Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.012
- 33.947
- 2.478
Sommerde gelmezse ugurcan kazigi girecek. Yapacak birsey yok 2 senelik sommer bizi idare ederSommer iyi degil olmamali gelmemeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sommerde gelmezse ugurcan kazigi girecek. Yapacak birsey yok 2 senelik sommer bizi idare ederSommer iyi degil olmamali gelmemeli
ilkay 40tan sonra anca gelirim diyormus gsyeMenajeri özcimbomlu ilkayı intere önermiş he. Yaw almayin şunu nereye gidiyorsa gitsin.
Buna noldu?
Son macta kariyeri bitecekti nerdeyse. O darbeden sonra maca devam etmesi bile mucizeydi. Sakatligi vardirBuna noldu?
Gitmek isteyen de çıkmıyor sozlesme uzatan da. Bu kulupte devrim şart.Davinson gene antremanda yok. Kayseri macini cözerse osi cözer yoksa iṣimiz yaṣ
yok yanlış biliyorsun elleri güçsüzleşecek bedava verecekler. kaynak: gs transfer komitesiTzolakisi transfer döneminin basinda belki 15+X milyona satmaya razi olan takim, simdi transfer döneminin sonuna geliyoruz, ve bizim panik modu yavas yavas aciliyor diye kapiyi herhalde bonuslar ile 25 milyonla acar.
Dun avrupa maclari maxell woledzi 7.2 silas andersen 9 rating
silas andersen bugun 9 rating ile oynamış tir![]()
Silas andersen 9 rating
Günay ile devamSommerde gelmezse ugurcan kazigi girecek. Yapacak birsey yok 2 senelik sommer bizi idare eder
Kayseri'de puan kaybedersek bizim gördüğümüz zararı kim karşılayacak? Kadro dışı bırakılsın demedim ki ben, De Laurentis'e deli filan diyorlar ama ben Yönetim de olsam keyfi gelmiyorsa antrenmana gelmediği her gün istediğim bonservisi arttiririm çok gitmek istediği takım çözsün derdini.Sözleşmesi olduğunu ve ona bağlı kalması gerektiğini anlayarak toparlayacak. Diğer seçeneğin önünde CL ve Dünya Kupası varken oynamamak olduğunun bilincine vararak. Kadro dışı bırakmak neyi çözecek senin dediğin gibi izin olmamış olsun? İşi zarar görmeden çözmeye çalışmak yerine kestirip atmak mı çözüm sunacak?
kavukcu adamın hasıymış
hatipin sözü ile seni göndermeyız uzayın burdan demıs barısa
para cok istiyorsan menagerine 5 sana 5 verecegim yıkılın karsımdan demıs
barısta aglayıp siyah ekran paylasmıs
bu hatip yüzünden başımıza daha neler gelecek??
GünaySon macta kariyeri bitecekti nerdeyse. O darbeden sonra maca devam etmesi bile mucizeydi. Sakatligi vardir
son maç sıkıntı yaşamıştı onunla ilgili olabilir.Buna noldu?
30 m euro olunca aliriz burasi gs
Intere yukleniyor. Sommerde bize yuklenirOnana yükleniyor mu dersiniz
Wanda birSusun, analar konusuyor:
Veronique Rabiot:
"Mason Greenwood, kız arkadaşına vurduktan sonra Marsilya'ya transfer oldu, De Zerbi ona ikinci bir şans verilebileceğini söylemişti. İnsanlara ikinci bir şans verilmesine katılıyorum, ama ikinci bir şansa hakkı olmayan tek kişi benim biricik oğlum mu?"
"Kimse yaralanmadı, hastaneye gitmek zorunda kalan olmadı, burun kırılmadı, dudak çatlaması olmadı, dikiş atılmadı. Bu yüzden gerçekten anlayamıyorum."
"Oğlumun kadro dışı kaldığını duyduğumda, kafama bir bina çökecek sandım."
"Bu bir tartışmadan kaynaklanmış olamaz. Ona acıyorum, Marsilya'ya gelmek...