Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Bu anket kapanacak: .
Bir tek ben mi böyle düşünüyorum diye takılmıştım yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi.

Her soruya böyle saçma sapan espricikler yapmaya çalışarak cevap veriyor.

Az biraz düzgün açıklamalar yap bir ağırlığın olsun. Vallahi ne dediğini anlamıyorum çoğu zaman.
Canlı yayınlara çıkması cok saçma sezon baslamis zaten ,ki transfer donemi devam ediyor renk vermek istemediği içinde saçmalıyor
Hoca kendiside soyluyor ben rahat biriyim diye ,bu bir yandan iyi ama bir yandan kötü misal diyorki oyuncuların gitme kalma kararını ben degil yönetim verir ,terim misal boyle cümle kurarmi, yada elit bir hoca
Muhabirlerde mal tabi ,düzgün soru sorabilir yok
Hocayı fener nefreti sebebiyle seviyorum ama bu senede avrupada sacmalarsa şampiyonluk kurtaramaz

Kadro genisligi lazim diyoruz kadro surekli daraliyor. Sonra yedeklerde yine Metehan, Jankat, Efe ve Ali Efe Çördek gibi isimler gormeye devam ederiz. Gelen de yok sadece Romano'nun haberlerini takip ediyoruz, o kadar.

Hedef Avrupa canim.

Çok acil ilkay ve bi tane baba stoper çekmemiz lazım yetti artık.

barışın satışında keçiörenin payından sıyrılma şansımız yok mu admirim. kiralama ücreti zorunlu satış yapsak, kiralama ücretini misal 40m zorunlu satışı 20m yapsak pay totalden mi 20mdan mı veriliyor. Kurtulma şansımız yoksa keçiörenle anlaşıp bangır bangır reklamının yapılması lazım anadolu kılüplerine siz oyuncunuzu verin viz patlatıp satarız sizede payınızı bugünkü gibi veririz olayına girmek lazım. Beklenti ile yerlileri hep biz alırız.
Keçiören her türlü alır payını, bundan kaçmak da bize yakışmaz.

Baştan alacaktık tüm haklarını.

GS muhabirlerinin her halta atlayıp oyuncuyu linç ettirmesi de felaket yanlış. Menajer oyunlarına alet oluyorlar bilerek ya da bilmeyerek. Aralarında bu işlerden nemalananlar olduğu da doğrudur muhtemelen.
Okunmak icin yapıyorlar bu rezillikleri ,yalnız su da gercek ,kendi oyuncusunu anlamadan dinlemeden saniyesinde itin gotune sokan baska kitle yok ,bizden ayrılma durumu olan her oyuncuyu anında bilmeden detayları linç ediyor sosyal medya kitlesi
Turkiyede bu sosyal medya ciddi çöplük ve bilerekte önlem alınmıyor ozellikle twitter ve tiktok

gelecek yaz Forest'tan bir sürü oyuncu çökmelik hale gelir, Nuno Yunus Musah isterken, Douglas Luiz aldılar, şu Yunus Musah'a keşke biz sulansak Bissouma ile uğraşacağımıza

Lemina yogun mac temposunu hayatta kaldiramaz, sakatliga meyilli bir oyuncu.

Onunla dönüsümlü oynayacak bir adam da lazim.

Baris giderse takima 5-6 transfer lazim olacak, hangi birilerini yapacaklar?

İlkay gelecek gibi Romano ısıtmış ortalığı.

City'den en az 2 oyuncu (İlkay + Akanji/ Ederson) alınmalı.

Kalanı için ya Singo olacak ya da Lammens gibi.

Lemina giderse yerine de Bissouma

Günün sonunda:

Torreira
Berkan
Bissouma
İlkay
Sara

bu olur gibi.

Oyuncu almak göndermek degil mevzu,bizim ergen taraftar anlamiyor bunu önemli olan plan dahilinde yapmak ,dogru zamanda göndermek doğru zamanda almak,yanlış zamanda gondermemek, biz su an cok yanlış zamandayız, newcastle isaki gondermedi ve birsure sonra tıpış tıpış oynayacak

İstediğimiz parayı vermiyorlarsa Barış'ın durumu da budur. Barış'a hakaret etmeye de gerek yok. Zaten bu gün yarın netleşecek bir şey. Barış'a da belki kafa izni verilmiştir beklemek lazım şu an ve asıl eksiklerimize odaklanmak lazım.

Geri
Üst Alt