Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.088
- 1.375
- 2.088
Başkan konuyu teğet geçiyor, iş karışık demekki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jonathan Davis h.o
Napoliden esas simdi neler ogrenmisiz gorecegiz.Bunu verseler zaten böyle bir kriz olmazdı. Yönetim satardı, taraftar da razı gelirdi. Problem 30 bonservise gitmek için bunları yapması gibi duruyor.
O mantikla transfer yapsan iyi oyuncu transferini de unutmak lazim yani Icardi'ler, Sneijderler falan gelmiyor 2-3 milyona. Sana buyuk oyuncu lazim, buyuk oyuncularda buyuk kuluplerde oynuyor. Sonra cumleten Fenerin sampiyonluklarini izleriz beraber.Bu sorunların yaşanma sebebi maaş skalasını bozmuş olmamız. Akanji’ye 5-6 milyon maaş teklif ediyoruz, bu sefer Davinson’a ayıp olmasın diye şartlarını yükseltiyoruz. Böyle olunca diğer oyuncuların da beklentileri artıyor ve sonu gelmeyen bir maaş problemine giriyoruz. Oysa çözümü basit, bu olayda City gibi takımlarda 6 milyon maaş alan oyuncularla ilgilenmemek lazım. Aynı maaş seviyesindeki oyunculara yönelmek gerekiyor. Aksi halde bu şekilde iç huzuru kaybediyoruz.
Lemina'nin gecen mactan agrilari varmis demisti hoca. Onun durumu farkli yani.
Hatipoglu gecen sene demis 25+ teklife kolaylik saglayacagiz diye - hangi yayinda soylenmisti duydum bunu hatirlamiyorum amaAyrıca bu topçulara bu sözleri kim veriyorsa kulüpten uzaklaştırılmalı. Böyle yöneticilik olmaz. Bir tahminim var ama kanıtım yok, günahına girmek istemiyorum. Hakan Çalhanoğlu mevzusunda da farklı bir versiyonu yaşandı.
Bu sorunların yaşanma sebebi maaş skalasını bozmuş olmamız. Akanji’ye 5-6 milyon maaş teklif ediyoruz, bu sefer Davinson’a ayıp olmasın diye şartlarını yükseltiyoruz. Böy
le olunca diğer oyuncuların da beklentileri artıyor ve sonu gelmeyen bir maaş problemine giriyoruz. Oysa çözümü basit, bu olayda City gibi takımlarda 6 milyon maaş alan oyuncularla ilgilenmemek lazım. Aynı maaş seviyesindeki oyunculara yönelmek gerekiyor. Aksi halde bu şekilde iç huzuru kaybediyoruz.
oyuncu yok oyuncu halen bos yapiyorGalatasaray Başkanı Dursun Özbek: Avrupa'da koyduğumuz hedefler var. Geçen senenin başarılı takımını korumak ve takviye yapma planıyla başladık. Osimhen ve Sane aldık. Başarılı takımı bozmayı uygun bulmuyorum!
Donnaruma ederson costalar havada ucarken kizdigim nokta tamamen buydu.Tzolakise gidersek kendimi atacağım artık bir yerden yeter , alamayacagimiz oyunculara gitmeyelim artık ya kaldı 8-9 gün zaten ne tzolakisi abi ? Salak mi adamlar şu sürede verdin sana adamı
Tahminim buydu da doğruluğundan emin değilim. Yönetici böyle söz veremez yav. Bedel konuşmaz en azından. Oyuncu teklifi getirdim hadi salın diye gelir yarın öbür gün.Hatipoglu gecen sene demis 25+ teklife kolaylik saglayacagiz diye - hangi yayinda soylenmisti duydum bunu hatirlamiyorum ama
(Burda paylasilmis bi tivit de olabilir)