Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.244
- 22.409
- 1.698
Ulan lammens de kaçtı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence o iş ilgi boyutunda kalabilir. Yani Altay ve Onana'dan biri gitmeden United zor kaleci alır bence. Amorim'in özellikle Altay'a bakışı çok olumsuz değil. Onana da kalır gibi.Ulan lammens de kaçtı
Edersonu verin lan itler gidin donnayi alin iste
Erden Timur olmalıydı şuandaKerem'in geçen yaz transferin son haftası huzursuzluk çıkarıp ucuza kaçması şimdi daha iyi anlaşıldı. O zaman buna çüş diyecek bir kavukçu yoktu tabi, malum saftirik bakıyordu bu işe
Coşmalısane insallah cosar
Onun bunun evladı tam budaUğur Karakullukçu:”Barış’ın Galatasaray’a verdikleri,Galatasaray’ın Barış’a verdiklerinden daha fazladır.”
Erden timur florya'yı yönetiyordu, bunlar kemerburgaz'ı yönetemiyor. Kendini bilmez bir yönetici başkana sormadan sana satışta kolaylık yapacağız diye söz veriyor kendi malı gibiErden Timur olmalıydı şuanda
En baştan beri diyorum, kadroları mok gibi çer çöp dolu. Belliki 1 yıl araplarda oynayıp fbye götürme projesi, ben artık 50 bile olsa satılmaması taraftarıyım.Neom takımına bakıyorum 30-50 verecek takım değil ali koçun projesine benziyor bu iş seneye fenere getirirler barışı
Ya biUğur Karakullukçu:”Barış’ın Galatasaray’a verdikleri,Galatasaray’ın Barış’a verdiklerinden daha fazladır.”