Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    158
  • Bu anket kapanacak: .
Bizimkiler şimdi çerçöp bir kaleci, bir savunmacı alır, Barış'ı da takımda tuttuk diye övünür, sonra da çok bir halt etmişler gibi kapatırlar transfer sezonunu

Tzolakisi transfer döneminin basinda belki 15+X milyona satmaya razi olan takim, simdi transfer döneminin sonuna geliyoruz, ve bizim panik modu yavas yavas aciliyor diye kapiyi herhalde bonuslar ile 25 milyonla acar.
yok yanlış biliyorsun elleri güçsüzleşecek bedava verecekler. kaynak: gs transfer komitesi

Günay-sallai-sanchez(gidebilir)-apokerim-jakobs-torreira(aşk acısı+muslera hasreti)-sara(gidebilir)-yunus-sane(bundesligasick)-icardi(kilo+velayet+sakatlık riski)-osimhen

Dun avrupa maclari maxell woledzi 7.2 silas andersen 9 rating
silas andersen bugun 9 rating ile oynamış tir 🙂👍
Silas andersen 9 rating
Sinan Engin Beyaz Futbol GIF - Sinan Engin Beyaz Futbol Slapping - Discover  & Share GIFs

Sözleşmesi olduğunu ve ona bağlı kalması gerektiğini anlayarak toparlayacak. Diğer seçeneğin önünde CL ve Dünya Kupası varken oynamamak olduğunun bilincine vararak. Kadro dışı bırakmak neyi çözecek senin dediğin gibi izin olmamış olsun? İşi zarar görmeden çözmeye çalışmak yerine kestirip atmak mı çözüm sunacak?
Kayseri'de puan kaybedersek bizim gördüğümüz zararı kim karşılayacak? Kadro dışı bırakılsın demedim ki ben, De Laurentis'e deli filan diyorlar ama ben Yönetim de olsam keyfi gelmiyorsa antrenmana gelmediği her gün istediğim bonservisi arttiririm çok gitmek istediği takım çözsün derdini.

kavukcu adamın hasıymış

hatipin sözü ile seni göndermeyız uzayın burdan demıs barısa

para cok istiyorsan menagerine 5 sana 5 verecegim yıkılın karsımdan demıs

barısta aglayıp siyah ekran paylasmıs

bu hatip yüzünden başımıza daha neler gelecek??

İkisinin de yaptığı amatörlük.

Hatipoğlu gidiyor bedel biçiyor sene sonu seni satarız diyor (Kime göre? Neye göre? Hocan'a sordun mu? Başkanın satmak istiyor mu ya da şu fiyat mı dedi de yardımcı oluruz diyorsun? Sen kimsin yani profesyonelsin sadece oraya atanmış.)

Kavukçu'da sert çıkacağına gidip diyeceği şey bir söz verilmiş o zaman yönetici başka biriydi ben olsam vermezdim Barış. Transfer döneminin sonu geldi şu an başı da değil, planlamamızı yaptık ona göre. Biz her türlü fedakarlığı yaparız başkana da iletirim durumu. Galatasaray senin hakkını her zaman verir, mağdur etmez ve en iyi kulüplere de doğru zaman geldiğinde en iyi şartlara gönderir omuzların üzerinde hemde merak etme diyemiyor mu?

Al o zaman para verelim demek ayrı.

Uslüp ve tevazu çok önemli.

Kavukçu'da
Hatip'de

Erden'in çeyreği olmayı geçtim süreçte amatör hataları ile bir Albayrak bile olamamıştır. İnsan psikolojisinden anlama yok, amatör ve kendi sınırlarının dışına çıkarak hareketler var.

Ne oluyor kardeşim? Kulübün 1. numarası başkanı 2. numarası hocasıdır (sportif olarak 1 numarasıdır hatta)

Siz sadece o görev tanımı içinde çalışıyorsunuz. (Bunu da gidip başkan söyleyecek, ben şu an başkan olsam son kez uyarır ikisini de en ufak tekrarında ilk olayda kovardım)

Erden Timur'un yeri dolmaz derken transferler için değil bundan diyorduk.

Susun, analar konusuyor:

Susun, analar konusuyor:

Wanda bir
ADL iki
Bu üc
Türk menajerler dört

Geri
Üst Alt