Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    179
  • Bu anket kapanacak: .
O bir sonraki sezondaydı. İlk şampiyon olduğumuz yaz dediğim teklif geldi ve satmadık.

Tabii çok iyi bir ikili olmuşlardı o dönem.
Hatırlayamadım. Tam tersini hatırlıyorum ben o konuda. Benim hatırladığım Marco'yu sattığımız yaz Nelsson'a yine Sevilla'dan çok iyi teklif geliyor satmıyoruz. Ondan sonraki yaz Sevilla'nın teklifine çıkan bir teklif gelmiyor. Tottenham teklifi gelecek diye söylenti çıkıyor ama o teklif gelmiyor gelen tekliflerde hep tek haneli olunca satılmıyor diye hatırlıyorum ben o süreci.

Ben sizler gibi düşünmüyorum.Saneyi getirirsen birşey oynamazsa Barış hoplar,Edersonu getirip birşey oynamadigini görürsen Günay hoplar Akanjiyi getirirsen Abdülkerimi öldürürsün.Takim içi dengeler diye boşu boşuna demiyoruz yıllardır.2-3 topçu aldık diye Avrupa şampiyonu olacağımızı düşünenler bence yanılıyorlar.Turk çocukları kusturdukce çok daha kötüye gideceğimizi unutmayın Asla.Taraftar Okadar şımarık bir hale burunduki City kadrosunu ister oldu neredeyse.Ama biz o mertebelerde degilizki henüz.Bizim için model ucuza alıp pahalı satmaktan geçiyor.Bu kadar topcuyla başarı gelmez ise enkaza donulecegi unutulmamalidir.Barisi kuştur Abdulkerimi küstür.Sonuclarina katlanirsin.Ederson satamazsin Sane satamazsin.O kadar yanlış politika ki şuan uygulanan. Ronaldo gelsin bari herşeyi o kurtarır.Komedi oynanıyor ama bakalım sonu nasıl olacak.
Sane daha dün geldi. Maaşın kariyere verildiğini ne zaman anlayacak insanlar. Barış city ve bayern'de oynadı da haberimiz mi yok. Bu iş sadece emekle olsaydı maden işçisi ceo'dan çok kazanırdı

Bu bilgisayar oyunu değil yok 60 yok 70 uçmayın yav. 40 artı bi paraya barışı satmazsan bu tavrıyla içerdeki maça çıkaramazsın. Bizim taraftarı tanımıyor bazıları sanırım?
Bu dönem kim olursa olsun birçizgimiz var satış konusunda eskiden ne olursa olsun gisin kafası vardı şimdi belirlenen bedel olmadan kimse gönderilmiyor.
Morata 20 gün bekledi sonunda bizim istediğimiz oldu.

Almak istiyorlarsa kafamızda belirlediğimiz bedel tahminen 50 + Keçiören payına karışmayız muhabbeti. O nedenle gideceği bedel 50 milyondan aşağı olmaz vermiyorlarsa da kalır ne olacak kendisinin kaybedeceği bizim kaybedeceğimizden daha fazla.
Kulüp der ki barıştan 50 kaybettik yardım edin taraftar gücünü gösterir barış beyfendi 3 senelik sözleşme sürecinde 10 milyonu toplamda bir daha rüyasın da görür.
2 sene oynayıp 20 milyon cebime koyup dönüşte ali zaten 5 sıkar kafasındalar artık paragöz olmuşlar.

O nedenle şu dakika geleceğini kaybetme riski var.

Dursun Özbek acilen Barış'ı ve babasını çağırıp bizzat görüşmeli. Böyle zıpçıktı menajerlerle kulübü baskı altına alamayacağını net şekilde ifade etmeli. Oyuncunun GS kariyeri daha fazla zarar görmeden bu toplantı yapılmalı.

Barış Sane'nin, Günay Ederson'un, Apo Akanji'nin kariyerine ulaşsın da ondan sonra hoplasın nereye hopluyorsa.
Kariyer farklı birşey .Sen kariyere para ödüyorsun ama sana ne vereceği meçhul?Barış sana mutluluktan başka birşey vermiyor.Garantili.Getirdigin oyuncunun hiçbir garantisi yokki
Sane bize ne verir ne vermez soru işareti?
Bkz.Ziyech

barış da gidince elimizde bozdurup paraya dönüştürmeye uygun tek adam sara kalıyor. osi'yi saymıyorum. evladiyelik aldık
son transferini yapmayacak transfer denemesi yapmak gerek.
gerçi yunus da var. unuttum. hadi iki tane olsun

Hatırlayamadım. Tam tersini hatırlıyorum ben o konuda. Benim hatırladığım Marco'yu sattığımız yaz Nelsson'a yine Sevilla'dan çok iyi teklif geliyor satmıyoruz. Ondan sonraki yaz Sevilla'nın teklifine çıkan bir teklif gelmiyor. Tottenham teklifi gelecek diye söylenti çıkıyor ama o teklif gelmiyor gelen tekliflerde hep tek haneli olunca satılmıyor diye hatırlıyorum ben o süreci.
Aynen o an ihtiyaç varsa teklif geliyor, satmazsan sonra elde patla riski var. Ticari bakmak lazım.

Kariyer farklı birşey .Sen kariyere para ödüyorsun ama sana ne vereceği meçhul?Barış sana mutluluktan başka birşey vermiyor.Garantili.Getirdigin oyuncunun hiçbir garantisi yokki
Yav Sane geldi diye Barış yedek mi kaldı ki ne alakası var? Öküz gibi sezon açtı herif, bütün taraftar arkasında. Paradan başka derdi yok, ben öyle derde sokayım afedersin.

Yasin acayip futbol cahilisin.. kaybol gozumden.. Bir de salakca Nunez ornegini veriyor.
örnek gayet yerinde, senin argümanlar yetersiz kaldı , sinirlendin direk hakarete geçtin. hatta ayınısını lukaku içinde söylüyorum. bu adamlar bu parayı ediyorsa Barışta eder!

Geri
Üst Alt