Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    137
  • Bu anket kapanacak: .
Bunu daha iyi yönetecek olan Barış değil yöneticiler. Bizim iş bilmezler yüzünden çocuğa çok fazla yükleniyorlar.
Sana teklif gelmeden oyuncun ile görüşmeyi engelleyememişsin
Ondan sonra oyuncun ile oturup, samimi bir şekilde konuşmamışsın.
Sonra çıkıp açıklama yapmak suçlu saptırmaktır.
Yonetim teklifleri reddetmis, onlarda direk oyuncunun temsilcisiyle gorusmusler. Yonetimin hic bir hatasi yok.
Su an icin Baris'a da fazla yuklenmeye gerek yok ama idmanlara cikmamaya falan devam ederse gerekli ceza verilmeli, ayrica zam falanda yapilmamali.

Barış satılmayacak
Lemina satılmayacak

Zaniolo satılacak
Jelert/Yusuf en az biri kiralanacak

Lammens
Akanji
Bissouma
Boey (kiralık)

Bu operasyon yapılacak.

Gs tarihinin en güçlü kadrosu kurulmuş olacak!

Bekliyoruz.

Bunu daha iyi yönetecek olan Barış değil yöneticiler. Bizim iş bilmezler yüzünden çocuğa çok fazla yükleniyorlar.

oyuncu ile görüşmeyi nasıl engelleyeceksin oğlum bekaret kemeri mi takacaksın

Tamam da sen bunlarin boyle oldugunu nereden biliyorsun? Is yakinda ortaya cikar. Ne olursa olsun, her zaman onceligimiz Galatasaray’dir, kisiler degil.

Yonetim teklifleri reddetmis, onlarda direk oyuncunun temsilcisiyle gorusmusler. Yonetimin hic bir hatasi yok.
Su an icin Baris'a da fazla yuklenmeye gerek yok ama idmanlara cikmamaya falan devam ederse gerekli ceza verilmeli, ayrica zam falanda yapilmamali.
yahu bilmiyoruz bak içeride dolaşan mevzuyu. Yönetim hatalı ise Barış çıkıp söylemez bunu.
Yönetim teklifleri oyuncuyu ayartmadan önce mi sonra mı etmiş bilmiyoruz. Bize karşı zarar vermeye çalışan menajerler mevcut; yeni değil bu ve bunlara karşı yönetim 3 senedir tek bir tavır almadı, hiç bir şey yapmadı.

Barış yeni bir transfer olmadığı için 8-10 milyon euro maaş istemesi normal bir durum değil gitmek isterse bir şey diyemem büyük para geleceğini garanti altına almış olacak ama kulüp istediği bonservis bedelini alamıyorsa satmamakta %100 haklıdır otur sözleşmeni bitir derler adama

Tamam da sen bunlarin boyle oldugunu nereden biliyorsun? Is yakinda ortaya cikar. Ne olursa olsun, her zaman onceligimiz Galatasaray’dir, kisiler degil.
O ''Kişiler'' değildir dediğin değerli insanlar önceliğini Galatasaray yaptığı için bugün Galatasaray değer görüyor. O değerli ''insanlar'' olmasa bjk den farkın olmazdı.

Barış satılmayacak
Lemina satılmayacak

Zaniolo satılacak

Lammens
Akanji
Bissouma
Boey (kiralık)

Bu operasyon yapılacak.

Bekliyoruz.
Yönetim dün yaptığı açıklamada, 'Gs sadece kadrosunu korumayacak, aynı zamanda güçlendirecek' dedi.

Bu sözünün arkasında durmalarını bekliyoruz.

Barış satılmayacak
Lemina satılmayacak

Zaniolo satılacak

Lammens
Akanji
Bissouma
Boey (kiralık)

Bu operasyon yapılacak.

Bekliyoruz.

Ya ucuz olsun, kiralık olsun, isimsiz olsun fark etmez ama Boey olmasın ya... Değiştirsen orayı... Olmaz mı?

Birakin su savunmalari yaw sevdigim bazi heriflerden tiksindim 😂

Baris Alper kimdi abicigim bursya gelmeden once ? Hayal edemeyecegi basarilar kazandi ruyadinda goremeyecegi adamlarla kanka oldu .. Yaw hepsini gectim Avrupadan bir kulup icin yapsa su sacmaliklari yine anlayacagim sadece para icin Allahin Neomuna gidecegim diye zirliyor dunden beri tonla rezillik yapti..
Siyah ekran atiyor narin icin antrenmana cikmiyor hastaymis ulan koca kulup cikip aciklama yapiyor oyuncumuzu ayarttilar diye .. Bazilariniz yonetime dusman oldugu icin mi bu kadar korlesiyor aklim almiyor artik..
Yaw madem bu kadar gidesin var sana 10 veren cikarsin versin 50 yi bak nasil musaade ediyorlar..Barisin yaptigi bencilliktir acizliktir geciniz bu bos muhabbetleri ..
Cikip adam gibi ozur dilesin hocadan yonetimden konu kapansin iste kapi gibi sozlesmesi var kiz gibi trip atacaksa oturur kenarda

Moderatör tarafında düzenlendi:
yahu bilmiyoruz bak içeride dolaşan mevzuyu. Yönetim hatalı ise Barış çıkıp söylemez bunu.
Yönetim teklifleri oyuncuyu ayartmadan önce mi sonra mı etmiş bilmiyoruz. Bize karşı zarar vermeye çalışan menajerler mevcut; yeni değil bu ve bunlara karşı yönetim 3 senedir tek bir tavır almadı, hiç bir şey yapmadı.
Yonetimin daha once yaptigi hatalar cok zaten ama Arap kulubunun Baris'in temsilcisiyle gorusmesini engelleme sansi yok. Baris'in temsilcisinin Arap kulubune once Galatasaray'la anlasmalari gerektigini soylemesi lazim.

Yonetimin daha once yaptigi hatalar cok zaten ama Arap kulubunun Baris'in temsilcisiyle gorusmesini engelleme sansi yok. Baris'in temsilcisinin Arap kulubune once Galatasaray'la anlasmalari gerektigini soylemesi lazim.
E onu diyorum işte bizimkilerin bir şey yapmamasından cesaret alıyor bu temsilciler. Daha yeni Morata'da ve Sanchez'de de aynısı oldu

Geri
Üst Alt