Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 13.908
- 10.708
- 1.688
Bakalım Barış'ı Kayseri'ye götürecekler mi?
Eğer gitmezse sıkıntı tahminimizden çok daha büyük demektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro genisligi lazim diyoruz kadro surekli daraliyor. Sonra yedeklerde yine Metehan, Jankat, Efe ve Ali Efe Çördek gibi isimler gormeye devam ederiz.
Hedef Avrupa canim.
Hareketli bir hafta olacak kemerleri bağla adminim banlar havada ucusabilirBiraz gergin, kaldi surada 10 gun oyuncu falan da gelmiyor.
*yüzündenULAN BARIŞ ULAN BARIŞ
SAYENDE HAYIRLI BİR CUMADA YAŞAYAMAYACAĞIZ !!!!
Böyle böyle donnarumaya kadar gidiyoruz yav15-20m kaleciye bonservis vermeyi düşünüyorsak Atubolu>Lammens net
Benim profil fotomu gördükçe duygulaniyor musun?Bazen antrenman fotolarına bakarken Muslera ve Mertens'i gözlerim arıyor.
İkisini de çok özlüyorum.
3 gündür antrenmanda yok. GötürmezlerBakalım Barış'ı Kayseri'ye götürecekler mi?
Karagümrük bile pozisyon buluyor acilinden hem de OnurummmmSağ bek stoper alınmalı ivedilikle. Kaleci sona kalsa da olur. Azizimmm
Bizim kadromuz zaten dar idi rotasyon acisindan. Suan gidenler evet yedek agirlikli oyuncular ama 11 icin bir tek Sane alindi. Onun disinda birsey yok ortada henuz.Yedekte cuesta nelson kutucu frankowski zaniolo kohn demirbay olacagina ali efe cordek olsun daha iyi..
Kadroyu daraltmiyoruz aksine rahatlatiyoruz .. Biz bu herifleri satmasak bile eksiklerimiz belliydi
Kale- sag bek - stoper - orta saha
Hangisinin gitmesi bize ekstra bir ihtiyac dogurdu veya Nelson gitmese stoper almayacak miydik ?
Bence satis konusunda harika isler yapiyoruz resmen cer copten arindirdik takimi ..
Cok gec kaldik onemli mevkiiler icin ..Bu ayrilislardan sonra net 4 transfer bekliyorum kalan surede bence guzel isimler gelecek su an en onemli kisim barisin kalip kalmayacagi
Tetiklemiyor diyemem.Benim profil fotomu gördükçe duygulaniyor musun?
Bir yayında sorun yaşamışlardı ama neden olduğunu bilmiyorum.
Evet Lemina ilk yarıda gereksiz bir dribbling denerken durduk yere kendini sakatladı. Sonra devam etmişti ama sahada yok gibiydi.3 gündür antrenmanda yok. Götürmezler
Lemina da sakatlanmis gecen macta
Takım içi denge ne demek yahu
Sane 9 milyon alıyor diye her futbolcuya zam mı yapacağız.. Bayern'in ve Alman milli takımının oyuncusu olduğu için 9 milyon Euro alıyor.. O adamın ederi o çünkü.. Başka türlü getiremezdin zaten..
Kendi hür iradesi ve beyanı ile sözleşme imzalayıp sonra da utanmadan zam isteyen adamlar ne yapmışlar kariyerlerinde?
Takım içi denge diye saçma sapan, vasat bir yaklaşım olur mu yahu?
3 milyon tavan belirleyelim o zaman.. Getir hadi Sane yi, Osimhen i.. Getirebiliyor musun?
Takım içi denge vs diyerek saçma sapan söylemlerle, bu idmana çıkmayan adamların ekmeğine yağ sürmeyin lütfen..