Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL'de güvenilir heriflerle gitmek daha iyi olur gibi bence heisBissouma'ya 15 bonservis vermektense ismi geçen wonderkid denen Rus çocuğa yatırım yapmayı da bir düşünürüm Lemina kalması şartıyla. Hem maaş hem de yaşı nedeniyle.
2 tane aynı yaşta çocuk var sels diye birini oynatmışlarMilli ekip icin Kurtuadan sonra lammensimizin önünde biri var mi acaba
Yav ekin ne yorucu adamsın. Uzaohooo
sen daha konuyu anlamamışsın yav
Kimseyi kısıtladığım yok.Şimdi beni niye zorbalıyorsun ki kendince bir daha eleştiremesin bu arkadaşı diye ya da sen böyle üslup takınınca haklı eleştiriler son bulacak mı sanıyorsun? Sen akşama kadar öv, sana karışmıyorsam sen hangi hadle bana hakaret etmediğim küfür etmediğim halde haklı eleştirime kısıtlama koyuyorsun ki?
İkincisi Bu herifin ilk sezon tek başına şampiyon yaptığını ama sonra SALDIĞINI, "nasılsa Lig kötü yatsam da gol atarım, Avrupa'da bir bok yapmasam da olur, zaten takım da Avrupa'da ilerleyemiyor, Tuna gibi taraftarlar beni 24 saat över, en ufak eleştirenin de üzerine çullanır ben de 10 milyon alır sefamı sürerim" kafasına senin gibilerin zihniyeti getirdi. Barışı kaçıran zihniyet de bu, herkesi 24 saat övelim, eleştirene çullanalım sadece övgü olsun kafası.
Bu arkadaş sakatlık öncesi de kağnı gibi top oynuyordu. Hatta yedek kalmalı sesleri yükselmişti. Osimhen tek oynamalı deniyordu. Birlikte oynadıkları kısa sürede bile İcardinin aşırı durağan ve tembel oyunu bezdirmişti. Neyse kardeşim cevap yazma beni de engelle, ben de seni engelliyorum, İcardisporda mutluluklar ben Galatasaraylıyım ve bu takımda icardisen 10 gömlek iyi topçu haginin futbolu bıraktığı güne kadar bile ne kadar işine ve Galatasaray'a saygılı odluğunu hatırlayacak yaştayım, hayırlı akşamlar.
Surat aynı Batuhan.çok silik bir tip yav. merak edip videosunu bile izlemedim. kaleci dedigin biraz manyak olur.