Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Yav Sane geldi diye Barış yedek mi kaldı ki ne alakası var? Öküz gibi sezon açtı herif, bütün taraftar arkasında. Paradan başka derdi yok, ben öyle derde sokayım afedersin.
Yanlış anlıyorsun.Sane 10 alıyor Barus 2 sıkıntı yokmu bu hususta.Olay bu.Yedeklikle ne alakası var olayın
Yarın Barış Abdülkerim gittiğinde umarım aramayiz.

örnek gayet yerinde, senin argümanlar yetersiz kaldı , sinirlendin direk hakarete geçtin. hatta ayınısını lukaku içinde söylüyorum. bu adamlar bu parayı ediyorsa Barışta eder!
Sen daha Nunez'in neden ne nasil o parala satildigin bir habersizsin oradan cahil oldugun asikar zaten, senin gibilerle futbol konusmak yersiz.

Osimhen ve ıcardi harici hiçbir oyuncuya saf sevgi göstermem buna yunus falan da dahil. Bizim için as olan galatasaray kavramı falan 2008'e kadar falandı. sonra futbolda paralar büyüyünce alayı için as olan para oldu.

Yanlış anlıyorsun.Sane 10 alıyor Barus 2 sıkıntı yokmu bu hususta.Olay bu.Yedeklikle ne alakası var olayın
Sané Avrupa’da başka takımlardan da benzer maaş alabilir. En elit seviyede kendini ispat etmiş bir oyuncu. Barış’ı çok beğenen biri olarak söylüyorum, bizde aldığı maaşı sadece Türkiye’de ve Arabistan’da alabilir. Avrupa’da hiçbir takım bu maaşı vermez.

Hep oyuncularla anlaşırdık kulüple anlaşamazdık şimdi City tamam Akanji hala tamam değil

50 mesajlı 10 senelik üyelerde patlama yaşadık bir anda.

He babam 35 çok iyi para verelim ne olacak. Bir siz mi akıllısınız lan bu yerde.

Evet benim Barış'ın menajeri. Şu an en kolayı Barış'a veya menajerine sallamak.

Bugün satmayacağım diye açıklama yapıyorsan o gün söz veremeyeceksin adama.

Az içimizde yapılan hataları görmek gerekiyor. Gerçekler çok uzakta değil.
Söz ile ilgili bir belge mi var sanki ? Yok o zaman neyin tartismasindayiz. Hatip falan sacma salak soylemistir iste. Değismez bir kanun değil bu, Sanki bir belge imzaladik gibi zorundaymisiz gibi resmetmen saçma baya. Niye zorundayiz mesela satmaya? Istedigimiz parayi vermeden. Ne yapacak soylermisin aksi halde ? Oynamayacak mi buyursun paşa gönlü bilir kendi kariyeri 120 senelik kulübe ne olacak.

Geri
Üst Alt