Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
Barisin gitmek istemesinde sorun yok alacagi parayi dusunursek amaaa

Ekmegini yiyip suyunu ictigin camiaya böyle itlik yapanlari hic sevmiyorum. ne demek antremana cikmamak?

Silindin baris, cehennemin dibine kadar yolun var. Getir paramizi uza

Barış giderse Hakan gelecek kesin bence bu arada.

Yerli lider kalmıyor takımda. Aynı mevki değil ama şu an Lemina'da giderken kesin ona gideceğiz. Yanına da Bissouma.

Benim tahminim

Tzolakis / Lammens (U23 Kaleci)
Singo / Akanji*
Hakan
Bissouma
U23 Forvet (Barış giderse isterim diyordu Okan Hoca)

*Akanji olursa sağ bek için kesin Boey son saniyeye kadar zorlanır.

Böyle biter dönem.

Barış giderse Okan Hoca Singo ya da Boey'den birini kesin ister. Çünkü takımda fizik kapasitesi en yüksek adam eksilecek.

Hasan'ı çok seviyorum en sevdiğim yerli futbolcumuz hatta tarihte.

Ama o hikayede tam öyle değil.

Gidemediği için adam 3 sene top oynamadı (2002-2003, 2003-2004, 2004-2005). Sonrasında da 2005-2006 sezonu var bir tek.

2008'de sakatlık sonrası yuhalandı kortizol nedeni ile kilo alıp hazır olmadan girince ve kariyerini bitirdi sonrasında zaten 32 yaşında.

Yani bunu örnek gösterirsen Barış'a o da çok mu iyi olmuş bak sonu der.
Ben 95 doğumluyum haliyle çocukluk dönemlerime denk geldi o yüzden büyüklerimizden duyduğumuz kadar biliyorum Hasan Şaş mevzusunu ama şu var futbolcuların gitmek isteme aşkını anlayamıyorum ülkenin en büyük kulübğndesin iyide maaş alıyorsun başarılısında oyna işte ya kasma bide bizim camia başarıyı ödüllendirmeyip görmezden gelen bir camia değil illaki maaşına bir güzellik yaparlardı ileriki zamanda

10 gün kala barış lemina vs derken giden gelenlerle çorbaya dönüp takım uyumunun içine edecekmişiz gibi hissediyorum
Günay
Sallai Sanchez Apo Eren
Sane Torreira Sara Yunus
Icardi Osi

Jankat
Jelert Kaan Arda Jakobs
Yusuf Berkan Efe xxx
xxx xxx

kadro bu su gidisle. Zani,Baris, Lemina da giderse

bu ne lan

Her şantaj yapanı satacaksak önünü alamayız. Gitmek isteyen topçu kulübün istediği rakamı getirecek. Almak isteyen de eninde sonunda o rakamlara yaklaşacak. Yoksa çıkıp oynayacaklar, bütün sezon sakatım ayağı çekemezler. Bütün menajerler Araplardan teklif getirir her isteyeni salarsak.

Lemina'nin gecen mactan agrilari varmis demisti hoca. Onun durumu farkli yani.

Kırk yılın başı kadromuzu koruduk, 7-8 transfer yapmadık dedik başımıza gelene bak. Barış'a da yazıklar olsun hakikaten. Şu topçuların normalde asgari ücretle ırgatlık yapıyor gibi araptan parayı gördüğü anda dümen kırmasına acayip kuruluyorum. Para için 25 yaşında allahın çölünde halısaha temposunda top oynamak falan komik geliyor. Şaklabanlık direkt.

Baskan paragraf yerine direkt konuya girsek?

TRANSFERSİZLİĞE

S8ssxm.gif

Eğer mazeret bildirmeden idmana çıkmamışsa hemen bir noter çağırılıp durum resmiyete dökülmeli..

Sonrasında süresiz kadro dışı bırakılıp, ibret-i alem için tesislerde tek başına çalışması sağlanmalı..

Beğenmediğimiz Nelsson bile yapmadı bunun yaptığını.. Kendince protestosunu yaptı ama işinin gereğini yapıp idmanlara çıktı..

Acizane önerim, bu Barış mevzusu yeni nesil taraftarlarımızın kulağına küpe olsun.. Hiç bir futbolcuya efsane, Galatasaray'ın çocuğu vs. muamelesi yapmasınlar..

Bu sorunların yaşanma sebebi maaş skalasını bozmuş olmamız. Akanji’ye 5-6 milyon maaş teklif ediyoruz, bu sefer Davinson’a ayıp olmasın diye şartlarını yükseltiyoruz. Böyle olunca diğer oyuncuların da beklentileri artıyor ve sonu gelmeyen bir maaş problemine giriyoruz. Oysa çözümü basit, bu olayda City gibi takımlarda 6 milyon maaş alan oyuncularla ilgilenmemek lazım. Aynı maaş seviyesindeki oyunculara yönelmek gerekiyor. Aksi halde bu şekilde iç huzuru kaybediyoruz.

Geri
Üst Alt