Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Barışı veya diğerlerini savunmuyorum. Sadece empati yaptım. Totti örneğini vermemin sebebi de o zaten. Her oyuncu da Totti kişiliği bulamazsın. Ne teklifleri geri çevirmiştir o mesela. Belki sonradan pişman da olmuştur bilemem. Ama sana maaşının 5-10 katını veren farklı bir yerde çalışmak istemez misin? Totti gibi vefan, gönül borcun falan yoksa tabii.

Tabii ki isterim, ama vefasızlık etmeden, beni buraya getirenleri kırıp dökmeden.

Biz gitmesin demiyoruz, sürekli zam yapılmış sana, üstelik kontratın varken. 10 katını da verseler, bu kadar iyi niyete karşı siyah ekran koyamazsın.

Palace ve Bouernemoutha bir milyon verelim de bizle kanat ve bek scout verisi paylaşsin bu adamlar iyi yapıyor bu işi goygoyu bir kenara harbi böyle bir sektör var mı acaba

Morada denen karaktersiz köpek yüzünden bu barış durumunu yaşıyoruz.
İspanyolların iyisi iyidir de kötüsü böyle örümcek beyinli iq yoksununun tekidir. Kulüp olarak 3 milyon da ondan alacaktık gitmek istiyorsa daha sert olacak ve tüm olan ve olacakların acısını ondan çıkartacaktık. Gözdağı olacaktı.

Baris gercekten gitmek istiyorsa gönderilmeli

Yerli futbolcu profesyonel düsünmüyor, göndermezsek küsüp salabilir sonra alacagimiz 35‘ten de oluruz

Bizim Avrupa'da başarılı olma ihtimalimiz falan yok. Bu hayalden ben yavaş yavaş vazgeçmeye başladım.

Bu kadar amatörce yönetilen başka kulüp yoktur muhtemelen.

Her sene anamızın liginde şampiyon olalım yeter. Zaten her sene CL gelirini alamazsak maaşlardan batıp FFP'den ceza yiyeceğimiz kesin.

Geçen bir baktım CL'de ilk 24 için ne lazım diye. 3 galibiyet 3 beraberlik lazım gibi duruyor.

Bu kadro, kura şansı yanında bile olsa max. 9 puan toplar. O da dediğim gibi kura şansı olursa...

Gerçek dünyaya hoş geldin. Başarının doğrusal bir şekilde sürekli artacağını sanan bir kitle var. Geçen sezonki başarının tekrarlanacağı bile garanti değil.

ortalama kurumsallıkta bir özel şirkette bile işten ayrılmadan 2 ay önce haber verilmesi isteniyor

barışın kafası karıştıysa baskı yapması gereken takım biz değil neom

transfer dönemi 1 hafta sonra kapanacakken beni bırakamazlar o yüzden ya verin 50yi ya da ocak ayında gelin desin
Evet olması gereken o ama bir daha bu fırsat olmaz diye düşünüyor kendince. Hatta kurumsallıktan bahsettik ya ben Galatasaray'ın gitme potansiyeli olan Barış, Davinson veya Muslera kim olursa olsun muhakkak yedeğini tutma kurumsallığında olmasını isterim hep. Porto gibi Benfica gibi gerekirse son gün sat, al arkasından. Barış olsa da olmasa Galatasaray her zaman Galatasaray'dır. Başka Barış bul. Son gün 50 verseler, 60 verseler vermeyecek miyiz? Planlama düzgün olursa yaparsın. İmkansızı istiyorum belki ama gidenin arkasından ağlayacak değiliz silkinsin gitsin.

Ekli dosyayı görüntüle 299736
Ekli dosyayı görüntüle 299737

Kirmizilar gidecek olanlar, sarilar belirsiz olanlar
20 kisi var onlari katmazsak. 20 nin icindeki iki kaleci, arda, metehan, gökdenizi cikarirsak 15 oyuncu kaliyor.

Kadro acayip dar

Lig, Cl, Kupa, Milli maclar, sakatliklar, cezalilar. Cok zor. 3-4 ilk 11e 3-4 yedege lazim
Kadro daraldı evet ama alacaklar nihayetinde 11 günde en az 3 transfer gelir. Diğerlerinde 78 topçu olsa ne olur hocaları kötü takım yapıları bozuk.

Bize gelen yabancılar hep daha vefakar enteresan
bunun nedenlerinden birinin bizde "yerli topçuları olduğundan değersiz gösterme, hissettirme" algısı olduğunu düşünüyorum. barış, yunus hatta kerem aktürkoğlu bile baya iyi topçular aslında-kendi stilleri ve oyun yapılarına göre- ama taraftarda pek karşılığı yok ve olmadı da. sene başında bazıları kadroyu oluştururken zaniolo'yu barış ve yunus'un önünde yazıyordu halbuki yunus ve barış zaniolo'dan 5-6 kat daha iyi-mevcut durum olarak-

Barış gitmek istiyorsa 10 milyon maaş versinler ona bize de 20 kiralama bedeli versinler hevesini alıp geri gelsin. 2 ay sonra burası ne diye ağlayıp türkiyeye dönecem triplerine girecek bilmiyormuşuz gibi.

Öyle her önüne geldiğinde alman eskort falan çağıramazsın orada gitsin de görsün oranın bucak sayısını.

20 kiralama bedelini de gidip erenaya verdik mi kusursuz bir iş ile çıkmış oluruz bu girdaptan.

Tabii ki isterim, ama vefasızlık etmeden, beni buraya getirenleri kırıp dökmeden.

Biz gitmesin demiyoruz, sürekli zam yapılmış sana, üstelik kontratın varken. 10 katını da verseler, bu kadar iyi niyete karşı siyah ekran koyamazsın.
Siyah ekran olayı şu küçük kız çocuğu için denmişti. Sonrasını takip etmedim. Her denilene de inanmıyorum sosyal medyadan.

Geri
Üst Alt