Adem Temir
Sarı Üye
- 12 Şubat 2010
- 475
- 672
- 2.003
Uyuyun yönetim
Cok kotu topcu. Bizde yedek bile olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyuyun yönetim
Yanlış anlıyorsun.Sane 10 alıyor Barus 2 sıkıntı yokmu bu hususta.Olay bu.Yedeklikle ne alakası var olayınYav Sane geldi diye Barış yedek mi kaldı ki ne alakası var? Öküz gibi sezon açtı herif, bütün taraftar arkasında. Paradan başka derdi yok, ben öyle derde sokayım afedersin.
Meşiktaşa yatar
Ekstra fb nefreti yüklendik ya nasıl eğlenceli. Bari birini yesek yönetimden falanniye lan cok heyecanli
Sen daha Nunez'in neden ne nasil o parala satildigin bir habersizsin oradan cahil oldugun asikar zaten, senin gibilerle futbol konusmak yersiz.örnek gayet yerinde, senin argümanlar yetersiz kaldı , sinirlendin direk hakarete geçtin. hatta ayınısını lukaku içinde söylüyorum. bu adamlar bu parayı ediyorsa Barışta eder!
Bay ın temsilcisi/menajeri (artık ne şeyimse) fenere yakın birisiymiş zaten.Bu işlerin arkasından Fener çıksa şaşırmam yalnız, kendileri güçlenemediler diye bizi zayıflatacak işlerin peşinde koşuyorlardır.
Guzel kadro kuruyorlar da fikstür sanslari yoktu
Yarın kimi tutuyorsun üstad
Sané Avrupa’da başka takımlardan da benzer maaş alabilir. En elit seviyede kendini ispat etmiş bir oyuncu. Barış’ı çok beğenen biri olarak söylüyorum, bizde aldığı maaşı sadece Türkiye’de ve Arabistan’da alabilir. Avrupa’da hiçbir takım bu maaşı vermez.Yanlış anlıyorsun.Sane 10 alıyor Barus 2 sıkıntı yokmu bu hususta.Olay bu.Yedeklikle ne alakası var olayın
Bu bana biraz abartı geldiBarışı yolcu etmek üzre olduğumuza göre bizi ancak bu kadro keser diye düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 299755
Söz ile ilgili bir belge mi var sanki ? Yok o zaman neyin tartismasindayiz. Hatip falan sacma salak soylemistir iste. Değismez bir kanun değil bu, Sanki bir belge imzaladik gibi zorundaymisiz gibi resmetmen saçma baya. Niye zorundayiz mesela satmaya? Istedigimiz parayi vermeden. Ne yapacak soylermisin aksi halde ? Oynamayacak mi buyursun paşa gönlü bilir kendi kariyeri 120 senelik kulübe ne olacak.Evet benim Barış'ın menajeri. Şu an en kolayı Barış'a veya menajerine sallamak.
Bugün satmayacağım diye açıklama yapıyorsan o gün söz veremeyeceksin adama.
Az içimizde yapılan hataları görmek gerekiyor. Gerçekler çok uzakta değil.
City - tot icin mi?Yarın kimi tutuyorsun üstad