- 31 Ağustos 2021
- 54.019
- 39.404
- 2.228
City - tot icin mi?Yarın kimi tutuyorsun üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
City - tot icin mi?Yarın kimi tutuyorsun üstad
Bonuslara 35 + %20 si keçiörene gidiyorBarış için 35 çok iyi para. Hemen versinler.Değerine yaaklaştı mı hemen yapıştırmak lazım. Bu işler böyle Duygusal bakmamak lazım
Yanlış anlıyorsun.Sane 10 alıyor Barus 2 sıkıntı yokmu bu hususta.Olay bu.Yedeklikle ne alakası var olayın
Yarın Barış Abdülkerim gittiğinde umarım aramayiz.
Hangi anadolu takimina fikstur kolay?Guzel kadro kuruyorlar da fikstür sanslari yoktu
Cok kotu maclar denk geliyor ust uste
Sane 10 alıyor çünkü City + Bayern kariyeri üstüne bize bonservissiz geldi. Barış 2 alıyor çünkü 2 sene öncesine kadar hiçti, Keçiörengücü diye bir yerden geldi, Galatasaray onu adam etti. Gidecekse de transfer sezonu başında istenen bonservisi getirip gitmek istiyorum diyecekti, sezon başlamış paşamız yönetim sözünü tutmuyor diyor. Tüm bunların üstüne kendini Sane'yle bir tutup onun aldığı parayı kendine dert ediyorsa, tekrar ediyorum sokayım onun derdine.Yanlış anlıyorsun.Sane 10 alıyor Barus 2 sıkıntı yokmu bu hususta.Olay bu.Yedeklikle ne alakası var olayın
Baris kariyerinde ne basarmis da Sane'nin maasi referans olsun? Bize gelmeden once de Bayern'den bu paralari kazaniyordu Sane.Yanlış anlıyorsun.Sane 10 alıyor Barus 2 sıkıntı yokmu bu hususta.Olay bu.Yedeklikle ne alakası var olayın
Fen kocCity - tot icin mi?
Yooo yaw bana normal geliyuuuBu bana biraz abartı geldi
![]()
Suandaki efektif olarak Barış Sanenin önünde.Belkide tüm sezon öyle olacak.Gecmiste Sane evet ama şuan Barış.Buna ne diyeceksin.?sanenin kariyeri ile barış bir mi
barış da bayern city alman milli takımı filan görsün ona da verelim 10
Bence yok, barıs ta sanenın karıyerını yapsın sonra kıyaslasın kendını sane ışrYanlış anlıyorsun.Sane 10 alıyor Barus 2 sıkıntı yokmu bu hususta.Olay bu.Yedeklikle ne alakası var olayın
GS tarihinde en hain 3 isim sence kimnapoli başkanı yüzünden bızımkılerde kolay topcu vermıyor haklılarda
moratada yaptık aynısını agladı kactı
Bikaç seneye toplarız o kadroyu bu hızla gidersek anca yaniYooo yaw bana normal geliyuuu![]()
Ne sacma soru bu , kocaelili Jo'nun saflarindayiz, selcuk ya da safisporun degilFen koc
aga sen kendine bir ütopya yaratmışsın, kendin çalıp kendin oynuyorsun. öyleyse başarılar dilerim sana. bence de hiç tartışmayalım senle gerek yok.Sen daha Nunez'in neden ne nasil o parala satildigin bir habersizsin oradan cahil oldugun asikar zaten, senin gibilerle futbol konusmak yersiz.
İmdb miyim ulan ben