Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.412
- 58.963
- 4.758
Ultraslan açıklama yapacak, bizim futbolcularımız bu menajerlerle çalışmamalı diye. Yönetimi de aksiyon almaya davet etmeliNapcaz menajer mi coplicaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ultraslan açıklama yapacak, bizim futbolcularımız bu menajerlerle çalışmamalı diye. Yönetimi de aksiyon almaya davet etmeliNapcaz menajer mi coplicaz
Senin için hafif kilolu diyorlar aman yediğine içtiğine dikkat etBu sürec sıktı
Ben film izlemeye gidiyorum seftalili cappy meyve suyumla
Kulüpte durduğu her dakika zarar bu adamın. Sen hangi kafayla oyuncuya kolaylık sözü verirsin kulüp babanın malı mi
Bu takim başabaş oynayabilirde biz arkası açık oynarsak o mac bize eziyet gelirGüzel olacak olan o günkü maç. Arsenalle de olabilir maçımız o kötü maç mı olur mesela ? 5 yiyebiliriz evet o günkü oyunumuza da bağlı olarak. Ama zaten bu tip takımlarla oynamak zorundasın ucl ye gidiyorsan.
Bende Psg - angers müsabakasını seyredeceğimMetruk adam
Neyin nezaketini gösteriyor yav. Kendi malını mı dağıtıyor millete. Böyle şeyin sözü verilmezhatipoğlunun anlattıkları doğru ise kızacak birşey yok
adam barışa nezaket göstermiş
Karakullukçu tam obejktif olacağım derken takımını ezdiren tip. Bende de var böyle bir arkadaş. Valencia İcardiden iyi, FB bizden daha iyi oynuyor deyip duruyordu.
O yönetimin sorunu para yok alamadk diyenezlerde aşağı yukarı tun satışlarla ellerinde nerden baksan 60 milyon euro olacak 2 kaliteli isim 2 de genç alırsın bu paralaraKemiksiz 40 az, kemiksiz 50 lazım. 10 gün kalmış transferin bitmesine
343 izlemek icin dakika sayiyorsun di miBu sürec sıktı
Ben film izlemeye gidiyorum seftalili cappy meyve suyumla
Değişen bir şey yok ki şerefsiz menajerle üzerinden yine zekasız adamarı alıp götürdüler yine aynısı oluyor.barışın şuan yaptığı
okan burukun yaptığının yanında devede kulak kalır
ömer çavuşoğlu çıktı tvye onları içerden çökerttik biz şampiyon yaptık biz dedi
forum kuralları gereği işin ayrıntısını paylsşmayacağım ama az zeki biri anlar ömer çavuşoğlu kim ve "biz" ne demek
sonra aziz mustafa denizli için
fazla konuşmasın sanki o şampiyon yaptı dedi
tam geçöiş geçmişde kaldı 3 şampiyonlukda eyvallah ama ben unutsmadım o olayı!
ozaman sosyal medya olsa taraftar şuan okan buruku bırak gsde antrenör olmasını
gsnin yanından geçirmezdi
birde beleşe gitmeleri var tabiki
Baris'in ikamesi Turk yok.50 milyon euromuz yok. Yıllık 7 milyon da maaş verebilecek ekstra bir gelirimiz yok.
Ayrıca lokman türk de değil.
Hurmanın hagisi oldulaaaaaaaann ianis hagi karagümrük'e mi gitmiş ://////// hayııır yaaaa
Bu saatten sonra gideceğimiz adamların maliyeti de artar. Barıştan 50 almamız lazımO yönetimin sorunu para yok alamadk diyenezlerde aşağı yukarı tun satışlarla ellerinde nerden baksan 60 milyon euro olacak 2 kaliteli isim 2 de genç alırsın bu paralara