Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .
Günay iyi kaleci hem ligde hem avrupa da her türlü işimiz görür. burada sorun günay'ın yedeğinin jankat olması. bu işin Allah korusun sakatlığı var, kart cezası var. yani böyle bir durumda jankat mı koruyacak kaleyi? işin bu tarafını hiç düşünemeden yorum yapanlar var. koskoca 1 sezonu duarlar mı kurtarmak hedefimiz ?

Lesh herifin teki, babasinin 1%‘i kadar yetenek yok bunda

Babasi su yasta bundan daha cok is yapar
Hagi umarım kısırdır. O yetenekteki heriften bu derece fukara bir futbolcu çıkmasını ben kabullenemiyorum. Sınırsız gelişim imkanı, babasının futbol okulları ve kulübü derken babası Hagi olan bir kişi bu derece kötü olamaz.

Gerçek dünyaya hoş geldin. Başarının doğrusal bir şekilde sürekli artacağını sanan bir kitle var. Geçen sezonki başarının tekrarlanacağı bile garanti değil.
Bence buradaki en realist yazanlardan biriyim diye düşünüyorum ama insan ister istemez kapılıyor bir yerden sonra ve orada başarıyı istiyor.

Elbette zor olduğunu biliyorum ama işte gönül istiyor onun önüne geçemiyorsun.

Bir de bu bütçeleri görüp aptal saptal yönetildiğini görünce iyice sinirlenip kalıyorsun.

Her sene bu döngü devam ediyor şampiyonluk gelince 1 ay falan hayal kuruyorsun sonra hop Galatasaray gerçekleri seni kucaklıyor.

Abi baskan diyorki - oyunculari kadoryu koruyacagiz yoksa anlami yok.

O kadrodan kalecin gitti - 10 numaran gitti - tank kanadin gidiyor.

Korumak sadece 75 M bastik osimheni aldikla mi oluyor.

Allahtan sezonu erken acmamisiz, mahfolurmusuz valla

Barış gitmek istiyorsa 10 milyon maaş versinler ona bize de 20 kiralama bedeli versinler hevesini alıp geri gelsin. 2 ay sonra burası ne diye ağlayıp türkiyeye dönecem triplerine girecek bilmiyormuşuz gibi.

Öyle her önüne geldiğinde alman eskort falan çağıramazsın orada gitsin de görsün oranın bucak sayısını.

20 kiralama bedelini de gidip erenaya verdik mi kusursuz bir iş ile çıkmış oluruz bu girdaptan.
Nu nasıl saçma bir transfer stratejisi yahu milleti salak yerine koymayı bırakalım 🤣

Araplar da öyle diyordu şunlara 20 milyon euro kira bedeli verelim diye

Kafileye almayınca satmayacağız lafı blöf kalıyor. Sizin verdiğiniz rakama yakın bi yerlerde iş bitecek mesajını veriyorsun heriflere. Hastaysan 40 derece ateşin mi var, gelirsin oynamazsın. Zorla atılmalıydı uçağa. Barış'tan şu hareketleri beklemezdim. Kulüpten yana ol, koparabildiğin kadar para kopar, git nereye gidiyorsan.
Antremana cikmayan adami sampiyonluk maci degil ne degil niye göturelim ?

Abi baskan diyorki - oyunculari kadoryu koruyacagiz yoksa anlami yok.

O kadrodan kalecin gitti - 10 numaran gitti - tank kanadin gidiyor.

Korumak sadece 75 M bastik osimheni aldikla mi oluyor.

Allahtan sezonu erken acmamisiz, mahfolurmusuz valla
Kaleci geçen sene en çok eleştirilen adam, mertens de ligin 2. yarısı kullanamdık bildiğin emekli oldu ads maçında.
Zaten yok gibiydiler bence doğru konuştu.
Kanadı da vermiyoruz diyor işte ona bakarsan davinson da gidiyordu yunus da gitmediler sonuçta.

Barış gönderilmese de kaldığı yerden devam eder, vurur kırar sahada yine ama gidecekse umarım yönetimin transfer konusunda bir planı vardır yoksa sıkıntı olur.

Kobani bizi piyasa değerinde geçti maalesef
kadro şişirmekle gerçek piyasa değeri arasında bir korelasyon yok ki, duran 35m en nesyri 24m bu iki isimle kim yunus ve barış'ı değişmek ister ki? veya piyasa değeri 10m dolaylarında olan icardi'yi? nicellikten çok nitelik önemli. ben bu yazki transfer politikamızı doğru buluyorum, kadrolar oluştuğunda da iyi bir kadroyla karşılaşacağız-barış gitse de kalsa da-

Geri
Üst Alt