Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.718
- 27.919
- 3.183
CL'yi Leiman ile oynayıp bu genci rotasyonda kullanmak planı daha kafama yatıyor açıkcası biraz genç lazım.CL'de güvenilir heriflerle gitmek daha iyi olur gibi bence heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL'yi Leiman ile oynayıp bu genci rotasyonda kullanmak planı daha kafama yatıyor açıkcası biraz genç lazım.CL'de güvenilir heriflerle gitmek daha iyi olur gibi bence heis
Şöyle ki bu + zırvasıındakileri yazamama gibi bir durum çıkabilir kaleciyi u23 yaparsan sallaiyi falan çıkarmak durumunda kalırsın uefa listesinden.Barış satışıyla gelen parayı
Bissouma
Akanji
Lammens
için harcayacak isek, CL listesine kafi.
Lig için bir de yaş kuralına uygun kanat alırız
Sane-Yunus-Sallai-Transfer diye gider.
90 dakika maç mı video mu izledin? Video ise çıkıp aldığı topları koymamış olabilirler.Oynadığı takımın defans baya amatör görünüyor.
Baya birebir çıkarmış.
Ayağı iyi tarzı yorumlar var ( videodan anlaşılmıyor)
Refleksler de iyi boyuna rağmen.
Ama baya ağır bence o yüzden fazla koşmuyor ceza sahası dışına gibi geldi.
Birebirleri karşılayarak kaleye dönüp çıkarmış hep
Bu neymis böyle ya
3 yıl az. BAY 28 yaşında da etkili olur.50m+Keçiören'in payı+3 yıl içinde Türk takımlarına satılırsa 30m tazminat bedeli(teminatlı)
Ilginç bir profili var
Cidden Muslera gibiyse götürür ya kaleyi bence hiç izlemedim herifi ama.yan topları ve ceza sahası karambollerinde konsantrasyonu düşük Muslera'ya benzettim, bazen sövdürür bazen maç alır değişik bir kaleci
Burada isimi bizle geçen diger kaleciler ilede karşilastirması yapılmış.
Cidden Muslera gibiyse götürür ya kaleyi bence hiç izlemedim herifi ama.
1 seneden fazla barınamaz arabistanda başka bir kulüp yada hülleciler çıkacaktr yani istersen 50 sene yazdır pek farketmeyecek. En geç 2027 ocak gibi bir avrupa kulübüne gider ve orada bizim kumar biter zaten.3 yıl az. BAY 28 yaşında da etkili olur.
Cidden Muslera gibiyse götürür ya kaleyi bence hiç izlemedim herifi ama.
Öncelikle terbiyeli bir şekilde bu bir temenni mi diye demeden cevap yaz. Ben neden temenni edeyim, ne gibi bir düşmanlığım olabilir adama. İlk sezon en çok destekleyenlerden biriydim, tek başına şampiyon yaptı diyordum. Sonra bu sevgiye karşılık çalışmamayı seçti. PSG'den geldiği haliyle sonraki hali bir mi de bana gönderme yapıyorsun? Bu herif geldiğinden beri ilk sezon sahada oynadığı topu bir daha oynadı mı? Bu sevgiye sosyal medyada güzel karşılık veriyor ama sahada top bekleyen birine dönüştü. PSG'de çalışmak zorunda iken Gs'de senin gibi ne yapsa destekleyen ve en ufak eleştirene saldıran profiller yüzünden yata yata parasını alıyor. Icardispor kurun orayı tutun. Ben senin savunmana karışmıyorsam sen de eleştirime saygı duyacaksın, hakaret etmemişim bir şey dememişim.