Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    158
  • Bu anket kapanacak: .
Bu yönetimin son senesi olması sevindirici. Avrupa'da basari zaten bu yönetim ve hocayla gelmez. Ligi alalım yeter

barış'ın gidişine kendimi hazırladım. yapacak bir şey yok. ısrarla gitmek isteyeni tutmamalıyız.

barış 50 m eur
zaniolo 10 m eur
köhn 4 m eur
cuesta 6.5 m eur
nelsson 0.65 m eur
frankowski 2.7 m eur
morata 6 m eur
kutucu 4 m eur
jelert 1 m eur (kiralık)

total income: 85 m eur

lammens 5m + (15 m eur seneye zorunlu opsiyon)
bissouma 10 m eur
akanji 15 m eur
osimhen 75 m eur
jakobs 10 m eur
boey 3 m eur kiralık (+10 m eur seneye zorunlu opsiyon)
sazdağı (eldeki oyunculardan biri ile takaz+cüzzi miktar para)

total outcome: 118 m eur

kale:
lammens-günay

stoper rotasyonu:
sanchez-akanji-kaan-apokerim-arda-metehan

bek rotasyonu:
boey-sazdağı-eren-jakobs

orta saha rotasyonu:
torriera-lemina-sara-bissouma-berkan

kanat rotasyonu:
yunus-sane-sallai-yusuf-berat

santrafor:
osimhen-icardi-çağrı

maaşı 5m eur üzeri olan:
osimhen, icardi, sane, akanji

maaşı 3-5 m euro arası olan:
sanchez, boey, torriera, bissouma

diğer oyuncuların maaşları da gayet uygun denge açısından.

Olma ihtimali varsa lammens değil tzolakisi alalım oda Yunanistan’ın büyük takımında oynadığı için az çok bizim mentaliteye oturur

saka bi yana bu dönem cidden rezillik diz boyu.

takimda oyuncu kalmadi
yerli rotasyonumuz cöplesiyor
5-6 oyuncu eksik bu gidisle gelen halen yok

Hasan şaş avrupada büyük kulüplerin ilgisinin olduğu Galatasaray’dan vazgeçmemiş büyük bir oyuncu yani anlayamıyorum türkiuenin en büyük kulübendesin çoğu yaşıtlarının hayal edemeyeceği popülarite ve gelirin var ne gerek var ya oyna topunu güzelce gidince ne olacak

Hasan'ı çok seviyorum en sevdiğim yerli futbolcumuz hatta tarihte.

Ama o hikayede tam öyle değil.

Gidemediği için adam 3 sene top oynamadı (2002-2003, 2003-2004, 2004-2005). Sonrasında da 2005-2006 sezonu var bir tek.

2008'de sakatlık sonrası yuhalandı kortizol nedeni ile kilo alıp hazır olmadan girince ve kariyerini bitirdi sonrasında zaten 32 yaşında.

Yani bunu örnek gösterirsen Barış'a o da çok mu iyi olmuş bak sonu der.

Transfer teklifini duyan idmana çıkmıyor. Lemina barış günlerdir idmana çıkmıyor. Anasına bacısına küfrettiğimiz nelsson antrenman kaçırmıyordu. Allah hepinizi mutsuz etsin. Galatasaray'dan başka her yerde zaten mutsuz olacaksınız.

barış'ın gidişine kendimi hazırladım. yapacak bir şey yok. ısrarla gitmek isteyeni tutmamalıyız.

barış 50 m eur
zaniolo 10 m eur
köhn 4 m eur
cuesta 6.5 m eur
nelsson 0.65 m eur
frankowski 2.7 m eur
morata 6 m eur
kutucu 4 m eur
jelert 1 m eur (kiralık)

total income: 85 m eur

lammens 5m + (15 m eur seneye zorunlu opsiyon)
bissouma 10 m eur
akanji 15 m eur
osimhen 75 m eur
jakobs 10 m eur
boey 3 m eur kiralık (+10 m eur seneye zorunlu opsiyon)
sazdağı (eldeki oyunculardan biri ile takaz+cüzzi miktar para)

total outcome: 118 m eur

kale:
lammens-günay

stoper rotasyonu:
sanchez-akanji-kaan-apokerim-arda-metehan

bek rotasyonu:
boey-sazdağı-eren-jakobs

orta saha rotasyonu:
torriera-lemina-sara-bissouma-berkan

kanat rotasyonu:
yunus-sane-sallai-yusuf-berat

santrafor:
osimhen-icardi-çağrı

maaşı 5m eur üzeri olan:
osimhen, icardi, sane, akanji

maaşı 3-5 m euro arası olan:
sanchez, boey, torriera, bissouma

diğer oyuncuların maaşları da gayet uygun denge açısından.
yerli rotasyonu cok ama cok kötü.

kaleci yok stoper yok sağ bek yok 1 orta saha lazımken lemina da ayrılacak büyük ihtimal barış da gidecek ligi de vereceğiz bu gidişle

10 gün kala barış lemina vs derken giden gelenlerle çorbaya dönüp takım uyumunun içine edecekmişiz gibi hissediyorum

Trafford Wolwes maçında bayağı güven verici duruyordu, ayağı Ederson gibi değil tabii ama geleni geçeni de yemiyor yani.
Sanırım 3. golde Milan'dan aldıkları orta sahaya harika uzun pas attı ve sonucunda gol oldu.

Ha kaleyi direkt verirler mi bilmem ama o kaleci gelişime açık gibi duruyor.

Bir şey demeyeyim diyorum da hayatında 5 milyon dolar total kazanmamış adama senelik 15 milyon dolar verilirse götü başı oynar, burada ahkam kesenler de kabul ederdi. Hatta daha fazlasını da yapardı muhtemelen.

En çekindiğim mevzu zaten dönemin son günlerinde Barış’ın gitme ihtimaliydi, son 2 sezonda 50 maç ortalamasıyla oynayan, takımın en çok süre alan oyuncusu, MT’de de öyle. Bir çok maçta seni ipten de aldı şu an öyle bir durumki Osimhen 1 ise Barış 2dir, oyuncunun da bunu görmeme ihtimali yok, ben hala yüksek maaş istememesine şaşırıyordum.

Neyse, yerinin dolma ihtimali yok giderse, verilecek bedel de 50 m euronun altında olmamalı, 3 yıl daha sözleşmemiz var, vermezlerse de tıpış tıpış oynayacak, önünde ŞL ve DK var.

Geri
Üst Alt