Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    131
  • Bu anket kapanacak: .
Bu Lammens Temmuz ayında Belçika Liginin ilk maçında USG karşısında müthiş bir maç çıkarmış. Sofascore 'a göre 9.1 rating ile maçın oyuncusu olmuş. 1 tanesi penaltı olmak üzere ceza sahası içinde 6 kurtarış yapmış işin enteresan yanı 34 uzun top denemiş

Bir de hakkında çok fazla ManU söylentisi var. Eğer buna rağmen transfer edebilirsek ne güzel

Bu sefer hazır takımla şl'ye başlayacağız derken yine büyük değişiklikler olacak gibi.

Barış satışıyla gelen parayı

Bissouma
Akanji
Lammens

için harcayacak isek, CL listesine kafi.

Lig için bir de yaş kuralına uygun kanat alırız

Sane-Yunus-Sallai-Transfer diye gider.
Şöyle ki bu + zırvasıındakileri yazamama gibi bir durum çıkabilir kaleciyi u23 yaparsan sallaiyi falan çıkarmak durumunda kalırsın uefa listesinden.
Sorun türkiyede yetişmiş yerli oyuncu ve altyapıdan oyuncu sorunu.
Türkiyeden yerişmişlerde eksik yok alt yapıdan 2 eksik var.
Barış çıkarırsan oraya sadece stoper arda yazılır.

Eğer ş.ligine yazdıramayacaksak alacağımız oyuncuya ihtiyacımız yok daha iyi bir fırsat çıkma şamsı doğabilir kalan sürede.

Oynadığı takımın defans baya amatör görünüyor.

Baya birebir çıkarmış.
Ayağı iyi tarzı yorumlar var ( videodan anlaşılmıyor)
Refleksler de iyi boyuna rağmen.

Ama baya ağır bence o yüzden fazla koşmuyor ceza sahası dışına gibi geldi.

Birebirleri karşılayarak kaleye dönüp çıkarmış hep
90 dakika maç mı video mu izledin? Video ise çıkıp aldığı topları koymamış olabilirler.

Bu neymis böyle ya

Ayağı iyi topla oyuna katılılıyor saçmalığını bırakıp gerçekten kalecilik yeteneğine yatırım yapıyoruz gibi. Bir de geçen sene bu bu sene kalesine gelen 9 penaltıdan 5 tanesini kurtarmış. Belçika Ligi + Süper Lig ve Top 5 lige baktığımda geçen sene ve bu sene 5 penaltı kurtarabilmiş 2. bir kaleci bulamadım

lammens yerine antwerp kaleci de aldı nolur nolmaz diye o yüzden koparmak zor olmaz gibi

Öncelikle terbiyeli bir şekilde bu bir temenni mi diye demeden cevap yaz. Ben neden temenni edeyim, ne gibi bir düşmanlığım olabilir adama. İlk sezon en çok destekleyenlerden biriydim, tek başına şampiyon yaptı diyordum. Sonra bu sevgiye karşılık çalışmamayı seçti. PSG'den geldiği haliyle sonraki hali bir mi de bana gönderme yapıyorsun? Bu herif geldiğinden beri ilk sezon sahada oynadığı topu bir daha oynadı mı? Bu sevgiye sosyal medyada güzel karşılık veriyor ama sahada top bekleyen birine dönüştü. PSG'de çalışmak zorunda iken Gs'de senin gibi ne yapsa destekleyen ve en ufak eleştirene saldıran profiller yüzünden yata yata parasını alıyor. Icardispor kurun orayı tutun. Ben senin savunmana karışmıyorsam sen de eleştirime saygı duyacaksın, hakaret etmemişim bir şey dememişim.

İkinci sezonunda hiç de öyle ceza sahasına kamp kurup top beklemiyordu. Hatta 10 numara gibi oynuyor bazen gerektiğinde, geriden oyun kuruyor deyip övüyorduk. Birkaç sekans zaten ufak çaplı ikonik bile oldu o şekilde oynadığı maçlarda. Üstüne tonla da gol attı. 3. sezonunda da fena girmemişken sakatlandı. Tarihi yeniden yazmaya çalışmayalım. Bir oyuncunun sakatlık sürecinde kilo alması da bir noktaya kadar doğal olabilir. Bundan sonrasını göreceğiz.

Geri
Üst Alt