Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    69
  • Bu anket kapanacak: .
bu menajer oyunlarına hak, hukuk, adalet gibi kavramlarla cevap vermek imkansız.bariz bir durum bu. adamlar şerefsizligin kitabını yazıyor ve her yaptıkları da yanlarına kar kalıyor. başka yollarda var caydırıcılık için denemek lazım, kendi iyiliğimiz için...

Barış satışıyla gelen parayı

Bissouma
Akanji
Lammens

için harcayacak isek, CL listesine kafi.

Lig için bir de yaş kuralına uygun kanat alırız

Sane-Yunus-Sallai-Transfer diye gider.

Barış Alper'in hiçbir şekilde takımdan gitmemesi için en çok yazanlardan biriyim takımın kadro planlaması ve başarısı için gitmemesi gerektiğini düşünüyorum, ama bu tavırlar hoşuma gitmedi kimse Galatasaray'dan büyük değildir, 50m getirsin Keçiören'in payı hariç yolu açık olsun belki yeri dolmaz ama dediğim gibi kimse Galatasaray'dan büyük değildir.

Bissouma'ya 15 bonservis vermektense ismi geçen wonderkid denen Rus çocuğa yatırım yapmayı da bir düşünürüm Lemina kalması şartıyla. Hem maaş hem de yaşı nedeniyle.

Bissouma'ya 15 bonservis vermektense ismi geçen wonderkid denen Rus çocuğa yatırım yapmayı da bir düşünürüm Lemina kalması şartıyla. Hem maaş hem de yaşı nedeniyle.
CL'de güvenilir heriflerle gitmek daha iyi olur gibi bence heis

Lemina da yeni kontrat istiyorsa ona da yol verelim her zam isteyene zam verilmez

Lemina
Zaniolo
Ahmed
Jelert
Yusuf

bir an önce gönderilsin
Barış'ta 50m getirip gitsin

Şimdi beni niye zorbalıyorsun ki kendince bir daha eleştiremesin bu arkadaşı diye ya da sen böyle üslup takınınca haklı eleştiriler son bulacak mı sanıyorsun? Sen akşama kadar öv, sana karışmıyorsam sen hangi hadle bana hakaret etmediğim küfür etmediğim halde haklı eleştirime kısıtlama koyuyorsun ki?

İkincisi Bu herifin ilk sezon tek başına şampiyon yaptığını ama sonra SALDIĞINI, "nasılsa Lig kötü yatsam da gol atarım, Avrupa'da bir bok yapmasam da olur, zaten takım da Avrupa'da ilerleyemiyor, Tuna gibi taraftarlar beni 24 saat över, en ufak eleştirenin de üzerine çullanır ben de 10 milyon alır sefamı sürerim" kafasına senin gibilerin zihniyeti getirdi. Barışı kaçıran zihniyet de bu, herkesi 24 saat övelim, eleştirene çullanalım sadece övgü olsun kafası.

Bu arkadaş sakatlık öncesi de kağnı gibi top oynuyordu. Hatta yedek kalmalı sesleri yükselmişti. Osimhen tek oynamalı deniyordu. Birlikte oynadıkları kısa sürede bile İcardinin aşırı durağan ve tembel oyunu bezdirmişti. Neyse kardeşim cevap yazma beni de engelle, ben de seni engelliyorum, İcardisporda mutluluklar ben Galatasaraylıyım ve bu takımda icardisen 10 gömlek iyi topçu haginin futbolu bıraktığı güne kadar bile ne kadar işine ve Galatasaray'a saygılı odluğunu hatırlayacak yaştayım, hayırlı akşamlar.
Kimseyi kısıtladığım yok.
İlk geldiğinde iyiydi sonra saldı muhabbetinin yanlış bakış olduğunu anlatmak istiyoruz. İlk geldiği sene de ekim sonuna doğru performans göstermeye başlamıştı zaten. Ligin 2. devresi kopmuştu sonra.
Sen eğer bir çizgiye oturtacaksan bu tarihe kadar bir süreç vereceksin ki adil değerlendirme olsun.
Osimhen bile geldikten 2 ay sonra kendini gösterdi.
Ne diyelim 2 ay neden oynamadın nasıl osimhendin mi demek lazım.
Biz be diyoruz zaten performansı yükseldiği kendini gösterdiği dönemler geldiğinde bu adamın topuğunu belki de parçalı kırık vardı ve sırf olay olmasın diye saklanmış bile olabilir. Adamın bir bacağı ile diğeri arasında 2 beden fark vardı kasımdan mart sonuna kadar.
Bu adam ben sakatım diye yatsaydı a sakatmış tamam diyip kabullenecek miydin yoksa neden sahaya çıkmıyor yürüyemiyor mu diyecek miydin.
Bence bu sorunun cevabı icardiye bakışını çıkaracak argüman bence.
Üzüm mü yiyeceğiz yoksa bağcıyı mı döveceğiz.

Misal ligin ikinci devresinde neredeyse 3 ay kadar ameliyat vs derken performans veremeyen yunus için de yattı, performansını düşürdü falan mı demeliyiz.

Reyiz futbol bu bazı adamların bir pik süreci var ve o süreçte doğru değerlendirmek için benzer iki süreç yaşanmalı.
Bir sene ve diğerini değerlendirirken götü kalktı yattı tavrını doğru şekilde sonuçlanması için 2.yıl sakatlığı yaşamamış olması lazım.

Hele bazılarına kalsa geçen sene sakatlanması da yalan ve yatmak için uydurulan hikaye.

Bak futbolcu eleştirmek benim ve birkaç kişinin forumdaki ana mesleği olabilir ama gel gelelim sakatlanan adama da sakatlık sürecinde neden performans vermedin demek haksızlık oluyor.
Bunu da siz kabullenmelisiniz.
Muslerasından abdülüne, zahasından, ziyech, batshuayiye eleştirdik çünkü sağlamken kendi performanslarına yaklaşamadıkları dönem oldu çünkü.
Sakat olan adamı neyle kıyaslayıp eleştirmeliyiz bunun mantığını doğru açıklayın hep birlikte eleştirelim.
Ha sakın yok çalışmadı yüzdü gibi argümanlarla da gelmeyin yani, fizyoterapi yapacak adamın 2 ay sonra koşmasını bekleyenler falan vardı onlardan olmayın.

kutucu
zanyolo
y.demir
jelert

baska varsa unuttum bu arkadaslardan da cıkmak lazım, kutucu zanyolo jelert satışları önemli

böyle bir kaos olacağı çok belliydi bas bas bağırdık, Barış konusu gelecekte çok canımızı sıkacak, belki onun verdiklerini verecek oyuncu bulamayacağız ama giderse oraya mutlaka genç potansiyel almak lazım, yüksek maaşlı oyuncu politikasına son verilmeli artık Ederson falan da alınmamalı Lammens gelsin

Bu sene enteresan şekilde Burhan Can tutturmaya başladı söylediklerini

Ne diyim umarım Lammens transferi gerçekleşir. Gerçekten artık Ederson 'a gidelim 32 yaşında kaleciye 20 mil.€ bonservis 7-8 mil.€ maaş, Akanji 'ye gidelim 29 yaşında 17-18 mil.€ bonservis ödeyelimi bırakmak gerekiyor

Gerçekten bizim bir oyuncuya 15-20 mil.€ bonservis ödememiz için o adamın 25-26 yaşını geçmemiş olması gerekiyor ki o verdiğimiz bonservisi bir şekilde geri alabilelim. Bir de Ederson 'lar Akanji 'ler ile filan gerçekten korkunç bir maaş yükü ortaya çıkıyor takımda. Bence de artık Lammens gibi bir de genç stoper takviyesiyle yolumuza devam edelim

Önceliğimiz Barış & Sara ikilisini takımda tutmak olsun

Geri
Üst Alt