- 15 Nisan 2010
- 19.392
- 3.942
- 1.618
Hoca bu gibi durumları daha kötü hale getiriyor geneldeHoca barış sürecini nasıl yönetecek bakalım. Bu tarz bir durumla karşılaşmadı diye hatırlıyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca bu gibi durumları daha kötü hale getiriyor geneldeHoca barış sürecini nasıl yönetecek bakalım. Bu tarz bir durumla karşılaşmadı diye hatırlıyorum.
Sanki günlerden 20 Temmuz olsa tamam derim, takvimden haberi yok galiba hocanınOkan buruk un yayında dediğine göre biz baskı yaparsak hata yapıyorlarmış, son gün menajerler bizim için en doğru tercihi yapacak güvenelim
Eder, çünkü ödeyeceğin o maaş değişir.farketmez
Hocam buna bırsey dedıgim yok anlatmak istediğim cok baska seydi, adımızı iftiracı ya cıkardılar, ne cıkarım varsa benım iftira atacak. O donemin maçlarında yazılanlara baksınlar, onu diyorum benHerifin diz kapsülünde kanama vardı. Bu kendi başına olan bir şey değil menüsküs yırtığı ile oluyor.
Diz içinden haftalarca kan boşaltıyorlar. Öyle ayağını çarptı morardı benzeri bir sakatlık değil yani. Dizini çeviremiyorsun, bükemiyorsun bile.
İmkansızmaaşı ne kadar bilmiom
![]()
Antoine Semenyo - Oyuncu profili 25/26
Antoine Semenyo, 25, Gana ➤ AFC Bournemouth, 2022'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 40.00 mil. € ➤ * 7 Oca 2000, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
Bence sanki hiç öyle olmayacak, genel olarak ileriye uzun Osimhene oynayıp dönen 2.toplara baskı yapacağımızı düşünüyorum, geçen senede son 5-10 maç falan bu tarz oynadık. Mantıksız olduğunu da düşünmüyorum 50 pasla çıkacağına tek topla rakip kaleye inip hataya zorluyorsun. Hele İcardi- Osimhen çift forvet oynarsa bence kesin buna yakın bişey oynarız.Sallai tüm sezonu kaldıramaz. Barış kadar güçlü kalamaz.
Hayvan gibi bir şey evet ama defoları da çok, severim çok kendisini ama 70 metre koridoru veremezsin imkanı yok efektif bir adam lazım oraya topu alacak sürecek yıkılmayacak çalım atacak.
Sallai çalım atamıyor sadece güreşiyor ve önü boş olduğunda topu sürüyor.
Defansif olarak iyi iş çıkarır elbet ama ofansif olarak kısır bir takıma döneriz.
Ayrıca 5li osde
sallai,torreira,lemina,sara, jakobs
sara-
-----osimhen olur
yunusun olmadığı bir takım düşünülemez.
Okana güvenemiyorum ya gider o kadar adamla tiki taka oynamaya çalışır.Bence sanki hiç öyle olmayacak, genel olarak ileriye uzun Osimhene oynayıp dönen 2.toplara baskı yapacağımızı düşünüyorum, geçen senede son 5-10 maç falan bu tarz oynadık. Mantıksız olduğunu da düşünmüyorum 50 pasla çıkacağına tek topla rakip kaleye inip hataya zorluyorsun. Hele İcardi- Osimhen çift forvet oynarsa bence kesin buna yakın bişey oynarız.
Gumruk maci sonrasi sekiyordu herif sakatlanmis olabilir salonda calisitiyoruz zorlamiyoruzdur.Barış krizinden arkada kaldı biraz ama lemina'da da sıkıntı var o da çıkmıyor antremanlara. 6 ay önce imzaladığı sözleşmeyi beğenmeyip zam istiyorsa buyursun gitsin arabistana.
Leminanın dizi döndü maçta yahu çıkmaması en normal herif o bu hafta aslında.Barış krizinden arkada kaldı biraz ama lemina'da da sıkıntı var o da çıkmıyor antremanlara. 6 ay önce imzaladığı sözleşmeyi beğenmeyip zam istiyorsa buyursun gitsin arabistana.
Baskı yok mu şu an senceKaleci konusunda baskı yapmaya başlasak iyi olur yoksa bunlar son güne kadar bekleyecek
Vallah sosyal medyada pek birşey yok. Hala Ederson gelecek diye bekleniyor gibi bir ortam var.Baskı yok mu şu an sence