Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    170
  • Bu anket kapanacak: .
Sakin CL için transfer yapılır. Barış defolup gidince de yerine Sallai tarzı bir oyuncu alınır. Ligde oynatıp, Avrupa’ya yazmayız da. Avrupa’da Yunus, Sallai, Sane ile idare ederiz devre arasına kadar.

Her sene aynı b.k!

Barış'a kimsenin tu-kaka dediği yoktu ki iki gün öncesine kadar. Kendisi saçmalayıp buraya getirdi işi. Sane'yle de hiç alakası yok konunun, onu da sen buraya getirdin. 😀
Barışın hoplamasinin tek sebebi bence Sane maaşı.Yok çok kişi tukaka yapıyorsa lafım inlara.Sen yapmiyorsan üstüne alınma.

Yapılacak şey belli.

Sözleşmesi bitene kadar kadro dışı bırakıp bu neom denilen çöl farelerini de fifaya şikayet edip süründereceksin.

Ama tabi ilk önce bunları yapacak adam lazım bu kulübe.

Bugünden sonra muhatap alınmadan 3 yıl boyunca kadro dışı kaldığını kendisine tebliğ etmemiz gerekiyor

Hocam maden işçisi ile CEO aynı isimi yapıyorlar.Resmen alakaya çay demle ve iki maden iscisini karşılaştır lütfen.Ceo ne alaka.Sane CEO mu yaaa.Tovbe haşa.
Rtaş Sane buraya gelirken Bayern net 7 maaş veriyordu , araplarin adami istiyordu arsenal ilgilendi ve biz aldık. Şimdi baris ile ayni hatta barıs daha iyi diyorsun ya ki güncel form duzeyi olarak olabilir evet. Barışı neden Neom dısında birisi istemiyor? Kendisi yerine çok maaş ile aldigimiz adamı takımı istiyordu, 2 tane farkli takim ile beraber. Sende almak için bir şey yapmak durumundaydin ve yaptın.

Hic kimseyi almasalar yine anlayacam hani sallai iyi performans gösteriyor filan ama kaleci haric. Kaleci isi nasil böyle ihmal edilir. Osimhen transferinden hemen sonra kaleci aciklanmaliydi. Ondan sonra zaten baski filan kalmazdi ne taraftarda ne yönetimde. Stoper orta sahani götürecek oyuncularin var, bunlara alternatif daha sonra bakilir ama as kalecin yok.

bd793dc1d66f5d6dfac1a82d066fc847.gif

Baris ,ederini bulmadan asla bırakılmamalı lakin hemen su gün almanyadan eren dinkci icin teklif yapilmali

Barış tam kafasız bu saaten sonra kötü oynama kredisi de yok kendi kendini ateşe attı, şimdi senin o 30 avrupa maçında tek bir asist veya golünün olmaması bak nasıl önüne gelecek. Ön planda olduğun için göze batmıyordu. 2 maç tökezlesen satıyor komplolarına kurban gidicen karadenizli genlerin yaktı seni cici kardeşim : D

Kanat transferi beklemiyorum Sane-Yunus banko

Sallai tarzı alternatif bir isim gelir gelirse maliyeti düşünmek açısından

Kaleci
Sağ bek
Stopere parayı gömeriz öncelik

belki olursa bir orta saha fırsat transferi ama zaman çok daraldı

bu arada şöyle bir mesele de var.
şimdi sinirle yazıyorsunuz ama yerli oyuncu yine lazım
sadece kural üzerinden düşünmeyin
yerliler takıma kimliğini veren oyuncular oluyor
tarihimizdeki önemli anlarda hep yerliler ön planda.
yabancının profesyonel yaklaşımına göre yerliye nazımız geçiyor zamanı gelince.
menajeriyle zartıyla zurtuyla yine uğraşacağız ama yerli oyuncuların önemi göz ardı edilemez.
ki zaten yabancıyla da uğraşıyoruzdur. ama onlar medyaya o kadar konu olmuyor.

Kimsenin bence geçmişi, kariyeri top oynamıyor. Şu anki haline para yatırıyoruz.

Sane bonservissiz geldi ama 9+3 milyon €'da biraz fazla gibi. Bonservissiz eyvallah falan ama yine de bizim çapımızdan büyük para bence.

İlk geldiği gün Sane başlığına da yazdım son durumu hiç iyi değil bize kalmasına herkes kadar yükselmedim dedim.

Performansını eleştirmek için daha erken 10 maça bir çıksın anlarız zaten.

Ha bir de bunu Barış haklıdır gibilerinden söylemiyorum.

Bence doğru olan yaklaşım oyuncuların anlık haline yatırım yapmak ama bu yönetim bu tarz yaklaşım ile transfer yapmıyor. Ne desek boş yapacak bir şey yok.

Neye göre piyasa belirliyorsun Arsenal’in verdiği rakam brüt 8, aldığı en yüksek teklif bu, Bayern de brüt 10 mu ne verdi. Ortada bir rekabet yok yani sen gidip 9-10 net verdin.

Ne kazandıracak mesela sana, yarın ŞLde bile iş yapmayınca düşük alıp öne çıkan adam aa o Sane mi diyecek hayır demeyecek. Yarın Osimhen sıçsa onun da parasına laf edilir, burası yüksek maaş kurumu değil performans kurumu.

3 milyon euro üzeri net alan her oyuncu Avrupa’da iş yapmak zorunda bizde oynuyorsa, yapamayan adam haketmiyordur o parayı.
Bayern kendisine en son brut bonuslarla beraber 13 milyona cikti ama ona ragmen bizi secti. Bizim teklif daha yuksek tabiki ama buna ragmen ben ulkemde kalabilirim diyebilirdi kendisi.

Zaten is yapmazsa her oyuncu elestiri alacak ve ilk basta en yuksek maas alan oyuncular olur. Bu hep boyle.

Zaten takim bir seviye atlasin diye bu oyuncular aliniyor, Osimhen ve Sane bu lig icin ustun oyuncular burada herkes hemfikir sanirim. Yoksa ligimizde sampiyonluk gorelim gerisi muhim degil dersek bana kalirsa ikiside luks, gidip Boniface ya da baska bir forvet de alinirdi Osimhen'in 3'te bir maliyetine. Sane yerine suan defans ve kaleci de halolmus olurdu belki.

Geri
Üst Alt