Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    170
  • Bu anket kapanacak: .
Porto'ya yeni teklif yapalim bari, 23 milyon euro + 3 milyon euro bonus.

Amac transfer degil, amac milletten kufur yemek.

Bu konuda katılıyorum haklısın ama zaten ben bu ismin öyle veya böyle ayrılmasını bekliyordum daha ilk transfer konusunda bile yazdım bu sezon o yüzden şaşırtmadı bide malum takımlı olduğu için sürpriz olmadı he sahada iken elinden geleni yaptı her zaman eyvallah ama bir duruş beklentim yok kendisinden işler bu noktaya geldiyse de gitmesi herkes için faydalı olacaktır artık.

İş bu raddeye geldiyse ki geldi gözüküyor kulübün istediği kemiksiz 50 gelene kadar kadro dışı bırakıp herkese gereken mesajı vermek lazım bende bunu söylüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kavukcu adamın hasıymış

hatipin sözü ile seni göndermeyız uzayın burdan demıs barısa

para cok istiyorsan menagerine 5 sana 5 verecegim yıkılın karsımdan demıs

barısta aglayıp siyah ekran paylasmıs

bu hatip yüzünden başımıza daha neler gelecek??

10 günde kimi alabilirsin ki yaw kaleye anca onana

evet lammens de olmuyor

Maaş kafasını karıştırdı ise tam olarak antrenmana çıkmayarak nasıl toparlayacak? Evde otururken neyse ya bu maaşta fena değil aydınlanması filan mı yaşamasını bekliyoruz yani?
Sözleşmesi olduğunu ve ona bağlı kalması gerektiğini anlayarak toparlayacak. Diğer seçeneğin önünde CL ve Dünya Kupası varken oynamamak olduğunun bilincine vararak. Kadro dışı bırakmak neyi çözecek senin dediğin gibi izin olmamış olsun? İşi zarar görmeden çözmeye çalışmak yerine kestirip atmak mı çözüm sunacak?

Olmuyor diye bir şey yok aslında o mu olsun bu mu olsun derken bu kadar arada kalırsan hiçbir şey olmaz.

Bir oyuncuya odaklansan kulübünü de oyuncuya da ikna edip alıp gelirsin.

Menajeri özcimbomlu ilkayı intere önermiş he. Yaw almayin şunu nereye gidiyorsa gitsin.

estudiantesin 39 yasındaki uruguaylı kalecisini kiralayalım 1 seneliğine. seneye bakarız artık kaleciye

Davinson gene antremanda yok. Kayseri macini cözerse osi cözer yoksa iṣimiz yaṣ

CL listesine son 11 gün
Toprak sizi kabul etmeyecek yönetim!

Guya kulubun elini zora sokmaya çikmiyor herif antrenmana biz niye kafani topla gel diyelim. Aksine buna devam ederse once para cezasi falan sonrasinda kadro dışı kalmasi gerekiyor.
@Furkan Korkmaz şu avatarlara bir dur demeni rica ediyorum.

La adamın çıkmama sebebi bizimkilerin izin vermesi olabilir diyorum zaten. Sanki izin verme konusunda çok sıkı bir kulüpmüşüz gibi konuşma.

Tzolakisi transfer döneminin basinda belki 15+X milyona satmaya razi olan takim, simdi transfer döneminin sonuna geliyoruz, ve bizim panik modu yavas yavas aciliyor diye kapiyi herhalde bonuslar ile 25 milyonla acar.

Geri
Üst Alt