Evet TL'ye çevirelim harbiden böyle daha iyi anlaşılıyor.

Barış için konuşulan maaş teklifi en az 400-500 Milyon TL

Kazanacağımiz bonservis bedeli de yaklaşık 2 Milyar TL

Yorumları buna göre yapalım

Saçmalık. Biz futbol piyasasına Euro olarak hakimiz. Ona göre yorum yaparız. Kaç TL olduğunun hiçbir önemi de yok çünkü nemur maaşıyla veya meyve-sebze fiyatlarıyla kıyaslayacak halimiz yok.

Saçmalık. Biz futbol piyasasına Euro olarak hakimiz. Ona göre yorum yaparız. Kaç TL olduğunun hiçbir önemi de yok çünkü nemur maaşıyla veya meyve-sebze fiyatlarıyla kıyaslayacak halimiz yok.
En ufak parada gtn basın ayrı oynuyor demeye getiriyor taraftar Barış için o yüzden yazmıştım... En ufak para 500m TL

"ilerde top bekleyerek sadece yeteneği ile adam gibi çalışmadan, antrenman yapmadan oynamaya devam eder." bu bir temenni mi yoksa kahin misin sen? 1 senedir sakat adam daha ilk maçına çıkmış oynamak için can atıyor, sahada olmak istiyor. üzerine 1 tane gol atmış. geçen sene o yoktu çünkü sakattı. Ondan önceki sene de Osimhen yoktu, İcardi vardı takımı şampiyon yaptı. Önce bi görelim 4-5 maç sahaya bir çıksın bakalım ondan sonra yorumlarsın. ne istiyorsun anasına mı sövelim durduk yere?

Öncelikle terbiyeli bir şekilde bu bir temenni mi diye demeden cevap yaz. Ben neden temenni edeyim, ne gibi bir düşmanlığım olabilir adama. İlk sezon en çok destekleyenlerden biriydim, tek başına şampiyon yaptı diyordum. Sonra bu sevgiye karşılık çalışmamayı seçti. PSG'den geldiği haliyle sonraki hali bir mi de bana gönderme yapıyorsun? Bu herif geldiğinden beri ilk sezon sahada oynadığı topu bir daha oynadı mı? Bu sevgiye sosyal medyada güzel karşılık veriyor ama sahada top bekleyen birine dönüştü. PSG'de çalışmak zorunda iken Gs'de senin gibi ne yapsa destekleyen ve en ufak eleştirene saldıran profiller yüzünden yata yata parasını alıyor. Icardispor kurun orayı tutun. Ben senin savunmana karışmıyorsam sen de eleştirime saygı duyacaksın, hakaret etmemişim bir şey dememişim.

zanyolo gidici

baris?

kanatta yunus ve sane dısı topcu yok,şalayinin beklestigini görüyoruz

kutucu da gidiyomus

güdük necmi gibi kadro planlamasi

Uğurcan
Singo Davinson Akanji Eren
Torreira Bissouma Hakan
Yunus Osimhen Sane

En ufak parada gtn basın ayrı oynuyor demeye getiriyor taraftar Barış için o yüzden yazmıştım... En ufak para 500m TL

Zaten 2,5-3m kazanan adam yahu... Etkilenmez demiyorum da TL karşılığından dolayı değil yani... Şimdiki maaşının 3-4 katı olduğu için etkiler ama zaten 150m kazanan adam da sen ben gibi "üff 500m" kafasında olmaz...

Peşin para önemli. Akanji ve kaleci işi bence bir anda hızlanacak ve bitecek. Haberlere göre zaten Akanji'de sadece oyuncu iknası kaldı gibi bir şey. Kaleci ise muallak gözüküyor ama ben Lammens veya genç bir kalecinin bir anda haberinin düşüp geleceğini düşünüyorum.

bence zaniolo gidecek
barış da giderse önde bir kalabalık kalmıyor
hatta sadece as oyuncular kalıyor
o durumda oraya da adam lazım olur.
kolay bir süreç değil. barış'ın satışı olacaksa çok uzatmadan neticelenmesi lazım.
Gecen sene de oguz aydin ismi cikinca, kerem baris yunus zaha ziyech var dendi. Dönem bitince elde yanlisim yoksa baris ve yunus kaldi. Son dakika da sallai geldi

Insanlar cabuk unutuyor bunlari

Zanio zaten gidecek baris da giderse dedigin gibi sadece as oyuncular kalacak

Barışa laf edecegim tek nokta antrenmana çikmamasi olur gitmek istemesini saygiyla karsılarım. Ama bu kadar çok istiyorsa getirsin 50+ payı kulubu memnun etmeden sadece kendinin memnun olabileceği bir anlaşma yapamazsın.

Geri
Üst Alt