Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.362
- 16.958
- 2.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda katılıyorum haklısın ama zaten ben bu ismin öyle veya böyle ayrılmasını bekliyordum daha ilk transfer konusunda bile yazdım bu sezon o yüzden şaşırtmadı bide malum takımlı olduğu için sürpriz olmadı he sahada iken elinden geleni yaptı her zaman eyvallah ama bir duruş beklentim yok kendisinden işler bu noktaya geldiyse de gitmesi herkes için faydalı olacaktır artık.
Sözleşmesi olduğunu ve ona bağlı kalması gerektiğini anlayarak toparlayacak. Diğer seçeneğin önünde CL ve Dünya Kupası varken oynamamak olduğunun bilincine vararak. Kadro dışı bırakmak neyi çözecek senin dediğin gibi izin olmamış olsun? İşi zarar görmeden çözmeye çalışmak yerine kestirip atmak mı çözüm sunacak?Maaş kafasını karıştırdı ise tam olarak antrenmana çıkmayarak nasıl toparlayacak? Evde otururken neyse ya bu maaşta fena değil aydınlanması filan mı yaşamasını bekliyoruz yani?
Sommer iyi degil olmamali gelmemeliNEe sommer kebab mi? Bu lezzeti kaf daginda da olsa gider bulur ve yerim
Buna noldu?Davinson gene antremanda yok. Kayseri macini cözerse osi cözer yoksa iṣimiz yaṣ
@Furkan Korkmaz şu avatarlara bir dur demeni rica ediyorum.Guya kulubun elini zora sokmaya çikmiyor herif antrenmana biz niye kafani topla gel diyelim. Aksine buna devam ederse once para cezasi falan sonrasinda kadro dışı kalmasi gerekiyor.
Yemin ederim atubolu icin teklif etsek kabul ederlerPorto'ya yeni teklif yapalim bari, 23 milyon euro + 3 milyon euro bonus.
Amac transfer degil, amac milletten kufur yemek.