Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.758
- 10.968
- 2.338
Di marzio haber yaptiysa yakindir zaniolonun gitmesi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allllaaaahhhhh. Hadi insallah temelli kurtuluruz ṣundan
Bence Barış mevzuunda en doğrusu sözleşmesinde ufak tefek iyileştirme yapıp (max 3-3.5) önümüzdeki sezondan itibaren geçerli 40m serbest kalma bedeli koymak. Böylece uygun zamanda uygun teklif gelirse önünü açacağımızın garantisini de vermiş oluruz. Şlde oynasın, kalırsak dünya kupası da görsün ondan sonra nereye gitmek isterse gidebiliriz.
Napoli ve benfica gibi olursan futbolcuların ipi elinde olur. 1 kuruş inmiyorlar istedikleri paradan. Sen gs lehine olan herşeye muhalif olduğun için sana öyle geliyorduryanıldıgın nokta şu ki kuluplerin ipi futbolcuların elinde. sen ip kulubun elinda sanıyorsun.
Bu saatden sonra kiralik verecegimizi dusunmuyorum. 8-10 gibi gider insallahKiralıksa teklif olacağını sanmıyorum. Bonservisi ile ise bence gidebilir. Bu durumda Eren Dinkçi+ Bissouma alınabilir mesela. Kutucu'nun da BCT'nin habere göre 5 milyona gitme ihtimali varsa.
4231in 231i icin
Osimhen
İcardi
Barış
Sane
Yunus
Sara
Torreira
Lemina
8 tane adam var kimi kescen burda ben merakımdan soruyorum
edersonvay babayın
günay
sallai sanchez akanji jakobs
jelert arda apo eren
torriera bissouma
kaan berkan lemina
barış sara sane
sallai yusuf yunus
osimhen
icardi
Lemina 20ye gidiyor daha ucuza bissouma cekiyoruz desem ?
Hoca bütçe kalmadı diyo diğer mevkiler için yoklukta çok knk satış yapacaksın mecburicardi yunus ve leminadan 2si ilk planda
sonra form sakatlık vb duruma göre
6 mevki için 8 adam çok mu sami