Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 36.650
- 31.478
- 2.318
cenk melih yazıcının medyaya haber sızdırma kanalı da yağız denen it
yunus meselesinde de burda da kulübü nasıl suçluyor bakın
çete çok bariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baris mi 60 milyon euro ediyor normalde? Ruya goruyorsun galiba.sırf Türk futbolcu ve Türk liginde oynuyor diye ederi 50-60 milyon euro olan adama 30-35 milyon eurodan fazla verilmez/vermezler gibi basiretsiz argümanlar üretmeyi kesin artık. o devir geçti! bırakın bu masalları artık ya.
Abicim değil değil herkes yazıyor zaten çocukken beraber top oynadığı, aynı köylüsü, ailece gelip giden kuzenini taniyorum adamla zibilyon tane fotoğrafı var fbli kesin olarak he bugüne kadar falsosu olmamıştı o başka konu ama olacağı belliydiBu arada ben barisin çocukluğundan beri Gsli olduğunu dusunuyorum obur turlu ise yandik zaten 2 sene sonra fbde
Lan bunlarla masaya mı oturulur.
Dünyanın en iyi futbolcularından biri osimhen ve al hilal nakit veriyordu bu parayı. Kıyas olur mu cidden?napoliden bissen ögrensin bu yönetim. Adamlar Osimheni kadroda bile düşünmezken 75 i ödetti
40-50 koyduracaksın en azKoyduracaksın bir madde Türkiye içine transfer veya kiralık olursa ekstra 25 milyon Euro daha diye kalacaklar
kavukcu bunları itin gotune sokmus menajeri ile ondan kudurmuslarBunların temel sebebi başkan malesef yine. Kemerburgaz'a iş bilmez hatip'i yönetici yaparsan bu olur. Yönetimi baştan aşağı işe yaramaz dolu. Bir tek kavukçu ordan oraya koşuyor
Bu iş sadece bir yangına bakar.Daha da düşürecekler. Bu şikeciler boşuna yerli oyunculara saldırmıyor.
Bir sene sonra sınır daha da düşecek.
Peki, bunları organize eden YAPI kim? Bu işin basit bir menajer işi olmasına inanan varsa elimde satılık köprü var.cenk melih yazıcının medyaya haber sızdırma kanalı da yağız denen it
yunus meselesinde de burda da kulübü nasıl suçluyor bakın
çete çok bariz
Ne kadro dışı bırakıp maaş ödemeye devam edeceğiz bu saatten sonra. Madem o arap takımı için Galatasaray 'ı karşına alıyor o zaman getirsin 50 mil.€ gitsin nereye gidiyorsaYönetime destek için twitterda #YaElliMilyonYaDaKadrodışı yazılmalı
Barışın maaşı öyle ahım şahım değil diye biliyorum vallaha kimlere ne paralar verdik alt yapıya atalım kalsın orada 2 ay sonra yalvarır okan hocayaNe kadro dışı bırakıp maaş ödemeye devam edeceğiz bu saatten sonra. Madem o arap takımı için Galatasaray 'ı karşına alıyor o zaman getirsin 50 mil.€ gitsin nereye gidiyorsa
Kalmayacak o yuzden.Eğer gitmez kalırsa taraftar barışı çiğ çiğ yer ıslık şov yapa r
Öyle bi içerikli söz verildiğine nereden vardınız? Avrupa'dan gelirse falan filan öyle bir şey söylememişler. Rakam verildiği konuşuluyor şu an araplardan gelende o rakamın üstünde gibi duruyor.Avrupa'dan, PL'den teklif getirdi mi Haziran-Temmuz 30+5 milyonluk? Söz verilen buydu çünkü. Kendisi geçen devre arası Avrupa hayali olarak verildi bu söz. Seni Arabistan'a ucuza bir de CL listelerine 10 gün kalmışken satacağız diye bir söz verildiğini sanmıyorum. Nelsson'da da hiç bir zaman Nelsson'a o teklifler gelmedi. Menajerine teklif getir dediler getirmedi biz nasıl satacağız o zaman? Teklifi de mi biz bulacaktık?