Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
Yok mu bir tane büyük bir takimda herhalde yedek oturacak, ama orta seviye milli takimda diye orda oynama sansi olan herif? Kimseyi alamiyorsak kendini kanitlamayi isteyen bir Cek, Polonyali falan bir kaleci kiralayalim. Günayla belki bizi bir sene götürürler.

Adamın ayağını kırıyordular adiler.

Bu sene transferde Arap görünümlü Fener'li ortaklar
Saha içinde ayak kırmaya çıkacak oyuncular
Hakemler

üçü ile birden savaşacağız.

ve 10 gün kala kaleci, sağ bek, stoper, orta saha, 3. forvet yok (Barış giderse kanat da yok, Zaniolo giderse 10 numara da yok)

Adamlarda dehşet bütçe vardır. En az 60 milyon istemeli.
20250822_132124.webp

15 bonservis 8 maasa ederson gelecegine
2 yillik 4-5 maasa Sommeri tercih ederim..

Sadece bu 2 isim icin konusuyorum Sommer elbet oncelikli tercihim olmaz

Barış gelen her teklifte gidebileceğini mi sanmış ben anlamadım olayı?

Adamlarda dehşet bütçe vardır. En az 60 milyon istemeli.
Ekli dosyayı görüntüle 299717
Net bir bütçeleri yok.

5 büyük takım fona bağlı ve overall bir bütçe var. Transfer edilmek istenen oyuncunun uygunluğuna bağlı olarak fon onaylıyor ya da onaylamıyor transferi.

Bana saçma gelen bunlar öyle çok da para harcamadılar, Arap ligine daha bir estetik adam istersin zaten mücadele gücü zayıf bir lig. En yüksek harcama talebini Barış için yapmaları biraz garip geldi, tabii Galtier etkisi olabilir.

60'a zaten veririz Osimhen hariç her futbolcuyu.

Problem o değil.

10 gün kala Galatasaray'lı dediğimiz, evlat dediğimiz adamın bize 30 gelirse gönderirim demiştiniz diye baskı yapması.

1 ay önce yapsa anlarım. Para tabi ki aklını karıştırabilir, bilmiyoruz hayal bile edemediğimiz ücretler bunlar.

Ama her aklı karışan baskı yaparak kulübü zor durumda bıraksın diye mi taraftar kara kışta o stada tıklım tıkış metrolarda havasız kalarak gidiyor.

Ürün satın alıyor. Yok parasından arttırıyor. Gelip x firma sponsor oluyor.

Azıcık da size bu imkanları sağlayan kulübe vefa. Şampiyon yaptım daha ne diyemezsin. Tek başına yapmıyorsun. En büyük katkıyı da yapsan bu böyle.

Muslera-Mertens gibi takımın abileri gidince böyle oldu. Olgun adam yok takımda. Çok büyük eksiklik.

Yöneticiler (Kavukçu + Hatip) zaten amatör, başkanı biliyoruz zaten o da anlık gazlar ile çok hatalı işler yapmış biri geçmişte.

Kulüpte sakin soğukkanlı bir tek Erden Bey vardı. Adamı ihtiraslı GSYİAD tayfa tefe koydu 2 alt yapı sahasına koltukları paylaşmak için.

Baris icin cogu kisi gecen yil 20ye fitti bu yil 40 begenilmiyor .. Enayiligin luzumu yok bu tarz adamlar gercekten sayili dunya futbolunda 50 ustu gelmedikce pasa pasa kalacak hele ki isin icinde Araplar varken..
Bir EPL kulubu 40+5 falan onerse yine bir nebze anlarim kariyer meselesi sirf 25 yasinda Baris dunyaligini yapacak diye biz niye enayilik yapalim

60'a zaten veririz Osimhen hariç her futbolcuyu.

Problem o değil.

10 gün kala Galatasaray'lı dediğimiz, evlat dediğimiz adamın bize 30 gelirse gönderirim demiştiniz diye baskı yapması.

1 ay önce yapsa anlarım. Para tabi ki aklını karıştırabilir, bilmiyoruz hayal bile edemediğimiz ücretler bunlar.

Ama her aklı karışan baskı yaparak kulübü zor durumda bıraksın diye mi taraftar kara kışta o stada tıklım tıkış metrolarda havasız kalarak gidiyor.

Ürün satın alıyor. Yok parasından arttırıyor. Gelip x firma sponsor oluyor.

Azıcık da size bu imkanları sağlayan kulübe vefa. Şampiyon yaptım daha ne diyemezsin. Tek başına yapmıyorsun. En büyük katkıyı da yapsan bu böyle.

Muslera-Mertens gibi takımın abileri gidince böyle oldu. Olgun adam yok takımda. Çok büyük eksiklik.

Yöneticiler (Kavukçu + Hatip) zaten amatör, başkanı biliyoruz zaten o da anlık gazlar ile çok hatalı işler yapmış biri geçmişte.

Kulüpte sakin soğukkanlı bir tek Erden Bey vardı. Adamı ihtiraslı GSYİAD tayfa tefe koydu 2 alt yapı sahasına koltukları paylaşmak için.
Vefa istanbulda bir semt adı endüstriyel günumüz futbolunda çok beklememek gerekiyor kimseden.

1755858699009.webp

Bu kardeş en son 15 ağustostaki postu beğenmiş. Icardi sevgisine alındı taraftarın. Kardeş senin geçtiğin yoldan 2-3 sene önce geçti icardi. Bir zahmet alınmayıver.

Geri
Üst Alt