Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.063
- 9.096
- 2.238
Haluk yıldırım ağız ishali olmuş malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi avuç leblebi atsınHaluk yıldırım ağız ishali olmuş malesef
Şampiyonlukla para kazanmıyoruzki biz
Stat sponsor ve storedan geliyor daha yüksek olan pasta.
Tjkde iyi bir takım kurup oyun oynarsa stat sponsor ve store gelirni arttırabilir. Ortalama oyuncu alırlarsa taraftar ürün de almaz stada da gitmez.
Bir de malum Dikilitaş projesinden de bir gelir gelecek ama ben stratejiyi çok yanlış bulmuyorum. Oyuncu seçimleri de bence fena değil ancak iki iyi kanat oyuncusu ve bir iyi stoper almaları çok önemli.
Yok yahu hitap ettikleri en az 10 milyon insan var hala, bunları çekmek olmalı amaçları.işte bu noktanın ölçeği bize fenere göre şu an çok küçük
yani bjk taraftar sayısı, reytingi göreceli olarak baya küçük camia
ben açıkçası mevcut stratejileri ile feda stratejileri arasında bir yerde bir strateji belirlemelerini beklerdim
bunun da ilk aşaması şampiyonluk beklentisini düşürmek
bjk bunu yapabilecek tek büyük şu an
ama beklenti, harcama filan derken çok daha kötü bir döngüye girebilirler
fener bile bu döngüden ancak ultra zengin başkanı sayesinde ayakta kalarak çıkabiliyor
PardonBi avuç leblebi atsın
Ekleme: Haluk yürekli değil miydi o ya![]()
Haluk'un bir dediği bir dediğine tutmuyor geçen hafta puma ile anlaşıldı demiyor muydu bu
Ne olmuş çolakis eçolakissssssss
Çok güzel iş. İzleyici arttırmak, reklam çekmek için işte ligin değerini arttırmak için çalışan federasyon olunca fikirler ve uygulamalar oluyor.
Bir sonraki hafta zaten liste bildirimi bitiyor reisBeyler biz takım için transfer yapıyoruz. Fener gibi transfer yapmış olmak için değil. Ben bu hafta ve gelecek hafta takıma 3 yada 4 isim katılacağı kanaatindeyim.
şu herifin adı 30-32 yaşında bizle geçmişti efsane olurdu bizde 5-6 senede