Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    180
  • Bu anket kapanacak: .
İlk defa doğru hareket ediyoruz. 1-2 ay önce gelseydi kesin satılırdı. Ama 10 gün kala adam bulamayacaklarini da bildikleri için izin vermemeleri en doğru şey. Artık iş Barışta. Ya kafasını toparlayip işine odaklanacak, ya da hain gibi kafasi karışık kalip belki de kadro dışı kalarak hem kulübün daha az para kazanmasini sağlayıp hem de kendi o astronomik rakamlarj görmeden ilk bulduğu teklifle başka transfer dönemi ayrilacak
Az para kazandıramaz dostum 3 sene sözleşmesi var bildiğim burada kulüp avantajlı. Seneye Kupa var MT da boy gösterecek oynamadan yapamaz bunları. Kafası boş bir adam somurtup oturur ancak.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

İcardi de 10 milyon maaşı beğenmez yarın bi gün

Göreceğiz bakalım

Allah sonumuzu hayra çıkarsın

Zaniolo da giderse anlık olarak hucumdan barış,yunus,sane'den biri sakatlanırsa defanstan birini koyacağız herhalde oraya

Yav bir transfer patlatin yahu su negatif hava bir dagilsin. Amma uzattiniz ha @yonetim.
Lemmans icin kaybedilen zamanda utd ve dogruysa city ile kapisma modunda olacagiz.

Avataj ise onlarin satmasi gereken kalecileri var, tipki fener gibi. Livakovici salmis olsalar birde onlarla ugrasacagiz.

Vakit kaybetmeden bitmeli.

Bu arada Barış en satılmaması gereken oyuncu, Lemina gitmek mi istiyor yolla al yerine Bissouma yı

Barış yanlış anlaşıldım diye açıklama yapar Okan hoca ile poz verir, maaşını da 4 falan yaparız konu kapanır Dursun Özbek'in hareketlerinden anladığım bu

zaniolodan sıfır beklentim olsa da kalsın derim bu saatten sonra.
hem kampı tamamen bizde geçirdi hem de başımızdaki beceriksizler yerine adam alamayacak yine sattığımızla kalacaz

Barış ve Lemina yine çıkmamış antremana

Okan
Sallai.. Sanchez.. Apo.. Eren
Torreira.. Kaan
Yunus.. Sara.. Sane
Osimhen

Kayseri maçı 11 böyle olur

Yedeklerde can çekişir

Osimhen'i tutmak için nasıl fedakarlık yaptık gerekirse Barış için de yaparız, Dursun özbek bunu ima etti, zam yaparlar, Ekim ayında da keçiörenden payını alırlar devre arası ya da sezon sonu 40-50ye satarlar

Bana göre Sane transferi tüm maaş dengesini bozdu.

Osimhen'e de çok verdik ama onun belli bir seviyesi var makul karşılanabilirdi takım içerisinde.

Geri
Üst Alt