Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 43.983
- 33.905
- 2.478
Aureliodan birseyler kapmis diye yorumlamak lazimDursun başkan Barış'ı göndermemek için herşeyi yapıyor anladığım kadarı ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aureliodan birseyler kapmis diye yorumlamak lazimDursun başkan Barış'ı göndermemek için herşeyi yapıyor anladığım kadarı ile
PAlavra sıkıyor yav. Bildigimiz dursun isteAdam 6 ay öncesinden demiş ya yokum diye.
Neyin geç haberimiz oldusu bu.
Rezillik
Herifler oyuncunun aklını çelmiş, 30'a kapatma derdinde. O teklifi vermeyecekleri bariz. Onu verseler zaten gitmesini istemeyen herkes bir şekilde kabul eder. Ona rağmen salın gitsin, daha hayır gelmez diyenlere lafım.ÖYle bir teklif var diyen yok
Senin sorun satilsin diyenler gelen 30a mi gitsin degilmi?
Bende hayir 45+kecirenin payina satilsin diyor. Forumun geneli de böyle diyor zaten
Herifin diz kapsülünde kanama vardı. Bu kendi başına olan bir şey değil menüsküs yırtığı ile oluyor.gayette sürdü bence, tam maaşta anlaşamamışken ıkı ay yok oldu , ımzalayınca gerı dondu , sen ınanıyor musun o aralıktakı sakatlıga, oynadıgı maclarda yarım saat topa dokunmadıgı oldu
Bir tek ben mi böyle düşünüyorum diye takılmıştım yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi.Okan hoca ,ucl listesine kac oyuncu yazdırmak istiyorum acaba ,adam ,erol engin gibi gülümsemekten ciddi şeyleri duyamiyoruz
Kesinlikle satilmamaliHerifler oyuncunun aklını çelmiş, 30'a kapatma derdinde. O teklifi vermeyecekleri bariz. Onu verseler zaten gitmesini istemeyen herkes bir şekilde kabul eder. Ona rağmen salın gitsin, daha hayır gelmez diyenlere lafım.