Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Bu anket kapanacak: .
Musleranın ansızın gidişi şok etmiş yönetimi. Tedbirsiz yakalanmışlar o yüzden gecikmişler.
1 ay önce kavukcu da kaleci çalışmalarımız geçtiğimiz eylül ayında başladı dedi.
Şimdi başkana mı inanalım kavukcuya mı
Yav ne baslamasi? Baslamis halimiz bu mu yani gunlerden 22 agustos. Buna hazirlik yapmis bir yonetim olsa Muslera gidisinden en kotu 1 ay sonra kaleci transferini duyururdu.

teklif edilen maaş ile kafası karıştığı için kafanı topla gel denilmiştir.
Maaş kafasını karıştırdı ise tam olarak antrenmana çıkmayarak nasıl toparlayacak? Evde otururken neyse ya bu maaşta fena değil aydınlanması filan mı yaşamasını bekliyoruz yani?

Bu kadar kasmayın beyler. Matematik ortada. Barış'ı Barış yapan Galatasaray. Galatasaray o olmadan da başarılı olabilir ama kendisi için aynı durum ? bu kadar isimlere bağlı kalmanın manası yok. Kulüp çıkarlarına uyuyorsa gider, uymuyorsa işini yapmaya devam eder.

İsimlere bağlı kalmaktan ziyade ben kulübe yapılan ihanetlere takılıyorum yoksa forma için mücadele eden herkese aynı mesafedeyim ama yapılan şey kansızlıkla eş değer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Müthiş ya, dünyada sadece bizim kulübün yöneticilerinin bildiği bir gerçek var, son güne kalırsan 50lik topçuyu 10 a alabilirsin. Hadi transfer döneminin son günleri versene barışı 35 e. Son 10 gün kalmış yine çer çöplere kalacağız. Yönetimler değişiyor bu saçma düşünce asla değişmiyor ya

Sanane Lammens'i herşey pahasına almalıyız.

Geleceğin pişmanlık transferi gibi duruyor.

Köşeden açıyı çok iyi kapatıyor, topu tehlikeli bölgeye sektirmiyor, ayakları inanılmaz temiz.

Tam aradığımız tarzda büyük takım kalecisi.

İsimlere bağlı kalmaktan ziyade ben kulübe yapılan ihanetlere takılıyorum yoksa forma için mücadele eden herkese aynı mesafedeyim ama yapılan şey kansızlıkla eş değer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu konuda katılıyorum haklısın ama zaten ben bu ismin öyle veya böyle ayrılmasını bekliyordum daha ilk transfer konusunda bile yazdım bu sezon o yüzden şaşırtmadı bide malum takımlı olduğu için sürpriz olmadı he sahada iken elinden geleni yaptı her zaman eyvallah ama bir duruş beklentim yok kendisinden işler bu noktaya geldiyse de gitmesi herkes için faydalı olacaktır artık.

Takımına karşı demek istediğimi anlamışsındır diye düşündüm.

İett şöförüne saldırdı milli takımı karıştırdı saçma sapan işler yaptı ama bizdeyken bir kere böyle saçma sapan sözleşme işleriyle gündeme gelmedi formanın kıymetini bildi.
Burak zamanında Arabistan'da futbol topu yoktu. Şu an olsa ve 5 katı maaş teklifi alsa ne yapacağını az çok kestirebiliriz. 2.5-3 milyon euro maaşı vardı zaten bizde, üç kuruşa oynamıyordu.

Sözleşme işinde de öyle arıza çıkarmadığı falan yoktu. Google'a yazsak bile eski haberler duruyor uzatma teklifinde maaşı beğenmediği. O zamanlar ile günümüzü kıyaslamak abes. Sosyal medya bile günümüzdeki gibi kullanılmıyordu.

Rize maçı galibiyetimiz sonrası siyah ekran paylaşıp ''futbol'' yazan adamdan bahsettiğimizi de unutmayalım.

Bir de bonus olarak şu videoyu izle, para konusunda nasıl biriymiş hatırla derim.

Sanane Lammens'i herşey pahasına almalıyız.

Geleceğin pişmanlık transferi gibi duruyor.

Köşeden açıyı çok iyi kapatıyor, topu tehlikeli bölgeyi sektirmiyor, ayakları inanılmaz temiz.

Tam aradığımız tarzda büyük takım kalecisi.
Reyiz bunları 2 yıl önce yazaydın bedavaya alırdık :D

teklif edilen maaş ile kafası karıştığı için kafanı topla gel denilmiştir.
Guya kulubun elini zora sokmaya çikmiyor herif antrenmana biz niye kafani topla gel diyelim. Aksine buna devam ederse once para cezasi falan sonrasinda kadro dışı kalmasi gerekiyor.

Renktaşların çoğu Tzolakis diyorda bu saatten sonra bu kadar rahat alacağımıza emin misiniz ?

Geri
Üst Alt