edemeyeceği popülarite ve gelirin var ne gerek var ya oyna topunu güzelce gidince ne olacak

Bu ajans 1905 de kadir le rodopun sorunu ne

Beraber yayın yapmıyorlarmış ayrı takılıyorlarmış 😃

Rodop, suat kaya yı çağırmış beraber yayın yapmak için

Geri
Üst Alt