Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    69
  • Bu anket kapanacak: .
Zaniolo satılıp gelen paraya Bissouma alınırsa harika olur.
Cl de bazı maçlarda Lemina-Torreira-Bissouma kurgusu çok işimize yarayacak.
Hücum hattına da Zaniolo yerine Eren Dinkçi yi alalım.

Bizim, kaosumuz en mutlu halde giderken bile neden oluyor? Harbiden kaos ile beslenen bir camiayiz.

geçen son 10 yıldaki Avrupa maçlarına bakayım dedim. Muslera tam bir facia o maçlarda.

Şu anda adı geçen kalecilerin hepsi musleranın son yıllarından çok daha iyi performans verecek isimler. Kim gelirse gelsin musleradan daha iyi olacağı kesin

O yüzden x olsun, y olsun, z olsun farketmeyecek. Yeter ki orta sahayı sağlam defansı doğru kuralım

Bissouma gelir inş. Stoper ve kalecide bekledigimiz seviyede birileri gelmeyecek bari bissoumayla mutlu olalım.

Galatasaray, Udinese ile Zaniolo transferi için görüşmelerini sürdürüyor. İtalyan kulübü oyuncunun bonservisini almak istiyor.

(Alfredo Pedulla)

Bu arada TR'de başka bir takıma dönerse diye tazminat maddesi de koydurmak lazım. Bugün para için bir anda 720 derece dönüp siyah ekran paylaşan, hastalığını bahane ederek antrenmana çıkmayan, şu kadar verirseniz kalırım diye pazarlık yapan adam yarın kerem gibi 70 yıllık fenerli gibi de davranır, parayı veren her takımda oynar.
Yav yalandır muhtemelen siyah ekran storysi sonrası herkez mahadından bişey uydurdu narinin ölüm yıldönümüymüş bu gün ondan dolayı paylaşmıştır barış bence kalkıpta para için gidecem diye tutturacak bir profil değil temkinli olmak lazım

Yav yalandır muhtemelen siyah ekran storysi sonrası herkez mahadından bişey uydurdu narinin ölüm yıldönümüymüş bu gün ondan dolayı paylaşmıştır barış bence kalkıpta para için gidecem diye tutturacak bir profil değil temkinli olmak lazım
O mesaj transfer ile alakali olmayabilir. Peki antrenmana cikmamasina ne diyecegiz? Ayrica kulubun resmi mesaj yayinlamasi da var. Ates olmayan yerden duman cikmaz demisler.

Bu arada ben de senin gibi dusunuyordum ancak yillik 10 milyon euro kafasini belli ki cok karistirmis. Ancak bu durumu cok daha iyi yonetebilirdi.

O mesaj transfer ile alakali olmayabilir. Peki antrenmana cikmamasina ne diyecegiz? Ayrica kulubun resmi mesaj yayinlamasi da var. Ates olmayan yerden duman cikmaz demisler.

Bu arada ben de senin gibi dusunuyordum ancak yillik 10 milyon euro kafasini belli ki cok karistirmis. Ancak bu durumu cok daha iyi yonetebilirdi.
Oyuncunun kafası karışır göndermezsin 1 hafta üzülür sonra önüne bakar barış mentali güçlü biri çok uzun süre takılmaz böyle şeylere antrenmana çıkmaması da belki gerçekten de hastadır

Bunu daha iyi yönetecek olan Barış değil yöneticiler. Bizim iş bilmezler yüzünden çocuğa çok fazla yükleniyorlar.
Sana teklif gelmeden oyuncun ile görüşmeyi engelleyememişsin
Ondan sonra oyuncun ile oturup, samimi bir şekilde konuşmamışsın.
Sonra çıkıp açıklama yapmak suçlu saptırmaktır.

Bu Neom belasının arkasında bir iş var, dünyada tüm topçular bitti gelip bizim en iyi adamımızı çalmaya uğraşıyorlar. Osimhendede aynısı oldu. Kadrosuna baktım zaten çer çöp dolu, zanioloyu isteseler vermeyecez mi. Barış bu takımda yok olur gider zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm topçular için geçerli, 2 Premier Lig 4 Bundesliga şampiyonluğu olan adamla ya da dünyanın en iyi birkaç forvetinden biri olan adamla kendini kıyaslayacaksan ve yakın maaşlar isteyeceksen önce ona göre somut başarı vermen gerekir. Yerel başarılar ölçüt değil. Ama taraftar önüne geleni Maradonasın Messisin kafasına sokup sosyal medya gazıyla da uçurdukça uçuruyor. Haliyle topçular da benim ne eksiğim var kafasına giriyor. Artık biraz durulmalı taraftar en başta.

Geri
Üst Alt