Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .
Yanlış anlıyorsun.Sane 10 alıyor Barus 2 sıkıntı yokmu bu hususta.Olay bu.Yedeklikle ne alakası var olayın
Yarın Barış Abdülkerim gittiğinde umarım aramayiz.

sanenin kariyeri ile barış bir mi

barış da bayern city alman milli takımı filan görsün ona da verelim 10

Yanlış anlıyorsun.Sane 10 alıyor Barus 2 sıkıntı yokmu bu hususta.Olay bu.Yedeklikle ne alakası var olayın
Sane 10 alıyor çünkü City + Bayern kariyeri üstüne bize bonservissiz geldi. Barış 2 alıyor çünkü 2 sene öncesine kadar hiçti, Keçiörengücü diye bir yerden geldi, Galatasaray onu adam etti. Gidecekse de transfer sezonu başında istenen bonservisi getirip gitmek istiyorum diyecekti, sezon başlamış paşamız yönetim sözünü tutmuyor diyor. Tüm bunların üstüne kendini Sane'yle bir tutup onun aldığı parayı kendine dert ediyorsa, tekrar ediyorum sokayım onun derdine.

Baris kariyerinde ne basarmis da Sane'nin maasi referans olsun? Bize gelmeden once de Bayern'den bu paralari kazaniyordu Sane.

Baris'in oyle City-Bayern oynamis gibi bir kariyeri mi olmus?

Sane-Icardi-Osimhen

Birbirinin maaşını bu kadar sorun etmiyordur hepsi değerli oyuncular aldıkları maaşı sonuna kadar hakediyorlar

50+ keçi payı güzel para olur ama düz 50'de iş görür.

40 bize kalır şu durumda temiz para valla.

Ha bizim haramiler bu parayı çar çur ederler orası ayrı konu.

Muslera'yı ikna etmeye çalışmış bu adamlar biz bunlardan kaleci bekledik 10 gün kaldı.

Elindeki 40 milyon ile kanat, sağ bek, kaleci, stoper ve orta saha lazım :( Birinin de mutlaka TR'de yetişmiş yerli olması lazım gibi.

Bence yok, barıs ta sanenın karıyerını yapsın sonra kıyaslasın kendını sane ışr

Barışa 35 veren 40'da verir. 40+ keçiörenin payını versinler alsınlar. barışdan gelecek kaynakla stoper transferinde hem elimiz güçlenir hem de extradan para kalır. barış'ın yerin de eylülde güzel bir fırsat çıkarsa bir isim alırız veya zaniolo'ya şans veririz.

Sen daha Nunez'in neden ne nasil o parala satildigin bir habersizsin oradan cahil oldugun asikar zaten, senin gibilerle futbol konusmak yersiz.
aga sen kendine bir ütopya yaratmışsın, kendin çalıp kendin oynuyorsun. öyleyse başarılar dilerim sana. bence de hiç tartışmayalım senle gerek yok.

Baris kariyerinde ne basarmis da Sane'nin maasi referans olsun? Bize gelmeden once de Bayern'den bu paralari kazaniyordu Sane.

Baris'in oyle City-Bayern oynamis gibi bir kariyeri mi olmus?
Alper seninle genelde hemfikir oluruz ama inan bana Kendi işyerinden düşün.Kendini Barışın yerine koy.Demezmisin adam eskiden bir hoş seda ama şuan takımin yükünü ben çekiyorum.Barissiz takım çok vasat halde.Bunu hepimiz biliyoruz.Takim içi dengeler bundan önemli diye dilimizde tüy bitti.Sane umarım sazı eline alır ama inşallah Ziyech olmaz.

Geri
Üst Alt