Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.852
- 11.379
- 1.223
Nur yüzlü başkanım demeden dedirtti
Meali 40 milyona baş 50-60 dan aşağı gelmeyin barışada ayağını denk al otur oturduğun yerde demişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nur yüzlü başkanım demeden dedirtti
evet evet#kulusevskicimboma
Sallai gayet iyi bence, çok yönlülük açısından söylüyorsan olabilir ama yedek buluruz her türlü.O nasıl olacak yav 3-5-2 de barışa daha çok ihtiyacın oluyor.
Osimhen yuzunden maasina zam isteyen herkes yoluna bakabilir. Haddini bilmek diye bir şey var o adam o değerde ki veriyoruz o parayi. Sen de değilsin ondan vermiyoruz begenmiyormusun maaşinı iyi getir bonservisini yallah.Bu maaş işinin sıkıntı olacağı belliydi. Yavaş yavaş 2 yıllık sözleşmesi olanlar bile kazan kaldırmaya başladı.
Avrupa Oismhen'i niye almadı? 75 milyon € vermeyi bilmiyorlar mıydı?
Çok rahat verirlerdi ama Osimhen gittiği takımda en yüksek ben alırım vs. kafasındaydı.
Onlarda maaş dengelerini bozmamak için almadılar. Araplar ve biz arasında kalan çoğu kişi az çok bizi seçer ki bizde hiç azımsanmayacak bir maaş verdik.
Yıllık 21 milyon € veriyoruz. Bugün laf edilen son Fatih Terim transferlerinin bonservis maliyeti 25 milyon € civarlarındaydı. Hala o kadrodaki adamları satarak para kazanıyoruz.
Neredeyse üstüne bir taş bile eklenmedi. Hep belli yaşın üstünde adam alındı satış ihtimalleri çok az.
Bugün gelinen noktada yarın öbür gün İcardi yaşlanıp sakatlanmasına rağmen 10 milyon € üstü para isteyip sözleşme yenilemeye çalışacak.
Eyvallah seviyoruz falan ama enayi de değiliz. Maaş işine bir çeki düzen vermek için çok geç kalındı ama kalan sağlar bizimdir diyerek belli kriterler koymamız lazım.
Bunlara uymayanlar ise kapı orada istediğimiz parayı getirdikleri sürece hepsi gidebilir ama bu sürecin en büyük hatalısı önce yönetimdir.
Sonrasında da teknik kadro. Elbette sözleşme vs. işlerine çok karışmamaları lazım falan ama 3 yıl şampiyon olmuş hocanın da bir ağırlığı olsun bir zahmet.
Öyle her isteyen antrenmana falan çıkmayacak cart curt bunlar normal şeyler değil. Disiplin her şeyden önce gelir. İyi günlerde herkes iyidir asıl böyle günlerde adam belli olur.
Bu maaş işinin sıkıntı olacağı belliydi. Yavaş yavaş 2 yıllık sözleşmesi olanlar bile kazan kaldırmaya başladı.
Avrupa Osimhen'i niye almadı? 75 milyon € vermeyi bilmiyorlar mıydı?
Çok rahat verirlerdi ama Osimhen gittiği takımda en yüksek ben alırım vs. kafasındaydı.
Onlarda maaş dengelerini bozmamak için almadılar. Araplar ve biz arasında kalan çoğu kişi az çok bizi seçer ki bizde hiç azımsanmayacak bir maaş verdik.
Yıllık 21 milyon € veriyoruz. Bugün laf edilen son Fatih Terim transferlerinin bonservis maliyeti 25 milyon € civarlarındaydı.
Hala o kadrodaki adamları satarak para kazanıyoruz. Neredeyse üstüne bir taş bile eklenmedi. Hep belli yaşın üstünde adam alındı satış ihtimalleri çok az.
Bugün gelinen noktada yarın öbür gün İcardi yaşlanıp sakatlanmasına rağmen 10 milyon € üstü para isteyip sözleşme yenilemeye çalışacak.
Eyvallah seviyoruz falan ama enayi de değiliz. Maaş işine bir çeki düzen vermek için çok geç kalındı ama kalan sağlar bizimdir diyerek belli kriterler koymamız lazım.
Bunlara uymayanlar ise kapı orada istediğimiz parayı getirdikleri sürece hepsi gidebilir ama bu sürecin en büyük hatalısı önce yönetimdir.
Sonrasında da teknik kadro. Elbette sözleşme vs. işlerine çok karışmamaları lazım falan ama 3 yıl şampiyon olmuş hocanın da bir ağırlığı olsun bir zahmet.
Öyle her isteyen antrenmana falan çıkmayacak cart curt bunlar normal şeyler değil. Disiplin her şeyden önce gelir.
İyi günlerde herkes iyidir asıl böyle günlerde adam belli olur. Yönetim ile birlikte teknik kadronun da elini taşın altına koymaları lazım.
Bence haklı Hasan daha yeni zam aldın. Özür dilemediği takdirde bu düşüncedeyim. Galatasaray söz konusu olunca Barış bile silinir benim görüşüm bu.Çünkü gerizekalıyız diye de ekleseymiş keşke.
Tamam işte niye verdik o zaman? Davinson, Como momo dedi 3 yıl sözleşmesi vardı en az %60 zam aldı. Bunu tüm takım biliyor ve hepsi ona göre pozisyon almaya başlıyor.Maaş konusnuda katılmıyorum. Bizden aldığı maaşın fazlasını bir başka takımda alabilecek bir tek barış vardı takımda o da bence arap parası olmasaydı bu rakamları hayatı boyunca göremezdi. Geri kalan oyuncularının hiçbirinin ben daha fazlasını istiyorum deyip kazan kaldırdıktan sonra daha iyi maaş bulabilecekleri bir takım yok.