Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Bu anket kapanacak: .
Kendini camianın kralı gibi gören bu herif yedek kalmaz, ilerde top bekleyerek sadece yeteneği ile adam gibi çalışmadan, antrenman yapmadan oynamaya devam eder. Ligde eleştirilmez, o olsa da olmasa da Osimhen vs etkisi ile kazanır takım coğu maçı, ki geçen sene o yoktu Osimhen şampiyon yaptı. Avrupa'da izle bu formuyla bu arkadaşı. Niye kassın ki sahada oturup sigara yaksa ne güzel içiyor diyecek bir güruh var. Böyle böyle Galatasaray'a zarar verdiklerinin farkında değiller. Utanmasalar Hagi'den büyük topçu diyecekler.
Herif geçen sene bağları kopardı daha 9 ay olmadı. Ondan önceki sene de yine kasım ayında adamın ayağı fil bacağı gib şişti kortizonlu iğnelerle 4 ay oynadı.
Bu maçların içinde itildi kale direğine çarptı. Elmacık kemiği kırıldı.

Adam yine sahaya çıkmak in çabaladı. Benzer şeyleri yaşasa 2 yıl felçli gibi yatacak taraftarın bir futbolcu hakkında şu imaları komik hatta ayıp.
Kimse osimhen olmak zorunda da değil.

Ceza sahası içine sakat icardi ve futbolu bırakacak mertensi sokup ortalığı yıkmasını falan mı bekliyordunuz ki.

Futbolculara karşı biraz vefalı olmak lazım hele böyle fedakar olanlara karşı ekstra olmak lazım.

Geçmişte kaç kazandığı mühim değil. Şu an kaç kazandığı önemli. Küçümsemiyorum ama sen ben kadar da etkilenmemesi lazım diyorum. Bir yerde 3m kazanmakla beraber İstanbul'da yaşamak, çok büyük bir taraftar grubunun sevgilisi olmak ve ayak bastığın her yerde bu sevgiyi yaşamak, kazandığın kupalardan daha büyük bir manevi tatmin duymak, üstüne elit oyuncularla beraber oynayarak CL heyecanlarında ana aktörlerden biri olma tadını yaşamak, belki bunu yaparak tarihe geçme fırsatı ve üstüne ilerleyen yıllarda Avrupa'nın daha elit liglerinde kariyer basamaklarını tırmanma olasılığını sürdürme fırsatı var. Diğer tarafta sadece ve sadece 10m var. Bir kötü tercih bir iyi tercih değil yani... İki çok güzel tercih var zaten elinde...
Barış benim için 10m > bu saydıklarınin hepsi

Diyebilir ne diyeceğiz abi o zaman ya

bissouma’nın mental ne gibi sorunu var bilmiyorum ama toparlarız herhalde burda.

lemina’yı inanılmaz çok seviyorum en sevdiğim 2-3 isimden biri takımda ancak bu sene hiç güvenemiyorum sürekliliğine. allah korusun ama ilk geldiğinde ki gibi sakatlık vs sorunların yaşanacağı bir sezon olacakmıs gibi bir hissiyat var icimde lemina konusunda.

bissouma gayet mantıklı olur bence piyasada ki isimlerin icinden.

Bissouma gelse bile Lemina şimdi gitmesin. Avrupa'dan elenirsek Ocak'ta, elenmezsek yazın gidebilir hala talibi varsa.

ya ne ıftırası kardesım ızledıgım gozlemledıgım yazılan seylerı soyluyorum, butun sezon ızledık lıgı, verılecekse de verılır benım gorusum bu.
aşağıda yazdığının görüşle falan alakası yok, alenen iftira

yunus daha 2 hafta falan önce imzaladı sözleşmeyi, imzalayınca geri dönmek gibi bişey yok.

dizinden sakatlık çekti döndükten sonra depar bile atamadı doğru düzgün, sezon biter bitmez de ameliyat oldu.

tam maaşta anlaşamamışken ıkı ay yok oldu , ımzalayınca gerı dondu , sen ınanıyor musun o aralıktakı sakatlıga,

Hocam bu adam Gsden bugüne kadar 5m Euro kazandığı şüpheli adama 50m + kontrat teklif ediyorlar. Bu paraları nasıl kucumseyebiliyorsunuz cidden hayret ediyorum
teklif edilen para kucumsenecek bir para degil. ote yandan guzel bir futbol kariyeri de kucumsenecek bir sey degil. avrupa futbolunda kalarak iyi takimlarda kupalarla dolu bir kariyer yapmak olmali hedefi bence (tabi yapabilecegine inaniyorsa). 60 yasina geldiginde keske ucte biri para kazansaydim da daha parlak bir futbol kariyerim olsaydi pismanligini yasamasi muhtemel.

gayette sürdü bence, tam maaşta anlaşamamışken ıkı ay yok oldu , ımzalayınca gerı dondu , sen ınanıyor musun o aralıktakı sakatlıga, oynadıgı maclarda yarım saat topa dokunmadıgı oldu
Kardeş mağarada mıydın Yunus ameliyat olduğu zamanlarda yoksa magma seyahatindr miydin

teklif edilen para kucumsenecek bir para degil. ote yandan guzel bir futbol kariyeri de kucumsenecek bir sey degil. avrupa futbolunda kalarak iyi takimlarda kupalarla dolu bir kariyer yapmak olmali hedefi bence (tabi yapabilecegine inaniyorsa). 60 yasina geldiginde keske ucte biri para kazansaydim da daha parlak bir futbol kariyerim olsaydi pismanligini yasamasi muhtemel.
Abi cidden soruyorum bize ne?
Paramıza bakalım belki adam ordan para kasip milyarderler kulübüne girmenin falan hayalini kuruyo

aşağıda yazdığının görüşle falan alakası yok, alenen iftira

yunus daha 2 hafta falan önce imzaladı sözleşmeyi, imzalayınca geri dönmek gibi bişey yok.

dizinden sakatlık çekti döndükten sonra depar bile atamadı doğru düzgün, sezon biter bitmez de ameliyat oldu.
Ne zaman ımzaladıgını bılıyorum, dızının cektıgı macta 20 dk dan fazla da devam etti. O zamankı maclarda ve daha sonralarında yazılan postlara tekrar bak burda herkes neler yazmıs. Bı acıklama yapılmamıs haftalarcs konusuldu bunlar. Ha sahsı kanaatim yunus sallainin aldıgı paranın yanında istemesi de hakkıdır o ayrı mevzu. Ancak bu yerli oyuncuların menajerlerini duzgun secmeyıp böyle seyler yapması oldukca can sıkıcı 1 degıl 2 degıl hepte altlarında aynı adamlar cıkıyor

Haalandı bulmuş
muhakkak alınmalıymış demiş

tüm yancıları bu hikayeyi anlatıyor öve öve 😂

o bulmadan haalından emziğinin rengini bile biliyordu tüm avrupa

sadece sıçrama yapmasını bekliyorlardı

öyle komik ki türkiye
dışardan bakınca böyle konularda daha komik gözüküyor

diğer malların avrupai scout ekibi olsa
içinden geçerdiniz emre utkucanın
sırf rakiplerde yok diye sesiniz çıkmıyor
Haalandı nerede bulmuş yav turnuvada 9 tane gol atınca bende buluyorum.
O turnuvadan sonra 50 tane daha u17-u19 gibi turnuvalar oldu. Oralardan 1-2-5 hatta free çıkıp sonra kulüplerine milyonlarca dolar kazandıranlar oldu. Jelerti falan getiren adamlar 1 milyonlk herifi mi almayacaktı. Bu yönetimin 4. yılına girdik kaç tane oyuncu çıkarıp bunlar yetenekli dedi de almadık yahu.

Haalandı bulmuş, keremi, barışı, 7 milyonluk nelssonu falan bulmuş.
Ulan bunları sadece haftalık özet izleyen adamda çıkarır zaten.

O kadar fazlalık var ki boşa yer işgal eden. Potansiyelimize yazık ediyoruz. Utanıp defolup da gitmiyor

Geri
Üst Alt