Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    158
  • Bu anket kapanacak: .
Tzolakis'in gelmek istediği bir durum varsa her türlü zorlamamız lazım.

Yunan falan diye bence bizimkiler geri duruyordur.

Ahmed 6m
Zaniolo 10m
Barış 45m (bize kalan)
Jelert 1m kiralama
Yusuf 0.5 kiralama

Atubolu 20m
Singo 7m kiralama+18-20m zorunlu opsiyon
Bissouma 10m
Hudson Odoi 15m

Zaniolo'nun %50si işi doğru mu yav? Böyle işler tjk nın işleriydi nerden denk geldi bize?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bizim icin ölüp biten Osimheni alabilmek için belirledikleri 75mi verdiğimiz halde kan kusturdular satış payıydı teminatıydı cartıydı curtuydu. Yok öyle 30a 35e barış o kadar istiyolarsa keciorenin pay hariç 50m kemiksiz para+Türk takımına satılması ya da kiralanması durumunda 25m tazminat maddesini kabul edecekler. Yönetim bu transfer döneminde karakterli işler yapiyor bu durumda da geri adım atacaklarını zannetmiyorum.

sanırım bu geçen seneki kalesine gelen tüm şutlar videosu rezalet goller yemiş

Yazık ya.

Kime güvensek ya Fb'ye ya da Arabistan'a gideceğim diye tutturuyor.

Olacak iş değil. 24-25 yaşında adamlarsınız. Galatasaray ile en iyi yerlere gelip gittiğiniz yerde gururlandırın bizi.

Ne işiniz var 24-25 yaşında +3-4 Milyon Euro ile.

Barış'ın stiline benzettiğim oyuncu Hudson Odoi N.Forest fizik gücü oyunu oynuyor bizim oyun stiline hücum prese uygun oyuncu bence

Sancho daha bir yere imza atmadi galiba? Bir yoklamak lazim muhtemel Baris'in satisi olursa.

Rabbiot'u döven Rowe bir yer ile anlaştı mı?

Barış giderse bari o fırsatı kaçırmayalım direkt çökelim o adama.

Ben Jacobs, Jadon Sancho hakkında:

"Manchester United, istediği fiyattan her hafta yaklaşık 1 milyon sterlin indirdi; şu anda bu rakam 15 milyon sterline kadar düştü. Buradaki sorun United değil; Sancho bir kulüp seçemiyor. Dünyanın en iyi 10 kulübünden birinin aniden gelip onu arayacağını düşünüyor olmalı."

Geri
Üst Alt