Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    115
  • Bu anket kapanacak: .
Kaleci konusu saçma olmuş. Muslera gidecek diye iki senedir yerine hazırlık yapmamız gerektiğini iq 90 üstü herkes düşünüyordu.

Araplar Barış ın dün attığı hikaye ve gitmek istemesi vs gibi bir durum varsa, rakamı arttırmaz zaten

ÖYle bir teklif var diyen yok

Senin sorun satilsin diyenler gelen 30a mi gitsin degilmi?

Bende hayir 45+kecirenin payina satilsin diyor. Forumun geneli de böyle diyor zaten
Herifler oyuncunun aklını çelmiş, 30'a kapatma derdinde. O teklifi vermeyecekleri bariz. Onu verseler zaten gitmesini istemeyen herkes bir şekilde kabul eder. Ona rağmen salın gitsin, daha hayır gelmez diyenlere lafım.

İlk defa doğru hareket ediyoruz. 1-2 ay önce gelseydi kesin satılırdı. Ama 10 gün kala adam bulamayacaklarini da bildikleri için izin vermemeleri en doğru şey. Artık iş Barışta. Ya kafasını toparlayip işine odaklanacak, ya da hain gibi kafasi karışık kalip belki de kadro dışı kalarak hem kulübün daha az para kazanmasini sağlayıp hem de kendi o astronomik rakamlarj görmeden ilk bulduğu teklifle başka transfer dönemi ayrilacak

Barış, Zaniolo, Kutucu ve Lemina giderse anlık kadro

Kaleci: Günay
Sağ Bek: Kaan-Jelert
Stoper: Sanchez-Bardakçı-Arda
Sol Bek: Eren-Jakobs
Orta Saha: Torreira-Sara-Berkan
Sağ Kanat: Sane-Sallai
Sol Kanat: Yunus-Yusuf
Forvet: İcardi-Osimhen

Forvetinin biri 9 ay sakat
+2 de geçen sene 300 dk oynayan Jelert ve Yusuf 2. tercih konumunda.
Stoper üçlü oynarsan elinde 3-4 isim var Kaan'ı da sayarsan
Ofansif orta saha yok

Ayrıca Kutucu ve Zaniolo kalırsa da zaten onlar Yusuf yerine süre alacak 5-10 dk yani ana planda olan isimler değil sadece isim kalabalığı.

Başkan çıkmış racon kesiyor.

KALECİ NEREDE? (3 ay olmuş, 3 ay?)
SAĞ BEK NEREDE? (2 senedir yok, 2 yıldır oradan bireysel hata ile eleniyoruz UEFA'da stoperi sağ bek oynatıp)
STOPER NEREDE? (Elinde 2 isim ve genç Arda dışında üçüncü stoperin yok sağ bek oynamak zorunda kalacağı için Kaan (sağ bekin de yok çünkü))
OFANSİF ORTA SAHA NEREDE? (Mertens gideli 3 ay olmuş forvet'te en teknik ve özverilili adamın gitmiş yaşına rağmen)

İcardi var 2 forvet oynasan takımda üçüncü stoper yok. Barış giderse kanadı tek başına sürecek adamın yok.

Bu nasıl bir planlama.

CL de başarıymış.

Şu kadroya gidenler böyle olursa

4-5 baba adam almazsan 2. bile olamazsın o kadar rekorlar kıran kadron dağıldığı için.

tüm sosyal medya dumur oldu Dursun Özbek satmayacağım diyince, belli bir rakam var kafamızda değerini bulan gider falan da demedi, tüm hainler kuduruyor şuan

gayette sürdü bence, tam maaşta anlaşamamışken ıkı ay yok oldu , ımzalayınca gerı dondu , sen ınanıyor musun o aralıktakı sakatlıga, oynadıgı maclarda yarım saat topa dokunmadıgı oldu
Herifin diz kapsülünde kanama vardı. Bu kendi başına olan bir şey değil menüsküs yırtığı ile oluyor.
Diz içinden haftalarca kan boşaltıyorlar. Öyle ayağını çarptı morardı benzeri bir sakatlık değil yani. Dizini çeviremiyorsun, bükemiyorsun bile.

giphy.gif

Okan hoca ,ucl listesine kac oyuncu yazdırmak istiyorum acaba ,adam ,erol engin gibi gülümsemekten ciddi şeyleri duyamiyoruz
Bir tek ben mi böyle düşünüyorum diye takılmıştım yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi.

Her soruya böyle saçma sapan espricikler yapmaya çalışarak cevap veriyor.

Az biraz düzgün açıklamalar yap bir ağırlığın olsun. Vallahi ne dediğini anlamıyorum çoğu zaman.

Herifler oyuncunun aklını çelmiş, 30'a kapatma derdinde. O teklifi vermeyecekleri bariz. Onu verseler zaten gitmesini istemeyen herkes bir şekilde kabul eder. Ona rağmen salın gitsin, daha hayır gelmez diyenlere lafım.
Kesinlikle satilmamali

Gerekirse kadro disi birakilsin sözlesme boyu kariyeri bitirirlsin

Ondan gelecek 30la zengin olmayiz veya gelmeyen 30la batmayiz sonucta

Gs ile ugrasanin cocugu olmaz

Geri
Üst Alt