Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.099
- 6.092
- 1.048
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 95 doğumluyum haliyle çocukluk dönemlerime denk geldi o yüzden büyüklerimizden duyduğumuz kadar biliyorum Hasan Şaş mevzusunu ama şu var futbolcuların gitmek isteme aşkını anlayamıyorum ülkenin en büyük kulübğndesin iyide maaş alıyorsun başarılısında oyna işte ya kasma bide bizim camia başarıyı ödüllendirmeyip görmezden gelen bir camia değil illaki maaşına bir güzellik yaparlardı ileriki zamandaHasan'ı çok seviyorum en sevdiğim yerli futbolcumuz hatta tarihte.
Ama o hikayede tam öyle değil.
Gidemediği için adam 3 sene top oynamadı (2002-2003, 2003-2004, 2004-2005). Sonrasında da 2005-2006 sezonu var bir tek.
2008'de sakatlık sonrası yuhalandı kortizol nedeni ile kilo alıp hazır olmadan girince ve kariyerini bitirdi sonrasında zaten 32 yaşında.
Yani bunu örnek gösterirsen Barış'a o da çok mu iyi olmuş bak sonu der.
Derhal getirsinler paramizi defolup gitsinlerÇıkmamış. Lemina da çıkmıyor. İkisini de satın.
Günay10 gün kala barış lemina vs derken giden gelenlerle çorbaya dönüp takım uyumunun içine edecekmişiz gibi hissediyorum
45 -50 + keçi payi. Bunu koymadan ortaya istedigi kadar siyah ekran paylaşsın.Barış için gelen teklif net 30 değil mi? Gitsin diyenler bu bonservis ile mi gitsin diyor?
Bunu verseler zaten böyle bir kriz olmazdı. Yönetim satardı, taraftar da razı gelirdi. Problem 30 bonservise gitmek için bunları yapması gibi duruyor.45 -50 + keçi payi
lafım sana değil o Eray ın artistliğineydi.Adam Belçika’da şampiyonluk mücadelesi veren takımın kalecisi bu tecrübe eleştirilerine karşı olarak attım bunu zaten
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi