Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Bu anket kapanacak: .
Biz bu her zam isteyen topçuya neden zam yapıyoruz? Yeni sözleşme imzalamadı mı bu adam? Satmıyorsak oturup topunu oynasın, oynamıyorsa 3 yıl otursun oturduğu yerde. 3 ay önce zam yapıldı zaten

Öyle her yüksek maaş teklif alan oyuncu gidebiliyormu, gidemiyor. Versin bize kulüp 50 milyon sonra gidebilir yoksa Barış işine bakacak. Yine toparlar kafasını oyununu oynar şu süreç bitsin geçsin artık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E onu diyorum işte bizimkilerin bir şey yapmamasından cesaret alıyor bu temsilciler. Daha yeni Morata'da ve Sanchez'de de aynısı oldu
Emrah ım? Biz transfer yaparken de aynısını yapıyoruz merak etme… önce oyuncu temsilcisi ile görüşüyoruz… bu normal

Biz bu her zam isteyen topçuya neden zam yapıyoruz? Yeni sözleşme imzalamadı mı bu adam? Satmıyorsak oturup topunu oynasın, oynamıyorsa 3 yıl otursun oturduğu yerde. 3 ay önce zam yapıldı zaten
Sozlesmesi daha 3 hafta once uzaltilmis zaten. Zam istiyor haberleri herhalde yalandir.

Kulüpten disiplin çok önemli ya bonservisi getirirler ya da Barış ısrarcı olursa yedek beklemeli Galatasaray forması herkese nasip olmaz.

Barış mevzusunu 3-5 twitter troliüyle, kerameti kendinden meçhul Galatasaray muhabirlerinin yazdıkları üzerinden okumamak lazım. Bence tam olarak neler olduğunu bilmiyoruz.

Şu açıklamalara canı gönülden katılıyorum. Bizim nesile kadar insanlar bu adamlar sayesinde futbola hayranlık duydu. Para futbolun anasını belledi.

Çok geç kalındı.Kaleci ve sagbek ortasaha hususunda .Akşam pazarı beklemekten ne zaman vazgecegiz artık.

Maaş düzeninden oldukça rahatsızım. Kafasını biraz çıkartan yeni sözleşme istiyor. O zaman 3 yılık 5 yıllık sözleşme yenilemelerinin ne hükmü var?

Daha düne kadar 2 milyon üzeri maaş alan topçular göze batıyordu, bugün önüne gelene 4-5 milyondan pazarlık başlıyor. Bu hızlı dönüşüm ve kabulleniş hoşuma gitmiyor.

Yine transfer döneminin sonunda kanat rotasyonu olmayan bir takim olmayalim da gerekirse transfersiz de kapatiriz

Hasan Şaş gibi eski emektar futbolcularımız şimdi bakıp eminim 'ulan biz bedavaya oynadık, şunlara bak' diyorlardır.

bu herkesin maaş yükseltme isteği muhabbet baymaya başladı.

ayrıca sürekli spekülasyon çıkıyor ama kimse açıklama yapmıyor.

barış yerinde olsam ben anında açıklama yapardım. zaten bu açıklama gelmiyorsa demek ki konuşulanlar doğru. biz de buna göre tavrımızı alırız topçuya.

Bumu olum o çok övülen kaleci

Millet sadece kurtarış videosu izlediği için amma abartmış sanırım.

"Yediği goller ve hataları" başlıklı bir video için fazlasıyla iyi. Birkaç hatası ve birkaç da "onu çıkarması lazımdı" golü dışında çok sayıda penaltı dahil sürüyle iyi kurtarış var videoda. En az 4-5 tanesi de cidden hayli zor toplar. Bu başlığa "yediği goller ve hataları" başlığına uygun şekilde son 1-2 sezona dair Donnarumma videosu yapsan, o da en az bu kadar kötü olur herhalde. Costa için o kadar iddialı konuşamam çünkü daha az izledim ama herhalde ona da benzer bir video rahatlıkla yapılır. Benim için olumlu done oldu bu video. Koca 1-2 sezondan çıkan en kötü video buysa maşallah yani...

Eksileri:

- Yüksek yan toplarda özgüvensiz ve hataya meyilli (bu çok net artık)
- Biraz fazla ayakla kurtarış yapmaya çalışıyor olabilir. Aslında yerden toplara yatarak da iyi uzanıyor ama zaman zaman yakın mesafelerde ayaklarıyla çıkaracak şekilde şekil alıyor gereksiz yere.
- Tecrübesiz. Genç olunca tabi bu biraz kaçınılmaz ama bu arkadaş biraz ekstra tecrübesiz.
- İkinci hamlelerde bir tık soru işareti kaldı aklımda. Yani yattıktan sonra hemen kalkıp ikinci kurtarışı yapmakta geç kalıyor olabilir.
- Defans arkasına atılan toplarda süpürmeye çıkıyor bence AMA eğer çıkmama kararı aldıysa, karşı karşıya pozisyonlarda sanki artık o vuruş anında şut atan oyuncuya yaklaşıp açıyı kapatmakta bir tık gecikebiliyor.

Artıları:

- Refleksler gayet iyi
- Kapattığı köşeden gayet iyi
- Pozisyon alması kusursuz olmasa da gayet iyi
- Uzaktan geçilmesi zor gibi
- Penaltılarda hayli iyi
- Genellikle etkisiz alana çelmekte başarılı
- İki ayağıyla da hem kısa hem uzun isabetli paslar atabiliyor. Bu konuda özgüvenli
- Birebirlerde arada bir çıkmakta geç kalsa da geç kalmadığında iyi büyüyüp açı kapatıyor ve iyi kurtarışlar yapıyor.

Geri
Üst Alt