Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Barış'a teklif gelmesi durumunda önünü açma sözü verilmiş olabilir ama Neom denen ne olduğu belirsiz klübe transferi istemek önünü açmak olmuyor bu arada. Bu teklif arsenaldan vs gelse dersin büyük klüp çocuğun da premier lig hayali var önünü açalım neom kim? Sen sırf para için şl listesine 8-9 gün kala bu triplere giriyosan biz de o arapları sağmak için elinden geleni yaparız barış kardeş. 50 de isteriz 60 da isteriz hiç de sesini çıkaramazsın.

Güzel olacak olan o günkü maç. Arsenalle de olabilir maçımız o kötü maç mı olur mesela ? 5 yiyebiliriz evet o günkü oyunumuza da bağlı olarak. Ama zaten bu tip takımlarla oynamak zorundasın ucl ye gidiyorsan.
Bu takim başabaş oynayabilirde biz arkası açık oynarsak o mac bize eziyet gelir

Karakullukçu tam obejktif olacağım derken takımını ezdiren tip. Bende de var böyle bir arkadaş. Valencia İcardiden iyi, FB bizden daha iyi oynuyor deyip duruyordu.

sadece o değil mesele

karakullukçu dün taraftarın yönetim tepkisini arkasına alıp reyting alacağım yangın yayınında paranın gözüne vuracağım diye bilerek isteyerek yönetime iftira attı

üzerine bunu kaleci transferine para kalmadığı için yapıyorlar deyip yalan söyledi

sonra yayın açtı ve kıvırarak ben yönetim açıklama yapsın diye böyle konuştum diye kıvırdı

bu halaksızlıktan dolayı özür dilemek yere üste çıktı

keşke twitterdan biri şunları yüzüne yazsa

barışın şuan yaptığı
okan burukun yaptığının yanında devede kulak kalır

ömer çavuşoğlu çıktı tvye onları içerden çökerttik biz şampiyon yaptık biz dedi
forum kuralları gereği işin ayrıntısını paylsşmayacağım ama az zeki biri anlar ömer çavuşoğlu kim ve "biz" ne demek

sonra aziz mustafa denizli için
fazla konuşmasın sanki o şampiyon yaptı dedi

tam geçöiş geçmişde kaldı 3 şampiyonlukda eyvallah ama ben unutsmadım o olayı!

ozaman sosyal medya olsa taraftar şuan okan buruku bırak gsde antrenör olmasını
gsnin yanından geçirmezdi

birde beleşe gitmeleri var tabiki
Değişen bir şey yok ki şerefsiz menajerle üzerinden yine zekasız adamarı alıp götürdüler yine aynısı oluyor.

O gün ahmet buluttu bugün cenk denen iblis olarak karşımıza çıkıyor. 10 sene sonra salya sümük pişmanlığım diye bir yer röportaj verir iki dingil.

Tek korkum rte nin devreye girip bırakın çocuğu gitsin demesi ve yönetimin barış alper 'i sudan ucuza yollaması.

İyi ki Osimhen aldık 50 milyonluk adamları ne kolay alıyorsunuz öyle

Berkanin menajeri de yunusla ayni imis.

Arda Unyay'a hemen soylemek lazim, bu tur menajerle calismamasi icin.

laaaaaaaann ianis hagi karagümrük'e mi gitmiş ://////// hayııır yaaaa

Kemiksiz, yani bize kalan pay 40 olsa iyi para. Transfer döneminin basinda kemiksiz 30a gitse herkes kabul ederdi gibi geliyor bana

Geri
Üst Alt