Haalandı bulmuş
muhakkak alınmalıymış demiş

tüm yancıları bu hikayeyi anlatıyor öve öve 😂

o bulmadan haalından emziğinin rengini bile biliyordu tüm avrupa

sadece sıçrama yapmasını bekliyorlardı

öyle komik ki türkiye
dışardan bakınca böyle konularda daha komik gözüküyor

diğer malların avrupai scout ekibi olsa
içinden geçerdiniz emre utkucanın
sırf rakiplerde yok diye sesiniz çıkmıyor

Bence Barış mevzuunda en doğrusu sözleşmesinde ufak tefek iyileştirme yapıp (max 3-3.5) önümüzdeki sezondan itibaren geçerli 40m serbest kalma bedeli koymak. Böylece uygun zamanda uygun teklif gelirse önünü açacağımızın garantisini de vermiş oluruz. Şlde oynasın, kalırsak dünya kupası da görsün ondan sonra nereye gitmek isterse gidebiliriz.

Aynen abi ya, maaşına zam olacaksa bir de serbest kalma bedeli olacak. Şimdiye kadar yapmadığımız kabahat. Hatta oraya 5 büyük lig veya TR dışından CL'ye katılan takımlar için ayrı serbest kalma maddesi. Diğer ülkeler için (Araplar da giriyor buna) ayrı serbest kalma maddesi koyarsın...

Şu iş biraz durulsun, Arapları bir kovalayalım. Barış da sakinleşsin. O zaman Barış'a başarı bonuslarıyla 3,5-4m maaşı verirsin (maalesef skalada onu hak eder noktaya geldi verdiği katkyla) ama minimum 4 yıl yaparsın kontratı ve o kontrata Avrupa ve transfer sırasında CL takımları için 40m (20'si peşin 1 yıl içinde taksitlerle kabul) diğer ülkeler için 55m (taksitsiz) maddeyi koyarsın. Bunun altına düşmeyeceğiz dersin. Bir de tarih koyarsın öyle Ağustos ortasında veya ocakta olmaz, her yaz transfer döneminde Temmuz 15'e kadar atıyorum. Almak isteyen alır.

Bu kontratı yeniler yenilemez Keçiören'le de pazarlık yaparsın. Dersin Barış'la kontrat yeniledik 2029'a kadar. Ne zaman satarız belli olmaz. Hemen trink para verelim. Siz de değerlendirin bu fırsatı, şu %20'yi bırakın. Bak yarın sakatlanır, performansı düşer, ya da istediğimiz parayı vermezlerse satmayız, o zaman hiç para kazanamazsınız. Bu sizin pay yüzünden teklifleri kabul etmek işimize gelmiyor, yerini dolduramayacak olduktan sonra neden satalım zaten. Gelin 3-4m, bilemedin taş çatlasa 5m'u trink hemen peşin ödeyelim, 1-2 sene beklerseniz belki taş çatlasa 2-3m fazlasını alırısınız ama o da şüpheli, hemen peşin para vaad ediyoruz dersen kabul de ederler herhalde. Sonra o parayı çıkartamasak da ben 4-5m ekstra verdik diye üzülmem açıkçası Barış için. Satacak olursak kafamız rahat olur hem bu sayede.

Barıştan 50 kalacak mı
50'yi cebe koyduğunda Diogo Costayı indirebilecek misin
Önemli olan bunlar
Yoksa 1 hafta kala oyuncu mu satılır, Barış niye gidiyor, herkes bize ihanet ediyor, yerini nasıl dolduracaz falan havada kalan söylemler

Biz satmaya devam edelim, elimizde topcu kalmayacak kac gün kaldi surda büyük risk aliyoruz sonu cok kötü

Kiralıksa teklif olacağını sanmıyorum. Bonservisi ile ise bence gidebilir. Bu durumda Eren Dinkçi+ Bissouma alınabilir mesela. Kutucu'nun da BCT'nin habere göre 5 milyona gitme ihtimali varsa.
Bu saatden sonra kiralik verecegimizi dusunmuyorum. 8-10 gibi gider insallah

Bana kalsa 6-7yede birakirim zarar etmemis oluyoruz zaten. Ama udinese cok istiyorsa 8-10 verip alir

barış'ın özel ekibi olması, profesyonelliği hep diğerlerinden farklı gibiydi vizyoner vibeı vardı

arap takımına gitmesini hayatta beklemezdim, ha diyelim ki istedi okey ama 3 idmana çıkmaması gerçekten çok çok büyük hayal kırıklığı.

burda size 10 milyon verseler rerererörörö geyiği yapmayın gitmek istemesi değil problem zaten idmana çıkmaması

Yollayin zanioloyu udinese zorunlu opsiyonla vs yada 8-10 m

ederson
günay

sallai sanchez akanji jakobs
jelert arda apo eren

torriera bissouma
kaan berkan lemina

barış sara sane
sallai yusuf yunus

osimhen
icardi
vay babayın

Kanatları ters yazarım ama fark etmez. Cidden özel kadro olur bunu başarırsak. Yusuf ve Jelert bile gözüme batmadı yani :)

Htalks: Malick Fofana- Gs haberi geldi bir yerden.
Makara falan yapmış olabilir yada ciddi olmayan böyle bir haber olabilir.

lan mevzu ne ara utkucana sallamaya geldi yav

millet kime saracağını şaşırıyor

Geri
Üst Alt