Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    68
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cl kuraları çekilecek ne gelen var nede gelmesi muhtemel olan öyle veya böyle dalga geçtiğimiz adamlar her hafta birini indiriyor bizimkiler neyin peşinde ben anlamadım yine çok büyük bir skandal geliyor gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonlukla para kazanmıyoruzki biz

Stat sponsor ve storedan geliyor daha yüksek olan pasta.

Tjkde iyi bir takım kurup oyun oynarsa stat sponsor ve store gelirni arttırabilir. Ortalama oyuncu alırlarsa taraftar ürün de almaz stada da gitmez.

Bir de malum Dikilitaş projesinden de bir gelir gelecek ama ben stratejiyi çok yanlış bulmuyorum. Oyuncu seçimleri de bence fena değil ancak iki iyi kanat oyuncusu ve bir iyi stoper almaları çok önemli.

işte bu noktanın ölçeği bize fenere göre şu an çok küçük

yani bjk taraftar sayısı, reytingi göreceli olarak baya küçük camia

ben açıkçası mevcut stratejileri ile feda stratejileri arasında bir yerde bir strateji belirlemelerini beklerdim

bunun da ilk aşaması şampiyonluk beklentisini düşürmek

bjk bunu yapabilecek tek büyük şu an

ama beklenti, harcama filan derken çok daha kötü bir döngüye girebilirler

fener bile bu döngüden ancak ultra zengin başkanı sayesinde ayakta kalarak çıkabiliyor

işte bu noktanın ölçeği bize fenere göre şu an çok küçük

yani bjk taraftar sayısı, reytingi göreceli olarak baya küçük camia

ben açıkçası mevcut stratejileri ile feda stratejileri arasında bir yerde bir strateji belirlemelerini beklerdim

bunun da ilk aşaması şampiyonluk beklentisini düşürmek

bjk bunu yapabilecek tek büyük şu an

ama beklenti, harcama filan derken çok daha kötü bir döngüye girebilirler

fener bile bu döngüden ancak ultra zengin başkanı sayesinde ayakta kalarak çıkabiliyor
Yok yahu hitap ettikleri en az 10 milyon insan var hala, bunları çekmek olmalı amaçları.

Avrupa’da rahat ilk 20ye girer bu hitap ettikleri kişi sayısında.

Ben şampiyonluk beklentisine soksunlar demiyorum zaten ama birşeyler hayal ettirmeleri lazım.

kobanispor yine ihtiyacı olmayan oyun sistemini 1 milim ileri taşımayacak birini almış. Bunların hocası cidden ahraz.

Haluk'un bir dediği bir dediğine tutmuyor geçen hafta puma ile anlaşıldı demiyor muydu bu

Böyle durumlarda programın o kısmını da izlemek lazım oluyor. Bu hesap yanlış aktarmış mesela o kısmı izledim şimdi kısa sürede imza atacak ve Puma ile lansman yapacak demiş Haluk. Yani dediğinin aksi bir şey dememiş.

Beyler biz takım için transfer yapıyoruz. Fener gibi transfer yapmış olmak için değil. Ben bu hafta ve gelecek hafta takıma 3 yada 4 isim katılacağı kanaatindeyim.

Beyler biz takım için transfer yapıyoruz. Fener gibi transfer yapmış olmak için değil. Ben bu hafta ve gelecek hafta takıma 3 yada 4 isim katılacağı kanaatindeyim.
Bir sonraki hafta zaten liste bildirimi bitiyor reis

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün itibariyle ne yaparsa yapsınlar kavukcu,hatip,maruf,dursun hepsini çok yüksek kin ve nefretle elestirecegim.Alayindan nefret ediyorum hayattan sogutuyorlar insanı.
21 ağustos oldu be yazıklar olsun
Hepsi nefretim bu saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt