Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .
Bunlar harbiden son günü bekliyor eldeki iyi oyuncularri gönderecekler son günlerde.

Kayseri'de puan kaybında gelir

Bu sorunların yaşanma sebebi maaş skalasını bozmuş olmamız. Akanji’ye 5-6 milyon maaş teklif ediyoruz, bu sefer Davinson’a ayıp olmasın diye şartlarını yükseltiyoruz. Böyle olunca diğer oyuncuların da beklentileri artıyor ve sonu gelmeyen bir maaş problemine giriyoruz. Oysa çözümü basit, bu olayda City gibi takımlarda 6 milyon maaş alan oyuncularla ilgilenmemek lazım. Aynı maaş seviyesindeki oyunculara yönelmek gerekiyor. Aksi halde bu şekilde iç huzuru kaybediyoruz.
O mantikla transfer yapsan iyi oyuncu transferini de unutmak lazim yani Icardi'ler, Sneijderler falan gelmiyor 2-3 milyona. Sana buyuk oyuncu lazim, buyuk oyuncularda buyuk kuluplerde oynuyor. Sonra cumleten Fenerin sampiyonluklarini izleriz beraber.

Ayrıca bu topçulara bu sözleri kim veriyorsa kulüpten uzaklaştırılmalı. Böyle yöneticilik olmaz. Bir tahminim var ama kanıtım yok, günahına girmek istemiyorum. Hakan Çalhanoğlu mevzusunda da farklı bir versiyonu yaşandı.

Lemina'nin gecen mactan agrilari varmis demisti hoca. Onun durumu farkli yani.

Boey'in de vardı abi gitmeden.

Bu ağrıları biliyoruz ya.

Bariz Araplara gidecek o da.

Barış + Lemina = Bissouma + Hakan + Lookman

bu tarz bir değişim olacak gibi geliyor bana günün sonunda. (Tamamen hissiyat)

Barış'a bize 50.000.000 Euro kalacak şekilde, Lemina'ya da minimum 10.000.000 kalacak şekilde versinler.

Bissouma=12.000.000 Euro
Hakan=24.000.000 Euro
Lookman=35.000.000
Akanji=15.000.000 Euro
+
U23 Kaleci
+
U23 Forvet

Yapıp geçelim.

Baskan da Uefa financial fair play kriterleri diyorsa Baris transferi olacak gibi duruyor.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Avrupa'da koyduğumuz hedefler var. Geçen senenin başarılı takımını korumak ve takviye yapma planıyla başladık. Osimhen ve Sane aldık. Başarılı takımı bozmayı uygun bulmuyorum!

Kimsenin sözleşmesinde de iyileştirme falan yapılmamalı boku çıktı bu işin. Sözleşme kelimesinin adı üstünde, imzaladıysan o süre boyunca işini yapacağının taahhütünü veriyorsun. Yok onun gönlü kırılmasın yok bunun menajeri manipülasyon yapıyor falan derken maaş işi çok büyük sıkıntı olacak. Dünyada bu olanın örneği var mı acaba? 6 ay önce sözleşme yapmış adam güncelleme istiyor.

Tzolakise gidersek kendimi atacağım artık bir yerden yeter , alamayacagimiz oyunculara gitmeyelim artık ya kaldı 8-9 gün zaten ne tzolakisi abi ? Salak mi adamlar şu sürede verdin sana adamı

Ayrıca bu topçulara bu sözleri kim veriyorsa kulüpten uzaklaştırılmalı. Böyle yöneticilik olmaz. Bir tahminim var ama kanıtım yok, günahına girmek istemiyorum. Hakan Çalhanoğlu mevzusunda da farklı bir versiyonu yaşandı.
Hatipoglu gecen sene demis 25+ teklife kolaylik saglayacagiz diye - hangi yayinda soylenmisti duydum bunu hatirlamiyorum ama

(Burda paylasilmis bi tivit de olabilir)

Bu sorunların yaşanma sebebi maaş skalasını bozmuş olmamız. Akanji’ye 5-6 milyon maaş teklif ediyoruz, bu sefer Davinson’a ayıp olmasın diye şartlarını yükseltiyoruz. Böy

le olunca diğer oyuncuların da beklentileri artıyor ve sonu gelmeyen bir maaş problemine giriyoruz. Oysa çözümü basit, bu olayda City gibi takımlarda 6 milyon maaş alan oyuncularla ilgilenmemek lazım. Aynı maaş seviyesindeki oyunculara yönelmek gerekiyor. Aksi halde bu şekilde iç huzuru kaybediyoruz.

O zaman ne işimiz var bizim Osimhen ile Sane ile.. Maaş skalasını bozmayalım diye hep standart adamları alalım..

Bence her futbolcu kendini Osimhen, Sane, Akanji sanmasa dahi iyi olacak..

Alabiliyorsak colakis bizim icin daha uygun olur. Yunanistanin Gese sinde oynuyor ayni baski burda da var. Yabancilik cekmez

Lammens belcikanin samsunundan gelecek o yuzden biraz mesafeliyim

Ama edersonda fiyat inmeyip colakise cok fiyat cekiyorlarsa ozaman lammense de ok

Ha cok para vermek istemiyorsak west hamin kapisindan dönen john victor da olur 8e biter herhalde

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Avrupa'da koyduğumuz hedefler var. Geçen senenin başarılı takımını korumak ve takviye yapma planıyla başladık. Osimhen ve Sane aldık. Başarılı takımı bozmayı uygun bulmuyorum!
oyuncu yok oyuncu halen bos yapiyor

Dursun başkan Barış'ı göndermemek için herşeyi yapıyor anladığım kadarı ile

Tzolakise gidersek kendimi atacağım artık bir yerden yeter , alamayacagimiz oyunculara gitmeyelim artık ya kaldı 8-9 gün zaten ne tzolakisi abi ? Salak mi adamlar şu sürede verdin sana adamı
Donnaruma ederson costalar havada ucarken kizdigim nokta tamamen buydu.

Osimhen sovlari icinde ceket tayfa olmayacak gundemleri koydu ortaya

3 yıldır şampiyon oluyoruz, şampiyonlar ligine direkt katılıyoruz. Osimhen gelmiş, Icardi iyileşmiş fakat kaos ortamı var, şaka gibi

Sonsuz paramız olduğunu sananlara FFP şoku.

Dedik biz bunları ama neyse sonra biz muhasebeci oluyoruz.

Hatipoglu gecen sene demis 25+ teklife kolaylik saglayacagiz diye - hangi yayinda soylenmisti duydum bunu hatirlamiyorum ama

(Burda paylasilmis bi tivit de olabilir)
Tahminim buydu da doğruluğundan emin değilim. Yönetici böyle söz veremez yav. Bedel konuşmaz en azından. Oyuncu teklifi getirdim hadi salın diye gelir yarın öbür gün.

Geri
Üst Alt