Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.395
- 335
- 1.708
Baris satilmamali, kesinlikle bir orta yol bulunsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Premier lig izlemiyorsun demek kiEderson'a gidecek para Lammers'e gitsin. İkisini de total 0 Dakika izledim ama olsun![]()
Galatasaray hariç futbol neredeyse seyretmem abiPremier lig izlemiyorsun demek ki
Adam sezon sonunda ameliyatı yalandan oldu diyorsun yanigayette sürdü bence, tam maaşta anlaşamamışken ıkı ay yok oldu , ımzalayınca gerı dondu , sen ınanıyor musun o aralıktakı sakatlıga, oynadıgı maclarda yarım saat topa dokunmadıgı oldu
Yav yalandır muhtemelen siyah ekran storysi sonrası herkez mahadından bişey uydurdu narinin ölüm yıldönümüymüş bu gün ondan dolayı paylaşmıştır barış bence kalkıpta para için gidecem diye tutturacak bir profil değil temkinli olmak lazımBu arada TR'de başka bir takıma dönerse diye tazminat maddesi de koydurmak lazım. Bugün para için bir anda 720 derece dönüp siyah ekran paylaşan, hastalığını bahane ederek antrenmana çıkmayan, şu kadar verirseniz kalırım diye pazarlık yapan adam yarın kerem gibi 70 yıllık fenerli gibi de davranır, parayı veren her takımda oynar.
O mesaj transfer ile alakali olmayabilir. Peki antrenmana cikmamasina ne diyecegiz? Ayrica kulubun resmi mesaj yayinlamasi da var. Ates olmayan yerden duman cikmaz demisler.Yav yalandır muhtemelen siyah ekran storysi sonrası herkez mahadından bişey uydurdu narinin ölüm yıldönümüymüş bu gün ondan dolayı paylaşmıştır barış bence kalkıpta para için gidecem diye tutturacak bir profil değil temkinli olmak lazım
Oyuncunun kafası karışır göndermezsin 1 hafta üzülür sonra önüne bakar barış mentali güçlü biri çok uzun süre takılmaz böyle şeylere antrenmana çıkmaması da belki gerçekten de hastadırO mesaj transfer ile alakali olmayabilir. Peki antrenmana cikmamasina ne diyecegiz? Ayrica kulubun resmi mesaj yayinlamasi da var. Ates olmayan yerden duman cikmaz demisler.
Bu arada ben de senin gibi dusunuyordum ancak yillik 10 milyon euro kafasini belli ki cok karistirmis. Ancak bu durumu cok daha iyi yonetebilirdi.
Bunu daha iyi yönetecek olan Barış değil yöneticiler. Bizim iş bilmezler yüzünden çocuğa çok fazla yükleniyorlar.O mesaj transfer ile alakali olmayabilir. Peki antrenmana cikmamasina ne diyecegiz? Ayrica kulubun resmi mesaj yayinlamasi da var. Ates olmayan yerden duman cikmaz demisler.
Bu arada ben de senin gibi dusunuyordum ancak yillik 10 milyon euro kafasini belli ki cok karistirmis. Ancak bu durumu cok daha iyi yonetebilirdi.
Çer çöpten iyi kurtulduk. Jelert, Zaniolo ve Yusuf'u da bir şekilde postalamak şart.Köhn
Frankowski
Morata
Nelson
Cuesta
Jelert
Yusuf
Zaniolo