Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    115
  • Bu anket kapanacak: .
Herif geçen sene bağları kopardı daha 9 ay olmadı. Ondan önceki sene de yine kasım ayında adamın ayağı fil bacağı gib şişti kortizonlu iğnelerle 4 ay oynadı.
Bu maçların içinde itildi kale direğine çarptı. Elmacık kemiği kırıldı.

Adam yine sahaya çıkmak in çabaladı. Benzer şeyleri yaşasa 2 yıl felçli gibi yatacak taraftarın bir futbolcu hakkında şu imaları komik hatta ayıp.
Kimse osimhen olmak zorunda da değil.

Ceza sahası içine sakat icardi ve futbolu bırakacak mertensi sokup ortalığı yıkmasını falan mı bekliyordunuz ki.

Futbolculara karşı biraz vefalı olmak lazım hele böyle fedakar olanlara karşı ekstra olmak lazım.
Bu kişiler bunları bilmiyor mu ben artık bu insanların GS'li olmadığını düşünüyorum. GS'li bir insan İcardi'nin sakatken nasıl oynamaya çalıştığını vb. bilir. Bunları yazmaz çünkü. Başka sebepten istemez teknik, taktik, ekonomik, sakatlıktan iyi dönemez vb. anlarım ama bu diğerlerini anlamam mümkün değil.

Barış benim için 10m > bu saydıklarınin hepsi

Diyebilir ne diyeceğiz abi o zaman ya

Tamam kafasında bunu diyebilir zaten de yeni kontrat yapmış adamın "gemileri yakacak" kadar aksiyon içine girmesi (doğruysa) mantıklı değil. Sonuçta bir kontrat yapmışsın, daha 3 sene var bitmesine, takımın gayet seni satmama gibi bir hakkı var. Ama sırf onları zorlamak için antrenmana çıkmayayım, mızmızlık yapayım, sakatım diyeyim, hatta belki sahada eli belinde dolanayım vs... gibi işlere girdiğin zaman diğer o güzel tercihteki tüm kazanımlarını durduk yere heba etmiş oluyorsun... E bir şekilde transfer gerçekleşmezse kendini aptalca bir kriz içinde bulmuş olursun bu sefer... Hele doğruysa sana 5m teklif ediyorlar (ki kulüp açısındann saçmalık bu arada doğruysa) ve onu bile kabul etmiyorsun falan bu ne derece bir aklını kaybetmektir yani...

akanjiye almanyadan olan ilgiyi ben de duydum yazmıştım dün hatta

leverkusen mi bilmiyom

Herif geçen sene bağları kopardı daha 9 ay olmadı. Ondan önceki sene de yine kasım ayında adamın ayağı fil bacağı gib şişti kortizonlu iğnelerle 4 ay oynadı.
Bu maçların içinde itildi kale direğine çarptı. Elmacık kemiği kırıldı.

Adam yine sahaya çıkmak in çabaladı. Benzer şeyleri yaşasa 2 yıl felçli gibi yatacak taraftarın bir futbolcu hakkında şu imaları komik hatta ayıp.
Kimse osimhen olmak zorunda da değil.

Ceza sahası içine sakat icardi ve futbolu bırakacak mertensi sokup ortalığı yıkmasını falan mı bekliyordunuz ki.

Futbolculara karşı biraz vefalı olmak lazım hele böyle fedakar olanlara karşı ekstra olmak lazım.

Şimdi beni niye zorbalıyorsun ki kendince bir daha eleştiremesin bu arkadaşı diye ya da sen böyle üslup takınınca haklı eleştiriler son bulacak mı sanıyorsun? Sen akşama kadar öv, sana karışmıyorsam sen hangi hadle bana hakaret etmediğim küfür etmediğim halde haklı eleştirime kısıtlama koyuyorsun ki?

İkincisi Bu herifin ilk sezon tek başına şampiyon yaptığını ama sonra SALDIĞINI, "nasılsa Lig kötü yatsam da gol atarım, Avrupa'da bir bok yapmasam da olur, zaten takım da Avrupa'da ilerleyemiyor, Tuna gibi taraftarlar beni 24 saat över, en ufak eleştirenin de üzerine çullanır ben de 10 milyon alır sefamı sürerim" kafasına senin gibilerin zihniyeti getirdi. Barışı kaçıran zihniyet de bu, herkesi 24 saat övelim, eleştirene çullanalım sadece övgü olsun kafası.

Bu arkadaş sakatlık öncesi de kağnı gibi top oynuyordu. Hatta yedek kalmalı sesleri yükselmişti. Osimhen tek oynamalı deniyordu. Birlikte oynadıkları kısa sürede bile İcardinin aşırı durağan ve tembel oyunu bezdirmişti. Neyse kardeşim cevap yazma beni de engelle, ben de seni engelliyorum, İcardisporda mutluluklar ben Galatasaraylıyım ve bu takımda icardisen 10 gömlek iyi topçu haginin futbolu bıraktığı güne kadar bile ne kadar işine ve Galatasaray'a saygılı odluğunu hatırlayacak yaştayım, hayırlı akşamlar.

Her söz veren sozunu tutsaydi ohoo o zaman oyleydi simdi böyle kulup menfaatleri dönem donem degisiklik gosterebilir.
Avrupa için söz verildi. Ayrıca şu an teklif edilen 30 milyon dolar. Yani kurgulandı. O zaman da 30 milyon dolar teklif edilmişti. Kariyer için önünü açarız dendi, bizi dolandır diye denmedi

SON DAKİKA | Burhan Can Terzi: "Galatasaray'da kaleci transferinde Senne Lammens, ilk sıraya çıktı. İş ciddiye binmiş durumda."

Öncelikle terbiyeli bir şekilde bu bir temenni mi diye demeden cevap yaz. Ben neden temenni edeyim, ne gibi bir düşmanlığım olabilir adama. İlk sezon en çok destekleyenlerden biriydim, tek başına şampiyon yaptı diyordum. Sonra bu sevgiye karşılık çalışmamayı seçti. PSG'den geldiği haliyle sonraki hali bir mi de bana gönderme yapıyorsun? Bu herif geldiğinden beri ilk sezon sahada oynadığı topu bir daha oynadı mı? Bu sevgiye sosyal medyada güzel karşılık veriyor ama sahada top bekleyen birine dönüştü. PSG'de çalışmak zorunda iken Gs'de senin gibi ne yapsa destekleyen ve en ufak eleştirene saldıran profiller yüzünden yata yata parasını alıyor. Icardispor kurun orayı tutun. Ben senin savunmana karışmıyorsam sen de eleştirime saygı duyacaksın, hakaret etmemişim bir şey dememişim.
dostum ezbere konuşuyorsun ve gerçekleri çarpıtıyorsun, galatasaray'ın kaptanına herif merif gibisinden ifadeler kullanıyorsun. çalışmamayı seçti diye bir şey yok. performansı düştü diye bir şey var. geçen sene Osimhen'in performansının düştüğü maçlar olmadı mı? Yunus eli belinde gezdi kaç maç, Sara desen haz keza. Torreira bile performans düşüklüğü yaşadı. hala ısrarla diyorsun ki eli belinde gezen bir oyuncuya dönüştü. son karagümrük maçında ortasahaya geldi kaç kere top aldı,top dağıttı. üzerine 1 gol attı. yata yata parasını alıyor derken? yoksa lafı kendini bilerek mi sakatladı demeye mi getiriyorsun? itamlarda bulunuyorsun, adam sakatlandı bilmiyor musun sanki bunu? neye istinaden yatarak para alıyor diyorsun mesela? senin o dediğini tarık çamdal ve hamit altıntop yaptı. böyle bir yorum yapmadan önce biraz beklemen lazım sakatlıktan çıktı adam haberin yok mu senin?. 4-5 maç oynasın, sahaya çıkıp ne yaptığını veya ne yapacağını bir görmemiz gerekiyor diyorum bende sana. her eleştiriye saygı duymaya çalışırım ben ama sen niye gerçekleri çarpıtıyorsun onu anlamadım.

Oha çok az. İşimizi görmez o para. Kalsın
Maalesef…

Menajerin kucağına çok kötü oturmuş. Geçen yıl da bu civarda geldi teklif, yönetim kabul etmedi, bu yıl kal gelecek yıl önünü açarız dendi Avrupa için. Menajerler de şimdi aynı teklifi getirip, önümü açacaktınız, izin verin dedirtiyorlar. Hatta bir iddiaya göre, kendisine net 17 milyon dolar verilecek deniyor.

maaş dengesinin icinden gecmeye ara vermeliyiz
alın abi lammens’i
salak salak sözlesmeler verip duruyoruz, 8m euro maaşı olan kaleciyle mi gelecek avrupa’da basarı, gelmesin daha iyi

Bissouma'nın tek eksiği elit bir pasör değil. Yani klasik orta sahalarda olduğu gibi top dağıtmasını istersen verim alamazsın. En üst seviyede tutunamamasının da sebebi bu bence.

Mücadeleci ruhu nasıl? Yani temposu, atletizmi değil de takım top kaybedip eksik yakalandığında kendi mevkisi bile olmadğı halde tüm yorgunluğuyla olmadık yere kadar deparı basıp o atağı durdrmak için canını dişine takacak, 90 dakika savaşacak bir oyuncu mu?

En büyük, hatta tek büyük soru işaretim bu olabilir kendisiyle ilgili.

Geri
Üst Alt