Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    163
  • Bu anket kapanacak: .
Başkan Muslera nın bu sene de devam edeceğini düşünüyormuş, bu yüzden gecikmişiz

Net cevap vermedigine göre yazilanlar dogrum puh senin kalibina baris

Galatasaray mutluluktur diye zorla paylaşım yaptırtmayın bu adamlara.

Barış'ın hala Arabistan için böyle işler çevireceğine inanmıyorum.

Başka bir teklif var bence.

Yönetim yine kalitesini belli ediyor. Gardi olmasa bunlara çoktan tekmeyi vurmuştuk.

Başkan Muslera nın kalacağını düşündüğümüz için geç kaldık dedi..
Şaka mı?

Muslera'nın gidişi sürpriz olmuş yönetime. Halbuki taraftara sorsalardı sürpriz olmazdı, herkes bir sene önceden biliyordu ayrılacağını.

Bir şey demeyeyim diyorum da hayatında 5 milyon dolar total kazanmamış adama senelik 15 milyon dolar verilirse götü başı oynar, burada ahkam kesenler de kabul ederdi. Hatta daha fazlasını da yapardı muhtemelen.

En çekindiğim mevzu zaten dönemin son günlerinde Barış’ın gitme ihtimaliydi, son 2 sezonda 50 maç ortalamasıyla oynayan, takımın en çok süre alan oyuncusu, MT’de de öyle. Bir çok maçta seni ipten de aldı şu an öyle bir durumki Osimhen 1 ise Barış 2dir, oyuncunun da bunu görmeme ihtimali yok, ben hala yüksek maaş istememesine şaşırıyordum.

Neyse, yerinin dolma ihtimali yok giderse, verilecek bedel de 50 m euronun altında olmamalı, 3 yıl daha sözleşmemiz var, vermezlerse de tıpış tıpış oynayacak, önünde ŞL ve DK var.
barışın satışında keçiörenin payından sıyrılma şansımız yok mu admirim. kiralama ücreti zorunlu satış yapsak, kiralama ücretini misal 40m zorunlu satışı 20m yapsak pay totalden mi 20mdan mı veriliyor. Kurtulma şansımız yoksa keçiörenle anlaşıp bangır bangır reklamının yapılması lazım anadolu kılüplerine siz oyuncunuzu verin viz patlatıp satarız sizede payınızı bugünkü gibi veririz olayına girmek lazım. Beklenti ile yerlileri hep biz alırız.

Rezalet bir dönem geçiriyoruz. Kimse osimheni falan aldik demesin şurdan 3 kişi gidelim o paralara bizde alırdık osimheni. Yonetim iyice rezil ediyor koca kulübü

satmıyor çılgın başkan Barış isteiği kadar ağlasın ben başkanın arkasındayım

Kulüpte ne zaman kara bulutlar dolaşmaya başlasa, bu Hatip görünmeye başlıyor

Baskan tok satici rolunu oynuyor. Istedigimiz fiyat gelmedigi surece satmayiz

Barisi dönem kapandiktan sonra kadro disi birakalim

Yok öyle ekmek yedigin kaba pislemek

Geri
Üst Alt